121

Анонимен

преди 7 години

ИСКРЕННО И ЛИЧНО;ТРУМП И ПУТИН ЩЕ РАЗГОНЯТ ФАМИЛИЯТА НА ЗАПАДА ИТ ДОБРИ ЧУВСТВА.РАЗЛИКАТА Е В ПРИЧИНАТА ПОРАДИ КОЯТО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ.А ЕС ЩЕ КЛЕКНЕ КОГАТО РУСКИТЕ ТАНКОВЕ СМАЧКАТ БЕРЛИН ЗА ТРЕТИ ПЪТ

120

Анонимен

преди 7 години

Илюзия,Русия е в тайна връзка с ИДИЛ и едва ли,заедно с неопитният в политиката Тръмп,ще доведат докрай битката с терористите.СВободният свят,трябва да се обедини срещу Путин,така както ,по времето на Втората световна война се обедини срещу Хитлер.

119

До Футуролог

преди 7 години

Няма доказателства, че са гласували нелегално в полза на Клинтън. Ако имаше , то Тръмп щеше да ги размахва и туитва , за да докаже, че го искат по-вече от Клинтън. Оказа се информацията му е била подхвърлена от един чужденец като слух и съответно Тръмп си я хареса . Той изрече толкова лъжи за крактоъо време в което е президент, че не ми се мисли какво ни чака още 4 години. Истината е, че зет му е регистриран за гласуване в два щата .

118

99351

преди 7 години

Няма магичуски пръчици, нито феички-кръстници. Сложните отношения изискват внимание, предпазливост, сдържаност и последователност. Истеричави реакции и непремерени епитети показват слабост и невежество.

117

Анонимен

преди 7 години

Путин е убиец. Всеки ден убива по една, а понякога и повече сороссоидни розови мечти.

116

ЛИСА СИМПСЪН

преди 7 години

ТРЪМП ЩЕ ФАЛИРА САЩ, ЗАЩОТО 7 ОТ ЩАТИТЕ В НЕГО ИСКАХА ДА СЕ ОТДЕЛЯТ А СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СА САМО 7!!!!САЩ ИЗГУБИ РЕНОМЕТО СИ С ИЗБОРА НА ПРОПУТЛЕРСКИ ПРЕЗИДЕНТ И ТО НАПЪЛНО НЕДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН ГУБЕЩ С 1 МИЛИОН И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ИЗБОРИТЕ!

115

Анонимен

преди 7 години

Шахматиста от Кремъл отново е в мат.

114

Анонимен

преди 7 години

Преди време бях направил прогноза,че шест месеца след встъпването на Тръмп, русофилите ще вият на умряло. Грешил съм, мина по-малко от половин месец.

113

Анонимен

преди 7 години

До ще се молиш на РусияВеднага след първите санкции сложени на Русия, писах точно в този форум, че това САЩ го правят срещу ЕС. Тогава ме обиждаха и как като САЩ и ЕС са заедно. Ето така. Когато САЩ прави нещо уж за равноправие и защита на невинни граждани, трябва да се запиташ, а всъщност за какво го прави. ЕС загуби един огромен пазар като Русия, което не е добре, а тя продължава да купува от тях. САЩ унищожи Близкия Изток и ги прати в ЕС, не в Русия.

112

Анонимен

преди 7 години

Тръмп не трябва да вярва на убиец !

111

(+)

преди 7 години

До :)Някои хора са толкова късогледи, че не съзират фронтовата линия (санитарния кордон), простряла се от Финския залив до Босфора.

110

До 102

преди 7 години

Разпозна се като пумпал ли та побърза веднага да защитиш пумпалската чест? Аз за разлика от теб не харесвам или харесвам Тръмп заради това което казва относно Русия. Това е също част от нещата, но е твърде сложно за теб, за да се впусна да ти обяснявам. И сам разбираш, че няма смисъл, заработвай си там!

109

ще се молиш на Русия

преди 7 години

"България няма нужда нито от Русия, нито от Америка. Не разбирате ли, че ние българите сме европейци..."===============През юли 2016 г. Дж. Сор0с изрази увереност, че напускането на Британия неминуемо ще доведе до разпадането на ЕС.Преди 10 дни кандидатът за посланик на САЩ в Брюксел Тед Малок заяви: ЕС го чака съдбата на СССР. Някога работих за разпада на Съветския съюз, сега май още един съюз има нужда от раздробяване. Еврозоната вероятно ще прекрати съществуването си до година и половина.

108

Анонимен

преди 7 години

България трябва да покани Президентът на Полша за 3 март и отдаде почит на загиналите поляци за Освобождението ни от турско владичество !

107

:)

преди 7 години

Тръмп и Путин ще са първи дружки, каквото и да мислят шорошките мишки. Тръмп играе пиеска за пред реднеците в Америка, които са с промити от пропагандата мозъци. За нас българите е супер важно американци и руснаци да не враждуват. И знаете ли защо? Защото се намираме на бойното поле и ще измрем първи. Нещо неясно?

106

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. Въпросът е затворен. А санкциите Западът може само да си ги завре някъде.-----И за сега ги зaвиpa доста успешно. Знаеш къде.

105

Анонимен

преди 7 години

Факт: Русия даде 20 милиона жертви...____Даде ги поради некадърността на военните си. Кафявата чума не е унищожена и виждаме новото и лице именно в Русия.Факт: Русия даде 70 хиляди жерти руски войници за да освободи България ____Даде ги за създаване на задунайската губерния. България се освободи след Съединението и обявяването на независимостта. Русия беше против.Факт:САЩ бомбардираха България---Русия също бомбардираха Варна, Балчик и Каварна.

104

Анонимен

преди 7 години

България трябва да покани Президентът на Финландия за 3 март и отдаде почит на загиналите финландци за Освобождението ни от турско владичество !

103

Анонимен

преди 7 години

България трябва да покани Президентът на Украйна за 3 март и отдаде почит на загиналите украинци за Освобождението ни от турско владичество !

102

до 105

преди 7 години

а еврогейовете ли имат реноме бе шемет? Тях никой не ги брои за живи само отвреме навреме бежанците на Мути ги бомбят. САЩ Русия Великобритания Унгария Полша показаха защо са велики. Осатаналите са нисък калибър комунисти