200

Жан

преди 7 години

Трай коньо за зелена /БКП - червена/ трева. Ако направят правителство *** хляб няма да има, камоли 1500 лв.

199

Анонимен

преди 7 години

Po televiziqta, edna g-ja kaza, che v momenta srednata zaplata e 954lv., vqrno li e tova?

198

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ Е РОДЕН *** ! ТАКАВА ЛИСИЦА -ГОВОРИ ЗА СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ,ЗАЩОТО ТОВА ОСРЕДНЯВАНЕ ПАК ВОДИ ДО ТЯХНОТО ЛАПАНЕ ! КАКВО ЩЕ РЕЧЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА СРЕДНАТА РАБ.ЗАПЛАТА: ЗА ГОРАНОВ 5000 ЛВ. ЗА РАБОТЕЩИЯТ БЪЛГАРИН 5 ЛЕВА ЗА ПЕНСИОНЕРА 0.50 ЛВ. ТОВА Е УВЕЛИЧЕНИЕТО КОЕТО ПРЕДЛАГА ТАЗИ ЛАКОМИЯ ! ДА СЕ ПРЪСНЕШ ДАНО ОТ ТВОЯТА ЛАКОМИЯ И ДА СЕ ЧУЕ !

197

Анонимен

преди 7 години

Оли-гоф-ренчо!Всичко може,но не всеки го може!Правилният ръководител е човек,който знае,може,опитен е и с честен труд и доказано чувство за отговорност доказва възможностите си!Правилните икономисти и финансисти знаят,че:1.Днес парите са като стъклените куртаци за индианските вождове 2.Целите и отчетите трябва да се водят по формулата "Стока- пари-стока прим",а не "Пари-стока- пари прим"!Печалбата трябва да е стока, а не куртаци!През гугъла: Лунная афра США. Юрий Мухин. Максимум лжи и глупости

196

Анонимен

преди 7 години

така е , значи ГЕРБ = КОМУНИСТИ= БЪЛГАРИЯ В КОЛАПС !

195

ОСНОВЕН ЗАКОН:

преди 7 години

Там --където комунисти и русофили са във властта ИКОНОМИКАТА Е В КОЛАБС!

194

Анонимен

преди 7 години

АКО *** И РУСНАЦИТЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ЗА РЕАКТОРИТЕ НА АЕЦ-а и КТБ-------МОЖЕ И 10,000.ЛВ. ДА СТАНЕ!В ДЪРЖАВИТЕ --БЕЗ КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ НАРОДА Е БОГАТ И ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО!

193

Анонимен

преди 7 години

ЧЕТЕТЕ ДОБРЕ-650 ,НО ПОСТЕПЕННО,НЕ ТАЯ ГОДИНА!ТА ВНИМАВАЙТЕ КАКВО ВИ СЕ КАЗВА!!

192

Анонимен

преди 7 години

може минималната и 1 000 лв да стане , АКО ГЕРБ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ !

191

Анонимен

преди 7 години

само до преди месец бяха на власт защо не го направиха а точно обратно орязаха където каквото може заплатите и ги замразяваха за години.а с парите които откраднаха чрез свои фирми за стоежи и саниране можеше да се увеличат доходите на работещи и пенсионери.а тоя филм не го ли гледахме при гражданина Симеон.

190

Анонимен

преди 7 години

хахахахха, баси вица, ЩО НЕГОП НАПРАВИХТЕ ЗА 8 ГОДИНИ БЕЕ????

189

Анонимен

преди 7 години

Абе Соросоидно *** защо не го направихте за 8 години власт, а сега се правите на ощипани девици. Кой ви пречеше и кой ви гони от властта та пак ламтите за нея. Не се ли наядохте, татко Сорос да не ви е спрял закуските... Пак ли ще има обсада на парламента и безплатни кафета? Що не се скриеш?

188

Лйжи

преди 7 години

Просто лъжи за прости хора

187

Тома Неверни

преди 7 години

О,сега преди изборите е възможно?!А когато бяха на власт, обясняваха, че през следващите три години замразяват минималната работна заплата, защото нямало икономически ресурс?!Нещастници.Аз съм избрал вече да получавам минимална заплата 1450 евро, така че, нещастни ГЕРБерасти, задръжте си 650- те нещастни левчета.

186

а1

преди 7 години

А, имаме ли икономика (промишленост и производство), сел.стопанство, качественно образование и наука?Или пак гол популизъм!Е, по принцип разбира се че може, но за сметка повишаването на инфлацията и тогава минималната цена на един хляб ще бъде 5лв., а за цената на останалите хранителни продукти и услуги да не говорим!Опита изкуственно да се повишат заплатите и пенсиите без работеща промишленост и производство ще ни струва много по-скъпо!

185

Анонимен

преди 7 години

Този наглец явно си пасна много с Борисов по лакомия и по умраза към народа си еле пенсионерите. Затова и приятелите им са такива като тях- Пеевски напр. Комунистите започнаха ,заедно с ДПС и Герб окончателно им помогна да затрият България. Младите ни хора ,умните избягаха ,пенсионерите им пречат, просяците по всички ъгли не ги виждат ,опосканите ни села не минават през тях ,беззъбите ни родители не ги карат да се срамуват от себе си ,изабщо 0наглеци отвсякъде ,но идва видъов ден.....

184

гладен

преди 7 години

Горанов равно на Пеевски ненаядни алчни микерета мислещти само за себе си. Богатия на бедния не вярва как може да се издържа семейство с 200 евро и 80 евро пенсия да се же.ивее това се казва геноцит. Горанов 2000лв ги има за джобни ари е ак искате да мисли за бедния човек.

183

Анонимен

преди 7 години

217 - масово чистачите не са на 8 часово работен ден, а се водят на такъв, взимат 460 лева за 4 часа после отиват на друго място и взимат ОЩЕ 460 лева за 4 часа. Днес е по-добер да си чистач, отколкото чиновник за 500-600 лева

182

Анонимен

преди 7 години

всички партии са на мнение, че за образованието не се отделят достатъчно пари, Горанов обаеч довършва политиката на Дянков - ако може да унищожи образованието и науката, на него умни хора не му трябват.

181

Анонимен

преди 7 години

То че е постижимо, постижимо е, като си резнат санирането и субсидиите, проблем няма да има. Въпросът е, защо пред 65 дни Горанов твърдеше, за много по-прости неща, че са популизъм, а сега и той се надъха с обещания.