21

Илиан Гаврилов

преди 7 години

Бях чувал , но реших да проверя и сега вече се убедих колко противни и деградирали *** "работят" в тая септична яма DNES.BG . *** некадърните платени драскачи , *** и *** .

20

Генерал Де Гол

преди 7 години

Хиляди ще стоят без ток, вода и с празни стомаси в къщи,но никога няма да излязат като нашите съседи румънците вопит да променят живота в собствената си страна !?Къде са всички тези страхливци които изчезнаха от сайта ***.Newsот момента в който поискаха ТАМ да се легитимираш преди да публикуваш, /чрез някои от социалните мрежи/ и се изпокриха като мишки по дупките си . . .!?От тези ли хора чакате да извоюват в България, правата си като граждани !?

19

Анонимен

преди 7 години

До 19Така е от където е минал руски ботуш хубаво не е останало. След като балона СССР се спука помете цяла Източна Европа. Дори източно германците ги гледат с друго око.

18

Томас Мор

преди 7 години

380 грама зърнени храни дневно. Толкова храна се полага на обикновения севернокореец. Като им гледам вожда, със сигурност хапва повечко.

17

Анонимен

преди 7 години

Тези паляци , където се кефят на Рашка , Северна Корея и *** са много , ама много зле , умствено изостанали ... кефят се на страни живеещи в 20ти век ... *** . Всеки нормален човек сигурно там емигрира , щото са супер велики и богати любимите ви червени кочини :) Балъци такива .

16

Анонимен

преди 7 години

До СОЦАТо затова България е капиталистическа страна от третия свят, световен шампион по измиране след Лесото, 10 пъти по-бедна от средна европейска страна, с най-много самоубийства, най-болно население и най-застаряваща нация, ха ха...

15

СОЦА

преди 7 години

До КикиТе затова не останаха соц. държави ха,ха

14

Анонимен

преди 7 години

Ако има някаква заплаха тя е насочена към тия дето подлагат С. Корея на икономически санкции, но нека краварите си сърбат попарата. Въпрос на време е Ким да ги изпържи с действията които провокират. Каквото почукало такова се обадило, а знаем как тоя не си поплюва.

13

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам действията на Кимр но реално нека спрат икономическата война срещу Сл Кореял Нека да се оправят сами, защото по тоя начин Ким си чопли носа, а народа е подложен на още по-голяма мизерия.

12

Кики

преди 7 години

Някой хора тук си мислят,че Ю.Корея може за дни да превземе С.Корея.Искам да кажа, че който е тръгнал срещу социалистическа страна хубаво не е видял! Ще хвърчат Самсунги и LG-та на поразия. Оставете тази страна да се развива - не и пречете, провокирайте и санкционирайте! Тя не се бърка и не мисли на никой лошо.

11

Анонимен

преди 7 години

Тоз горкия още ли се взима на сериозно? Ми да напада какво чака? Нали "крайната и решителна" победа е негова?

10

Анонимен

преди 7 години

какви са тия патологии в северна корея.

9

криза няма 08-17

преди 7 години

асчо ким да оди да удари една атомна на израел , а китайците да дадат втора атомна на украинците и ще настъпи ........... пешо ти сега ли разбра за цензурата в бг интернет ха , те в северна корея имат по свободен интранет от колкото в бг пешо* ......... цензурата в бг интернет ха ха ха ха ха ха ха ........

8

Пешо*

преди 7 години

Леле! Админа май е от режима Ким!

7

bolbov

преди 7 години

Просто водач надъхан само жертвен ..Сравни нашите страхливи и предатели.Ако нямаше такива хора щеше да има само монополи и роби по цял свят.

6

Анонимен

преди 7 години

Прасчо Ким да се готви за Коледа!

5

Пешо*

преди 7 години

Пхенян да е размахва пръсти, защото Сеул ако го извади и го размаха, свиневожд Ким ще забременнее с тризнаци.Ако не беше страхът, че САЩ ще използва ситуацията да се намеси да "помогне" и ще такова майката на целия регион, Ю. Корея до сега да ги е вкарала в джаза няколко пъти.

4

Анонимен

преди 7 години

Червените кратуни са във възторг от поредната изява на охранения *** ким.

3

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Демокрацията е такава система .Малкият има право да бие тормози и унижава големия а той да го възпитава .Големият ако удари малкия съд тормоз този път от съдии журналисти обществени организации.Животът ни го показва.Деца бият възрастни.Ци .гани тормозят и убиват българи.Дребни държавички не зачитат решенията на ООН за взаимоотношенията.Демокрация.И тя като комунизма няма да просъществува дълго.

2

Анонимен

преди 7 години

Този маймун идея няма кво,ще му се случи в деня в който реши да се прави на завоевател. Ю.Кореа ще ги смачка за дни. Оборудвана е до горе с последни технологии и оръжие.Това подобие на човек ,ще му режат частите насред площада му.