33

Анонимен

преди 7 години

Тълпата винаги е имала нужда от зрелища, за да се откъсне от монотонния си и жалък живот. А умните хора печелят милиарди, като и продават *** и ГМО храни да се тъпче, да се кичи с финтифлюшки и да реве по стадионите.

32

Георги

преди 7 години

Какъв глас извади, тая ги разби. Страхотно беше шоуто

31

Анонимен

преди 7 години

До юбералесНяма как от три милярда да е гледана Шампионската лига. Това е половината население на планетата. Малко мислете преди да пишете.

30

юбералес

преди 7 години

Сега разбирам колко е голям потенциала на финала на Шампионска лига, гледан от 3 млрд. души по света. УЕФА могат да приберат много повече пари от света с ШЛ. Което по схемата на УЕФА, означава и повече пари за родния футбол.

29

Българин

преди 7 години

Рускинята да гледа и слуша Пугачова, Кобзон, Магомаев и подобните им!

28

Анонимен

преди 7 години

Певци, които не могат да пеят, актьори, които не могат да играят, писатели, които не могат да пишат - лицето на новия ред. Взема се произволен некадърник, наливат се милиони в него и се прави политик, певец, актьор и ние, масите, трябва да му ръкопляскаме.Отказвам да се възхищавам на оперирани от талант.

27

Анонимен

преди 7 години

Уау, страхотно шоу! Ама Лейди Гага от самото начало е голям шоумен и акробат. Който я е гледал, знае как долетя с едни въжета на открития концерт в тв предаването Good Morning America. Преди 6 год.Но тя нещо се отклони от стила си през годините - точно песни като Poker Face, Born this Way, Bad Romance и Lets dance я изстреляха на върха, а те пък са написани от шведски продуцент, който се вдъхновявал от Авва.. Самата тя пък - италианка. Американците съвсем не са толкова велики, зад много от успехите им стоят европейци :англичани, скандинавци...

26

Анонимен

преди 7 години

Финала на Супербоул е велико защото се гледа не само от спортните фенове а от голяма част от американците. В България досега не е създавано събитие от този ранг.

25

Анонимен

преди 7 години

До рускиня до ТойТо ако ги бяха признали тези сега щяха да са милионери."... както го правеха и правят Кабаиванска, Гюзелев,Гяуров,Пенданчанска, Анастасов,Горанов чието изкуство е признато в целия свят на най-великите сцени"

24

Пустиняк до Ха-ха-ха

преди 7 години

...щот сои бездарен, бе човек. Щот си мързелив и завистлив! Типичен ганьовист. Като те е гнус от света, изход има!

23

рускиня до Той

преди 7 години

"..когато видите наш изпълнител да скача от покрива на стадиона .. се обадете" На това ще те опонирам че, когато Гага покаже истински глас(без ефекти, комп. обработка и без да се разголва) както го правеха и правят Кабаиванска, Гюзелев,Гяуров,Пенданчанска, Анастасов,Горанов чието изкуство е признато в целия свят на най-великите сцени , тогава и ти ми се обади.Иначе Да ходиш по сцена в сурово месо-съмнително изкуство, и след 20 години никой няма да спомни за тази ненормалница

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПри световното няма музиканти да пеят.

21

Анонимен

преди 7 години

В България можем само да си мечтаем за нещо като Супербоул.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Много грозно шкембе има "поп дивата" ... :)

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Лейди ГаРга - поредният сатанински из.род, който подгрява масите преди зрелището на ритни-хвърли топковците.В такъв грозен свят живеем, че вече ме е гнус от него !Тези промивачи на мозъци и клапани за изпускане на напрежението за народа затова са така добре платени.)Една Гарга взима милиони. Един ритни-хвърли топковец също.А, масата мизерува и робува доволна от зрелището ....

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Американския футбол е интересен за сметка на европейския, където няма динамика.

17

Анонимен

преди 7 години

И нас какво ни интересува тая простотия незнайно защо наречена "футбол" след като се играе с ръце, дето само американците си я гледат?

16

Анонимен

преди 7 години

Първо Мадона предлагаше дудуци на всички гласували за Хилъри и зашлашваше да взриви Белия дом, а сега и тази откачалка, дето счита за изкуство да излиза от женски полов орган и да оповръща сцената. Ето това са лицата на толерастията и либерастията- психично повредени хора.

15

Анонимен

преди 7 години

Тоя супербоул е една голяма щуротия и бизнес за милиарди.

14

Жоро

преди 7 години

май за пръв път видях как наистина изглежда тази Гага...е грозничка е, ама пък верно направи мноо як пърформънс...мащабна и професионална работа като цяло...абе американщинка :)