9

Анонимен

преди 7 години

Къде си, бе, Боко! Ела да помагаш на хората, бе! Винаги ги подкрепяш! Ела да покрепиш малко тавана, докато дойде ремонтната бригада!

8

Не питайте сегашното

преди 7 години

ръководство.20 години там крадеше главната "счетоводителка"-бивша продавачка в ЦУМ, доведена в БАН от лице, дошло преди нея от общински комитет на БКП. Помощничката й пък беше с основно образование-бившата парнаджийка на този институт. Това беше Счетоводството на този научен институт с музей - нагли, некомпетентни, крадливи. Плащаха на пенсиониран счетоводител, за да идва периодично и да им върши работата. Бяха недосегаеми, под "чадър".Не е вярно, че ремонти не са правени. Окраде се много!

7

Анонимен

преди 7 години

Най обикновенаЧАСТНА ФИРМА ЗА ЧАС РАБОТА МИ ВЗЕ 200ЛВ. И МИ ДАДЕ 10Г. Гаранция. ТИЯ НА ТОЯ ПОКРИВ НЯМАТЛИ ГАРАЦИЯ. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ПОРЪЧКАТА Е ЗА МИЛИОНИ.

6

Анонимен

преди 7 години

Бягайтеееее таваните падат.

5

hmf

преди 7 години

може и да е развален телефон, ама не беше ли тази зграда дето Пеевски си я беше харесал и искаше да я взема?

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да си вземат дъждобрани,парите вероятно са откраднати за ремонта.

3

Анонимен

преди 7 години

"Таванът на Националния етнографски музей е протекъл вчера ..."---Министър на културата ... "Виден" историк (НИМ) ... ГЕРБ ... "Видими резултати"...

2

Анонимен

преди 7 години

законът за обществените поръчки трябва да се промени, винаги най-евтиното е най-некачествено

1

Анонимен

преди 7 години

Цялото "обновление" е такова. А най-зле е т.нар. "Български Лувър". Сложили са най-елементарната противопожарна система с пръскачки на тавана, а произведенията са окачени по стените без никаква защита от вода. Достатъчно е един вандал да светне запалка под детектора за дим и целият фонд на галерията отива на кино.