91

Анонимен

преди 7 години

Тоя лидер влизал ли е нащем в тия общежития??

90

НИЕ

преди 7 години

Какви блокове,бе!Животновъдството плаче за пастири,зеленчукопроизводството за работници,фермите за гледачи...Държавата да им плати осигуровките и да задължи чорбаджиите да им дават минимални заплати,а общините да им изкупят и предоставят изоставени къщи по селата безплатно...и т.н. И проблемите ще започнат да се решават.В тези гета те само се плодят и паразитстват на социални и детски помощи.А с това само задълбочаваме проблема.Като отидат на запад те това работят.

89

стоп

преди 7 години

За заканите и подбуждането към саморазправа с българите нищо не казвате! пуснете записа да видят хората, а не да им преразказвате!

88

Лотос

преди 7 години

Колко роми имат регисртация?Може ли в една квартира да живеят20семеиства?Тогава общината трябва да построи цял квартал от 20блока/всеки с по 100апартамента/,квартал,който не плаща ток,вода,парно,Богата държава!!!Преплитът ми се пръстите докато пиша "роми"!Забраняват ни даказваме истината с истинските имена!

87

овчедушко

преди 7 години

Нали тези същите роми от Красна поляна -виетнамските общежития ,които живеят на гърба ни искаха преди няколко години да колят българите и ни псуваха по телевизора? Да ги приберем по къщите си и да си ги гледаме.

86

Анонимен

преди 7 години

Офицялно никога няма да има точна бройка , колко на брой са Ромите в България защото те са няколко различни ромски Общества от които някои се българеят а други турчеят , вероятно са около 2 000 000 но ако реално си приязнаят че са от ромски произход а не да манипулират че са такива или онакива

85

Анонимен

преди 7 години

Илия Илиев да им намери жилища и да им ги плати.После да им плаща сметките и да им дава социални помощи.Държавата не им е длъжна.

84

1.КакъвЕреалниятБрой

преди 7 години

на живеещите в т.нар. Виетнамски общежития?2. Колко от тях са пълнолетни и работят?3. Колко от тях са на възраст 7-18 г. и ходят на училище.Безработните да се въдворят там, където има подходяща за тях работа -сел.стопанство и мини.Семействата на децата в училищна възраст, които не ходят на у-ще(включително и майките под 18 г.)също да се заселят в отдалечени селски райони - големият град не им се отразява добре.В малките села децата няма как да излъжат,че с в школото, а да скитат по улиците

83

Анонимен

преди 7 години

Добре.Оставете ги.Спазвайте европейското законодателство.но само при най-малкото нарушаване на закона,съд и затвор.Така ще изчезнат съсвем законно.Ще кажете че няма места,ами ще се построят нови затвори като в САЩ.

82

Не аман!

преди 7 години

Сайта отразява истината и не "промива" новините! Истината е че у нас няма правосъдие - Илия Илиев, В. Сидеров, и много такива "народни герои", които са със съдебни дела, а и още по вече тези със влезли в сила присъди нямат място в политиката и на общественни постове! Проблема е там! Относно *** и направените регистрации по над 100 човека на адрес-това може много лесно да се поправи. Просто никой не спазва закона!

81

АМАН!

преди 7 години

Чета редовно статиите в този сайт.На база тях и на база кои коментари се трият и кои не,определено мога да твърдя,че сайтът се държи от представител на ромска партия!Хайде,изтрийте и този коментар,драги ромозащитници!

80

Анонимен

преди 7 години

Защо наричат ц.....те роми? Те не идват от Рим?!

79

Анонимен

преди 7 години

До extremistАКО МОЖЕ ВЧЕРА

78

Бай Мангал

преди 7 години

Искам у Костинброд !!! Илия Илиев има дворец там и къщи .... Всички сме *** - той е милионер , ние сме фукара .........

77

Анонимен

преди 7 години

Този Илия от ДРОМ е нагъл да безобразие ....не можело да им вземат жилищата щом били единствени ,дааа ама не са тяхна собственост -иначе по логиката на дромаджията всеки хазяин трябва да търпи наемателите си дори да не плащат наема -щото това им е единственото жилище .Глей логика дРОМСКА и повече не питай!!!!!

76

Анонимен

преди 7 години

ще гласувам за този политик,който ще защити българите в българия

75

До Я, стига бе

преди 7 години

Защо да е нечовешко?Те са унищожили общинска собственост! За това законът предвижда санкции - да заплатят унищоженото!Вместо това ти искаш това престъпно деяние да бъде възнаградено с по още едно жилище, дадено им безплатно!Нечовешка е била постъпката на Янчулев през 1990 г. Имаш ли представа колко хора с доказани жилищни нужди чакаха по 20 и повече години да им дойде ред да получат жилище?На стотици такива семейства този ред беше дошъл, но Янчулев ги лиши и дари жилищата на безотговорни роми

74

Вихър Райчев

преди 7 години

И защо сме вечно длъжни ?А иначе дайте им и лебец,саламец,ракийка.......па ако може и некоя згодна кака.........

73

Но за да им ги даде

преди 7 години

тези жилища, кметът Янчулев е НАРУШИЛ Конституцията и Европейските норми за правата на човека - защото, когато дойдоха в София, за да спят по подлези и градинки, тези роми ИМАХА жилища някъде другаде в България.И, за да удовлетвори каприза им да станат софиянци, Янчулев ЛИШИ от възможност да получат жилище стотици софиянци, които НЯМАХА свое жилище и бяха с ДОКАЗАНИ жилищни нужди. Беше им дошъл дълго чаканият ред за жилища, но Янчулев ги даде на ромите.За 27 г. те ги съсипаха и сега искат нови!

72

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Ти 80 , с кво си заслужи апартамента у София ----с дупе ..или с партийна книжка ..