17

Анонимен

преди 7 години

Хем уж не знаят чии са, хем ги дават на концесия като изключително държавна собственост.

16

смутен от смутита

преди 7 години

... и падна едно метрологично и техническо надзираване , едни регистрации , едни констатации , едни предписания до никой , защото не могат ( ли ?) да открият чии са язовирите .И толкоз ! До следващата трагедия , когато пак уж ще търсим в чужбина виновните ...

15

студент

преди 7 години

Да живее родната съдебна система! Тя ни води към бъдещето на нищото!

14

Гражданин

преди 7 години

Чакайте сега! Веднъж казвате, че язовирите били празни. После казвате, че имало опасност от преливане. Последно кое от двете е?

13

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

До Анонименами това са новите демократични ***----- искат власт и пари а лъжите на всички партии няма да спират бсп дпс герб и ....... целта им е една гражби измами и бескрайни лъжи

12

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

като са в чужбина нека интерпол да ги търси. и на това ви трябва акъл ли или си правите приятно расеяни ако мине номера всички сте участници парите си ги разделихте по-между си.и сега нема кои да съдим разбира се чета това на моят внук които е на 8 год.отговора му беше дядо и те участваха при деленото на парите

11

Анонимен

преди 7 години

До ПАЗАРДЖИКа тия тека неречени демократи все не им стигат парите.не им стигат щото камуняките много крадат бе

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Нинова каза, че язовирите са празни и трябва да строим АЕЦ Беленепразна и е главата на Нинова

9

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

през живково време всичко се подържаше и имахме армия която също се подържаше добре сега аримия нема значи трябва да има пари но немога да разбера живков беше кадърен политик да има работа всеки гражданин и подържка безплатно лечение и безплатно учение в вузове унивирсети.а тия тека неречени демократи все не им стигат парите.това означава че при социализма беше по-добре отколкото демокрацията ---ами върнете обратго социализма бе некадърници

8

Мислеща

преди 7 години

"Той съобщи, че са проверени около 5000 от общо 5400 язовира. На част от тях са установени дребни проблеми като неизправни кранове и повредени преливници." Ако това са ДРЕБНИ проблеми, то кои са големите такива?! Не съм специалист, но на един язовир , ако крановете и приливниците не са в ред, то тогава какво?!

7

Циник

преди 7 години

Ще се издавят още българи...нашите умници "горе" нямат достатъчно мозък да поискат пари от ЕС за саниране на тези "бомби със закъснител"! Водата е ресурс, който в идните години ще стане ценен като златото! Язовирите са "добро", но си искат подръжката - а нашите некадърници-експерти - не могат да "усвоят" европейските пари - ако не могат да ги пренасочат в собствения си джоб!

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7По повод на афишите пред кметствата, надявам се си чувал вица "Темза, сър". За заетия лорд Джон, прислужника и прииждащата Темза сега няма да разказвам.През 80-те в къщите по селата масово имаше радиоточки. Вярно, излъчваха само "Хоризонт" и "Христо Ботев", но се ползваха и за разпращането на разни съобщения от местната власт. По-скоро би трябвало да е нещо такова + определена звукова сигнализация чрез сирените, с предварителна разяснителна кампания сред местните.

5

Анонимен

преди 7 години

Трябва информацията с рисковите язовири да стига до гражданите. Това е. Можем да си правим вятър на устата и държавните служби до изнемога да тичат и да следят ситуацията водоем по водоем, но най-напред е добре хората да са уведомени, ако трябва с афиши пред кметствата. Да има подробни сметки за възможните наводнения - в метри хоризонтала и вертикала и всеки в опасната зона да си направи сметката индивидуално и да вземе нужните мерки.

4

Анонимен

преди 7 години

Всяка година по това време същата история. Нехаещи и некомпетентни. Срам.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма отговор на следните простички въпроси:- Голямо снеготопене - кое му е голямото, кога е малкото и как различаваме двете?- Каква е разликата между рисков язовир (или в риск), такъв в предаварийно състояние и водохранилище с неизправности? И какво точно се крие зад тези думи?- За кои населени места и инфраструктура в страната съществува опасност от наводнение и/или понасяне на щети при рязко затоплявне и интензивно снеготопене? И доколко съответните администрации са наясно и в готовност?

2

Анонимен

преди 7 години

Нинова каза, че язовирите са празни и трябва да строим АЕЦ Белене иначе сме загинали

1

Анонимен

преди 7 години

Ония спецове де реваха преди няколко дни че едните оставили язовирте празни да се изкажат по въпроса.