29

mimayordanova

преди 6 години

До АнонименМного точно казано!

28

Кобилия Наталкина

преди 7 години

Бийте си и йонито затова че се захваща с неподходящи типове.

27

Анонимен

преди 7 години

Аха вярвай си! Злобата ще те катастрофира. Та ши.

26

Ааа

преди 7 години

До тая, дето пише думата "жена" с главна буква - ти си едно или повече от: - работиш за сайта и пишеш провокативни коментари под абсолютно всяка статия в тази секция, за повече импресии и рекламки, нали? Напразно е, да ти представя AdBlocker- шизофреничен ***, не знам как се понасяш

25

Анонимен

преди 7 години

Пробвай да се разделиш с циклофреничка. След, това ще го говорим.

24

Анонимен

преди 7 години

още едно потвърждение, че този празник е чисто консуматорски...

23

Анонимен

преди 7 години

Психиатрите са пълни с циклофренички на диазепам и лексотан. Вследствие тежък развод. Любовта няма място при тежките случай. Тежка параноидна физофрения(раздвоение на личността ). Циклофрения(вечно е в опозиция тя..., той, ... ми правят нещо, вечния заговор срещу тях) Хората не им обръщат внимание гледат си живота и семействата. Крайно обсебващи до маниакално състояние за преследване. Тихата лудост. Това са тежки случаи. Любовта и обичта изпитват хора които в пълна хармония със себе си.

22

Анонимен

преди 7 години

Абе най-важното е да си лягат без ***, другото само ще дойде.

21

Анонимен

преди 7 години

И не са болни от любов по теб. А от лицемерието и към нея. Фалша и обидата.

20

Баро Вкаров

преди 7 години

Дамите да изгонят лошият късмет,като си бръкнат с дрелка в ***!

19

Анонимен

преди 7 години

Защо всички жени трябва да имат чувства!? Оставяш я един месец е болна. След това сияе от новия си мъж в живота. Не си мисли, че изпадат в самосъжеления и сърцерадирателен рев.Иска ти се да те Обича. Но не те тогава усещаш болката, колко е лошо да не си обичан. Макар и тайничко да си мечтаеш да те обича. Но, рзбираш, че не те обича. Това те погубва, бавно но сигурно. Е!? Като я обичаш, защо я остави!? Много често мъжете правят, тази глупост и страдат от собствения си акъл.И никой не им е виновен

18

ТАКА ДЕ

преди 7 години

Така и така са запалили огън,хубаво е да обгорят малко и какаовата долина!

17

Анонимен

преди 7 години

Е!? Какво да лекуваш Жени, които са напълно наясно със себе си и своите чувства.

16

Анонимен

преди 7 години

Какво им е на Жените? Това е в тяхната Женска природа. Да обичат да даряват живот и любов. Жените не обичат всеки мъж, нещо си в грешка. Особенно ако мъж я остави. Не направи ли опит да бъде отново с този мъж, дори и глупаво когато той я оставил. И ясно и е казал, че не желае повече да бъде с нея. Тя не потърсили път към него. Той да не си мисли, че тя страда. Не! Тази жена не изпитва нужда да бъде с този мъж повече. Тя не го обича, няма чувства към него. Значи и ок без него. Той не и липсва.

15

Анонимен

преди 7 години

В едно от мненията си един мъж прави изказване, под статия за Св. Валентин. "Мъжете не празнуват Св. Валентин"Обичането и любовта, били за мъже с различна сексуалност(травестити) едва ли не. Не е мъжко да празнуваш, този празник. И да даваш воля на чувства и признание на любов към Жена. Според него. Мъжко е да се напиеш в този ден. Почести на Трифон и да зареже лозата. Ако му върже жена прави секс за една нощ и бяга. Това е мъжкарското. Другото е за лабави мъже, според словоизлияния та му.

14

Анонимен

преди 7 години

Зради СЗО половината мъже не смеят да си признаят чувства. Да не ги изкарат болни. Половината връзки и бракове в 90% от този факт се разпадат. Оправданието е безпаричието. Не! Чувствата. Не любовта и чувствата, трябва да се причисляват към психичните разстройства. А липсата на чувства, безлюбовие и неуменията да се влюбват и обичат. Даването на любов и обич и получаването.

13

Анонимен

преди 7 години

Оставих я! Това казва мъжа. Е и?! Питане. Ще си намери друг. ----Защо мъжете си мислят, че като оставят Жена са покорили върхове!?!? Напротив, това е показател, колко сте в любовта. Ако си толкова лош любовник, защо считаш че ще има сърцераздирателен плач за теб... и теб!? И разбити сърца!!! Дерзай!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Ей, така като започнат с "целомъдрие". Не се виждаш, че си *** отвсякъде. Жена не може задържи, при себе си. И малкото къде му вързват ги гони от живота си. Понеже са "велики умове". Но, ръси акъл и има мнение по всички въпроси. Като си толкова нещастен, свали малко гарда и подтисни мъжкото си самолюбие. Възможно е Жената да направи компромис със себе си. Да започнат да те обичат, да не могат без теб. Препоставка за оправяне на отношенията. Но, като зъл човек и най-страшната жена ще избяга

11

Анонимен

преди 7 години

До 19Те поне имат диплом. За разлика от някои нестойностни и глупави същества.Учението не е за всеки. Тях живота, хубаво започва ги учи.

10

Анонимен

преди 7 години

До 20Това обеснява нещата, защо си 24часа неотлъчно в днес, бг. Старата госпожа, била пенсионерка.