117

ПЕНЕВ

преди 7 години

ДОБРЕ , АМА ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБИРАТ ВЕЧЕ ПО ДОМОВЕТЕ СИ , А ОЩЕ ЩЕЛИ ДА ДЕМОНСТРИРАТ. МАЙ НЕ БЕШЕ ТАЗИ ПРИЧИНАТА ЗА СТАЧКИТЕ.ЩЕ СЕ ОКАЖЕ КАКТО ПРИ НАС СЪС СВАЛЯНЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВ И ОРЕШАРСКИ - ПРЕВРАТ НА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАРОДА СРЕЩУ ЗАКОННО ИЗБРАНО С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО ПРАВИТЕЛСТВО. ДЕСНИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ГО МОГАТ ТОВА И НАРОДА НА РУМЪНИЯ ЩЕ БЪДЕ МАЙ ИЗЛЪГАН. НА ТАМ ОТИВАТ РАБОТИТЕ. ЩОМ И НАШИТЕ "ДЕМОКРАТИ" НАДИГАТ ГЛАВИ И РЪКОПЛЯСКАТ ЗА РУМЪНИЯ , ЯСНА Е РАБОТАТА.

116

Михайлов

преди 7 години

Бареков дал добра оценка на Прокуратурата.Това твърди Силвето от БГРадио.Изчерпаха ли се имената на всички български политици, та уж българското радио опрядо доказани пройдохи, брутални лъжци и демагози? И ако тази "разследваща"журналистка иска да притури още един хонорар към тлъстите си сметки, без дадържи сметка за морала в тази сфера, край нея няма ли отговорни лица, които дазащитават вековните човешки добродетели и да кажат STOP на подобни изцепки?ТАКИВА ТВЪРДЕНИЯ СА СРАМ ЗА РАДИОТО

115

Анонимен

преди 7 години

какво чакаме още,само ние спим!!!!!!!!!!.има неща които ако не си извоюваме ,никой няма да ни даде! бойко завъртя кранчето с обещанията.............ама късно е либе за китка!!!!!!

114

Мартин

преди 7 години

ОТ 17:00 ДО 19:00 Е ПРОТЕСТЪТ

113

Мартин

преди 7 години

16:00 НЕДЕЛЯ. ПРОТЕСТ ПРЕД РУМЪНСКОТО ПОСОЛСТВО В ПОДКРЕПА НА РУМЪНСКАТА БОРБА ЗА УСТОЙЧИВА СЪДЕБНА РЕФОРМА И ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ.

112

Анонимен

преди 7 години

Протести и избори ! Избори и протести! докато *** ГЛАВИ не уврат!

111

Анонимен

преди 7 години

Така се прави, само че не с флашмобове и театрални изпълнения като у нас, а с калъчка! Докато румънците проляха кръв не веднъж за свободата си, нашият преход мина тихо и спокойно в задкулисие и лъжа. Купуваха и продаваха къде що има протест. Приспаха ни като овце, докато цялата държава премина в ръцете на мафията, това е жалката истина.

110

boyko

преди 7 години

Samo Gerb i Boyko slava za nego toy e moya geroy

109

Пешо*

преди 7 години

Ей така се прави.Наще тука реваха една година на мегдана и никой не ги обръсна за слива.Но в Румъния политическите глави понякога страдат от рязко падане или натравяне с олово и са научени да внимават.У нас няма такава опасност.У нас народни съдилища разчистват само интелигенцията, за да не се пречка на краденето.

108

А, българите!

преди 7 години

Геноцида включва:Скъп ток - кога ще се дигнем с/у износителя на евтиния ток от "Козлудуй, само 5% участва в микса на сметките ни, 1мегават от него е 120 лв., а ние плащаме фотоволтаици м/у 400 и 800 лв.Скъпо парно - кога ще се дигнем с/у ТЕЦ 1 и 3 - 2 милиарда тази год. им е платено от нашите пари.ВИК - искат увеличение - С-я плаща над 60% загуби.Мръсния въздух - улиците не са мити 30 г.Такса смет - докога неспрадведливо ще ни отчитат, на кубатура, а не на брой хора.Скъпият билет - кога???

107

Анонимен

преди 7 години

Браво румънци! Бой по *** герберски кратуни!Герберска кратуна само от бой разбира!

106

Анонимен

преди 7 години

Браво на румънците.А ние търпяхме кражбите на гербаджиите цели 8 години.Откраднаха над 20 милиарда и ни лъжеха ,че калпавия асфалт и стиропора са безкрайно скъпи и ценни.Чакахме пожарния генерал да се усети , ама гербаджия власт не дава.Срамота е да търпим неграмотни милиционери да ни управляват.

105

Добряк

преди 7 години

Браво Румъци! Удри соц.Кратуните !

104

ГНЕВЕН

преди 7 години

Да ги последваме и ние.Никаква милост за гробарите на Тиквата!Всички тиквари в затвора.За държавна измяна присъдата е една!

103

Анонимен

преди 7 години

Най мразя да чета коментари - комунистите виновни, не другите виновни. Русия са добрите, не американците са добрите.Докато продължават да ни разделят, никога няма да се оправим. Не само румънците ще ни задминат с години, ами и повечето африкански държавички.Не разбрахте ли, че наистина комунистите не са си отишли? Но и че не само в БСП отдавна? Те са по всички партии, герб,реформи, че и дпс даже. Синовете и внуците им ни управляват и продължават да ни крадат все по-нагло и в особено големи раз

102

Анонимен

преди 7 години

Това правителство няма да е още дълго на власт ми се струва.

101

Анонимен

преди 7 години

До erudit erazmovПо стар пропагандистки трик като нямате аргументи опирате до "А в Америка защо бият афро-американците". Цитираш вми, че "Бог не е в силата, а в правдата", но руснаците никога не са казвали истината. Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже. Както своя народ, така и света. Проблема е , че никой не и вярв А с въпроса "Кои страни е нападнала Русия и Путин" просто девострираш по-голяма нагрост, отколкото демонстрира Путин.-Но това е нормално за руските лакеи по форумите

100

Анонимен

преди 7 години

Точно червените убиваха Армията Освободителка. Всички белогвардейци бяха убити или прогонени от болшевиките. Какво сега ми плачат? какво общо има Руската Империя със СеСеСеРе? Нищо общо.

99

Анонимен

преди 7 години

Това в България може да стане само ако някой даде пари за протести!Иначе няма далавера!

98

Анонимен

преди 7 години

Румънците убиваха комунисти и ако се налага пак ще убиват. За това говореха и изрязаните знамена на митинга.За това и са добре.