8

Бай Рашо

преди 7 години

Те световните асове /САЩ и РУСИЯ/ при всички обстоятелства щесе разберат помежду си както са го правили винаги, но какво ще стане с нашите блюдолизци и *** от ГЕРБ, БСП, РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК и другите издънки от нацията ни, които отново точат зъби да са във властта . . .!?

7

Анонимен

преди 7 години

По ред причини Тръмп скоро ще ни ампутира единия крак, а Путин другия и тъй докато сме разкрачени върху острието на бръснача ще се стоварим право вълху него.

6

Анонимен

преди 7 години

Ай стига комплекси ве. Вие като публикувате кадри на АП, те колко пъти тръбиха за това? Голяма работа, докато сме с тоя комплекс за малоценност, все ще ни мачкт. Толкова ли не разбрахте, че и оня с вода готвят и не са нищо повече от нас. Ама на при нас думата "чужденците" = господ.

5

Анонимен

преди 7 години

Браво четох статията отдавна нямаше толкова обективна статия по никоя медиял Ъамо не мога да разбера какъв е тоя пасквил NYT едни реклами ми искачат пълни с вируси. И нека не се притесняват братята отвъд окенана най-после изхвърлихме мекотелото дето нищо не свърши сега си облизваме раните все още.

4

Копейков

преди 7 години

Ла президнте отиде в Брюксел и чинно козирува на НАТО и ЕСП и само смотолеви нещо аз Русия и борбата с тероризма. Обаче чакайте да позная, това е само за приспиване на вниманието, а когато и останалата част от партията на Радев дойде на власт, тогава ще забият нож в гърба на НАТО и ЕС.

3

az

преди 7 години

До Копейковtva e kadar sled kato e poglednal v neia be tapanar

2

Копейков

преди 7 години

Ел президенте дори не гледа с кой се здрависва. Това за него е просто някаква електорална единица.

1

Анонимен

преди 7 години

Снимката си е хубава.А американците да си гледат Тръмп и да не се тревожат толкова за нас.Щом американците се разтревожат за някого,нищо добро не го чака.От тях,де.