41

Китов

преди 7 години

До Анонимен 47Дори и двайсетина да са били, пак са десетки? Какъв точно ти е проблема?

40

истината

преди 7 години

е че в Румъния има добро правосъдие, а у нас не.Нашето правосъдие-съдии и прокурори неса всичките качествени, голяма част от тях са полуюристи, завършили са т.н. пуцове поправо, с такива юристи -такова правосъдие.Един млад прокурор и съдия месечно вземанад три месечни учителски заплати на учител вишист, нашите съдии и прокурори са длъжници на обществото и държавата.

39

Анонимен

преди 7 години

Десетки били на протеста????????????? От кога двайсетина човека са десетки? Ако наистина бяха десетки камерите щяха да намерят начин как да ги заснемат и предложат на обществото.

38

Моите извинения

преди 7 години

Г-да модератори, много се извинявам ,че нарекох Плевнелиев със съкратеното име ***! Нека го изпиша с пълната му фамилия и титли : г-н експрезидента на BG , многоуважаваният от мен и целия български народ инж. Росен Плевнелиев, голям приятел на ЕС и НАТО, носител на най-високия орден на Украйна. Това стига ли?

37

Народите решават

преди 7 години

К.43, ти да не пишеш след 3-тата чаша водка? ***, Боко, Бъчвата, МитOFF, Ненчо путинисти ли са? А хората от Полша, Словакия, Чехия, Унгария и те ли са путинисти? Само че държавите искат да търгуват с руснаците, защото това е бизнес - пари, печалба, добри отношения, не война. А Оланд, баба Меркел, Ренци искаха наказателни санкции. И нормалните хора им теглиха сиктира. Защото с омраза и конфронтация не се живее.

36

Браво на румънците

преди 7 години

България добре подкрепя Румъния, но в Букурещ срещу продажното правителство и съдебната власт скочиха снощи 250-300 хил. граждани, а в София никой не скочи срещу решението на частния съд на Г.Колев - ВАС да се похарчат над 50 млн. лв за закупуване на изборни "ротативки". Не скочиха и срещу решението на същия този съд да се оневини съдия Ченалова, допуснала умишлено грубо нарушение в работата си. Не скочиха и снощи срещу немарливата работа на АПИ , довела до смъртта на невинна гражданка.

35

Ачо

преди 7 години

Родните путиняги ако решат да вършат глупости, това в Румъния ще им се види детска игра. Брутално премазване!

34

байхейс

преди 7 години

сороски тролчета,лаете погрешното дърво - от сегашния режим в Букуреш по-шенгенски няма да намерите,дори президентът на Румнъния е немец в момента

33

Анонимен

преди 7 години

Мндааааа, хората в Източна Европа явно не желаят да живеят по кремълски... Лошо, другари, лошо. Американците вече разполагат танковете си из Полша и България, пък местните нямат нищо против. Много лошо. Каквито и опорни точки да спуснем, колкото и да обясняваме колко е хубав Евразийският съюз и какъв рай е Русия, нещо не се получава.

32

До 38

преди 7 години

Да, те са виновни.

31

Анонимен

преди 7 години

Курнелке, да си знаеш!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Това в Румъния са добре отработени мероприятия. Протести, ама друг път. Класически маньовър за заобикаляне на вота чрез уличен натиск. А опитите за героизация на "протести", в които никой по никакъв начин не закача протестиращите е направо смешен.

29

Да бе

преди 7 години

Ето ви румънски прочит на българската сага "Кой предложи Пеевски". Сорос не спи, а бди. Та какво му се случи на Пеевски при Борисов-2? Вие се залъгвайте с "демокрация", крещете си на воля "Не на корупцията". Само че никой не крещи в България "Не на корупцията". Нито по улиците, нито в парламента. Май само по форумите има някакви недоволни ... , но и те са готови само да спорят кои са по- и най- корумпирани. Да не ви пука, че ни наричат ЛОШ мат'риал. Такива ни харесват най-много ...

28

НЯМАТЕ ПОЧВА У НАС !

преди 7 години

ЩЕ ЗАТРИЕМ ТОЗИ ПАГУБЕН "РУСКО-СЪВЕТСКИ ОПИТ" НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ----НАРЕЧЕН КОРУПЦИЯ!НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДА СИ КРАДЕТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ, ДРУГАРЧЕТА....!!!!!

27

бай Иван

преди 7 години

Другаря Станишенко и Корнелия се стреснаха от румънците и взеха спешни мерки да отстранят старите мафиоти от партията си.Действат по маниерите на мафията "гущерът си къса опашката..."Време е прокуратурата да поразгледа ветераните от Ком.партията какви ги е вършила през бандитския преход,и не само ветераните,но и комсомолците които остават...

26

Анонимен

преди 7 години

Комунизмът - вън от Балканите и съседните държави!

25

Анонимен

преди 7 години

Pomnim 1913! Nikakva podkrepa !

24

Анонимен

преди 7 години

Tук изчезват милиарди ( КТБ ) , вдигат цени на вода , приемат престъпни закони за концесии , ЕРП и хранителни вериги източват милиарди , по селата се вихри необуздана престъпност , в болниците пръстови отпечатъци - протести няма , но много е важно да подкрепим румънците !

23

до Китов

преди 7 години

Глупа- к си ти такива като теб протестираха против Т Живков някога Бай Тошо даваше да се краде докато си построиш къща вила купиш кола и това важеше до последния човек, но от там насетне биеше през пръстите. А сега се краде, докато си построиш хотел два жипа и още нещо. Щом не искате да се краде на дребно, ще се краде на едро и то с напълно изрядни документи. Понеже съдията като знае че няма да осъмне в Белене и той ще е същата стока.

22

Анонимен

преди 7 години

Само не се събирайте на тълпи, да не пропаднат качествените павега и улици.