20

Анонимен

преди 7 години

Reptilian както и други като нея

19

Анонимен

преди 7 години

До24...Благодаря за информацията но с нищо не се вижда че са нещо повече от нас.Излиза че като каже чичко..паричко че Ти си цар и става меродавно.Трябва да има и нещо друго...ще попитам Божидар Димитров...нема начин да не знае...в нета нищо не пише.

18

До 20

преди 7 години

Точно тези, а и много от останалите в Европа са определени за монарси от Ротшилд. :-)

17

ех

преди 7 години

не разбрахте! Не може всички да са миньори и тъкачки. А и не се знае откъде са дошли аристократите, но факт, че изглеждат и се държат доста по различно от нашенски селчук и гражданчук или пък банкянски зеленчук.

16

Анонимен

преди 7 години

що,каква друга работа върши,освен да чупи рекорди? да не е пренасяла камъни,или да е влизала в мината, да е стояла пред тъкачния стан по 10 часа или да е седяла пред математическите таблици? най-тежкото за деня е роклята,ама и нея прислугата и облича. а гердана от перли хич пък не тежи. от него дископатия не се хваща.

15

Анонимен

преди 7 години

Абе докога ще ни занимавате с тия смешници от снимката. Клоуните на клоунската държава!

14

Анонимен

преди 7 години

Нещо не мога да го разбера...Тези царе,крале...от космоса ли са дошли...божества ли са...имат по 2 усти и по 2 г..а...Кой ги е определил като Хора по различни от нас та трябва да им се кланяме.....че имат синя....кръв...Като я гледам англ.кралица...ами скрофи като всички на нейната възраст....някой да ме осветли по въпроса....

13

in love with England

преди 7 години

Congratulatiooons Higher Majesty !!! Hip Hip Hip!Тези англичани почти ме отказаха от кафето, сега пия по 5 пъти чай на ден и много по-добре се чувствам. Сега и за Кралицата ще пия един :) Cheers everybody

12

от 16

преди 7 години

До пича дето ми е лепнал минус, и всички останали ГЕРБаджии дето 100% и те ше лепнат по един палец надолу.Успокойте се малко бе, ееееей! Толко ли не разбирате от шегички? Е*ати сръдльовците. Скоропоговорката важи и за Станишката, че и за Боленчо! Аз между политици не дискриминирам! Важното е майтап да става.

11

Анонимен

преди 7 години

Ние пък си имаме цар! Да ви е гадно, англосаксонци, нях нях.Галено му викаме Боко, на нашия цар. Цяла поговорка си имаме за негово превъзходителство."Боко фонд краде, през три фонда прекрадва. Кради, Боко, кради, през три фонда прекрадвай!"

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2А ти да не мислих, че нашите хубавци са откраднали по-малко? По-добре да храня едно семейство, отколкото на всеки 4 години нови и не наяли се политици.

9

Анонимен

преди 7 години

Когато дъртия рептил пукне същноста ми ще бъде премесрена в ново тяло и така отново.

8

Монархия

преди 7 години

Монархиите в Европа са богати, с добър живот за гражданите и висок стандарт.

7

Анонимен

преди 7 години

добре,че е Кейтлин да внесе малко красота в тоя род,че като ги гледам...

6

Анонимен

преди 7 години

Тя все някога ще умре. Както и аз,както и вие. Защото сме обикновени хора.Само Путин ще живее вечно.

5

анонимен

преди 7 години

65 години на тоалетната чиния!

4

дедо Ташунко

преди 7 години

Народ, който се кланя и възхищава на царе и царедворци, прикрива простотията си, криейки се зад термина "традиции". Да е живо и здраво това бабе и дано да отстъпи и на сина си да седне за някоя и друга година на трона, че като го гледам по снимките, май изглежда по-зле от майка си. На всички поклонници на кралицата - със здраве да ахкат, охкат и поставят червена ръчичка на дедо Ташунко!

3

Анонимен

преди 7 години

Е това е ... цяла държава/и от малoумницi (вкл. чрез убийства - колонизацаията) дa издържат 20 безполезни недоносника.

2

Анонимен

преди 7 години

А нас какво ни интересува такава новина? Като има балами да се кланят на някаква дъртофелница, моля да изпият един чай в 18 часа наше време. Когато верните и поданици си мислят че и дъртата тогава си пие чая.

1

Анонимен

преди 7 години

Ми англичаните си търсят повод за купон. Лошо няма!