9

Анонимен

преди 9 месеца

Бях впечатлен от неговия хъс да участва и бяга но след катомпрочеъох една статиямвдойче веле ми падна в очите!много си е повярвало това момче че е голям спортист много да Ама Не!Бил изгонил и се скарал с пейсъра си щото бил бавен и не багал бързо.А гледам лицемерните коментари в постовете му а не си прави сметка че са фалшиви.Викторе пейсъра ти може да не е бил бърз ама е решил тинпомогне и как да е бърз след като ти го бавиш и освен това заради теб той може да пострада докато те води по терена

8

тръбев

преди 7 години

Руснаците плащат добре вее, гърчове. Тва не е Шорош, да ви подмята за кифли хохохо. Лапайте си кypoвeте и стискайте зъби . Кис кис кис.

7

тръбев

преди 7 години

Кво става с eлкa вacилева? Съществували още във виртуалното пространство. Да? Оо супер, ни хляб иска, ни вода, ни заплата. Хахаха. Платиха ми добре, да ви троля ;)

6

Анонимен

преди 7 години

човек може да е глух може да е ням!!! НО НАЙ-ЛОШОТО Е ДА СИ СЛЯП ОТ ТЕЗИ ТРИТЕ!!!АКО ТОЙ НЕ ВИЖДА И С ДВЕТЕ ОЧИ ТОВА Е ЖИВА ТРАГЕДИЯ И НАПОМНЯ НА ЖЕСТОКОСТТА С ИЗВАДЕНИТЕ ОЧИ НА ВОЙНИЦИТЕ НА ВСЕКИ 100 ВОЙНИКА ПО 1 С 1 ОКО

5

Анонимен

преди 7 години

Bog da mu pomaga!

4

дедо Ташунко

преди 7 години

Викторчо, мило момченце, внуче си ми по-години, дано да те закриля Господ, да завършиш, да създадеш семейство и да успееш в живота. Такива хора заслужават да получават подкрепа отвсякъде! Бъди здрав и късмет!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Мога само да му сваля шапка, че не се отказва въпреки трудностите. Такива хора трябва да служат за пример.

2

Анонимен

преди 7 години

Незрящите, както и хора с нарушение на някакво друго сетиво, създават компенсаторни умения. Ако на тях се гледа като на пълноценни личности, всички имат голяма полза. Особено ценна е тяхната виталност, постоянство и целенасоченост, което липсва на голяма част от минаващите за здрави хора.

1

Анонимен

преди 7 години

Само най-доброто му пожелавам на това момче! Браво!