69

S

преди 7 години

Навярно ще отрекат, но е вярно, подменят близките ви с двойници, много от които са претърпели козметични липосукции, за да приличат на вашите приятели и да ви подмамят, за да сте следващата жертва! А в основата на тая простотия стоят разни тайни сатанински секти, засега ще спестя от какви националности са най-вече!Тези подменените,освен че не са вашите роднини и приятели,най-често не са и ваши сънародници.Някои,и да внасяте бокл*уци,за да попълвате липсващата бройка,ще се съсипете още повече

68

S

преди 7 години

Да припомним, убиват и отвличат хора - ще отрекат, но е вярно! Не се отнася само за България, а за повечето.Най-голямата измама на която разчитат е, че подменят хора, които се представят за вашите роднини и приятели, не се доверявайте, преди да сте уверени, че това са те! Внимавайте къде оставате затворени/заключени, с кого всъщност сте в едно жилище! Пазете си личните данни.А ако все пак тръгнат да ви отвличат/нападат, съпротивлявайте се!

67

Некъф луд

преди 7 години

В германия заплатите им обърнати в наши пари са около 4000 до 6000 лева, а бензина им А95 2,7 лева наши пари. В България заплатите са от порядъка от 400 до 800 лева, а бензина А95 е 2,13 лева за литър. Отделен е въпроса за качеството на горивото в евроа и във нас. Голяма далавера няма що. Ей драскачи такива престанете да хвърляте кал по очите на народа че на края ще трябва вие да си я ядете.

66

Анонимен

преди 7 години

За най-лошокачествения бензин и дизел, сме били плащали най-ниската цена ... Каква изненада ....

65

Анонимен

преди 7 години

Нефтохим е приватизиран на 12 октомври 1999 г. по времето на "великото" правителство на СДС-Иван Костов за 101 милиона долара за 58% от акциите на Нефтохима. Последиците от "работата" на СДС ще ги плащаме десетки години.

64

ззз

преди 7 години

Като дойде Марешки, горивата ще паднат с над 30 ст. и ще се окаже, че МОЖЕЛО!!!Щото във Варна МОЖЕ и даже някой бензиностанции свалят цените и ПОД тези на Марешки само и само да го прецакат и така е вече повече от година!Но МНОГО хора купуват от Марешки,не само заради цената, а за да го прдкрепят.Марешки си каза,че работи с 3ст. надценка и каза, че това му е напълно достатъчно да печели,даже и при бойкота на доставчиците.Т.е. сметнете си ДРУГИТЕ колко печелят при над 30ст. надценка за литър.

63

леля Ценка

преди 7 години

разберете че качеството си има ценаизберете дали искате да бъдете граждани на ЕС и да плащате съответната цена или искате да сте граждани на Белорусия или Русия и цените да са ниски

62

Анонимен

преди 7 години

Не може да се сравнява цената на нискокачествените горива в България, с цената на горивата с нормално качество в другите държави в Европа.

61

Анонимен

преди 7 години

До КОЙ?Е ти как мислиш, дали са си заслужавали?

60

леля Ценка

преди 7 години

разликата в цената на горивото в България и Белорус или Русия е че по-голяма част отива в акцизи които са задължителни за ЕС

59

Анонимен

преди 7 години

как цената е НАЙ ниска, а в други 5 страни от ЕС е по-ниска? :)

58

САЩаджията

преди 7 години

В САЩ за 2.70лв. може да си купиш 4 литра бензин, докато дори и най-простия бачкатор в най-долнопробния Макдоналдс в гетото взема 1300 долара месечно без да е завършил и гимназия

57

скъп бензин

преди 7 години

Бензина е най-евтин в България ,като само в 5 страни цените са по-ниски и в 10 дизела е по-евтин или общо 15 страни само в Европа??? По света 0.01 долара за литър /20 ст./ Нагъл ГРАБЕЖ.

56

Анонимен

преди 7 години

Е хубаво коментирате, ама някой от вас ако имаше бензиностанции в различни държави, щеше ли да си продава горивото по-евтино в по-бедните? Нали ще сте на загуба. Затова изходът е тука горивото да е по-некачествено.

55

КОЙ?

преди 7 години

Кой продаде (подари) Нефтохим на Лукойл?Дали жълтите комисионни, които е взел за Нефтохима си заслужават?

54

Някой

преди 7 години

Верно Лукойл българия 10 години не отчита печалба в българия...НИТО НАП НИТО ДЪРЖАВАТА Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВЛЕЗЕ И ДА ГИ ИЗГОНИ КАТО В ПОЛША И ПРИБАЛТИКА ТИЯ КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ "братушки" !!!!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Такива нескопосани заглавия имат за цел да дразнят. Джурналистът е постигнал целта си.

52

Анонимен

преди 7 години

Няма да се оправим докато има българофоби като номер 56 tt. Какво да очакваме от тyлуп наричащ българите "***" и използващ най-обидното, за което се сети за България и българите.

51

Емигрант съм

преди 7 години

Евтин бил?!??!виж ти на тия доходи е просто ужасно скъп#!!а качеството е супер некачествен,явно е от руските майстори на бъркочи

50

До 56 tt

преди 7 години

Ти щом си живял "във вековете назад" и знаеш колко чисто е било тогава, чии го дириш тук?!