78

не ги искаме

преди 7 години

като видя арабин, афганистанец и въобще подобни в българия ми се повръща.

77

Анонимен

преди 7 години

"Странно, но факт - 70% си забравят паспорта, но не и мобилния телефон"Не е странно, защото тия не са никакви бежанци! До кога управляващите ще подменят насилствено населението?

76

до:86

преди 7 години

Гл.редактор за къв *** е , да проверява за грешки или само коментари да трие

75

SOROS

преди 7 години

Всички "бежанци",които са си забравили паспортите,но не са си забравили парите и телефоните,да се връщат обратно.OOOOOOOO EDIN PAT DAVAM PARI DA IDVAT SEGA SHE VRASHATE NIAMA DA STANE TRIBVA DA IDVAT OSHE ROTSHILD MI E DAL ZADACHATA DA VKARVAM OSHE DOKATO UNISHOJA BILOTO NASELENIE NA EVROPA

74

Анонимен

преди 7 години

фалшиФи" бежанци , "фалшиФи" жур.на.ля Всичко е менте . ZNACHI NE SAM SAGLASEN S VAS ZA JURNALIATA SOROS SPEZIALNO GI IZBIRAL JURNALIATA ZA BALGARIA OT NAI STABILNITE CHISTO BALGARSKI REGIONI KATO SELATA OKO VELINGRAT JAKORUDA TARGOVISHE SARNIZA MADAN .......... ZATOVA NE OBICHAT DA PISHEM SRESHU BEJANZITE I TRIAT KOMENTARI MNOGO SA STABILNI

73

Циник

преди 7 години

А*дмина...оправи това заглавие, че е наистина СРАМ! ФалшиФи ...тцъ...тцъ...тцъ

72

Странно

преди 7 години

Странно аз като пътувам из Европа не си забравям паспорта че иначе нещо не ме пускат дори да се кача на самолета.Избирателно забравяне за да се окаже че 99% са Африканци, Пакистанци, и дриги подобни завършващи на -анци!

71

Циник

преди 7 години

Предния ми коментар е до "светеца" с тъпите филантропски пароли - коментар 80

70

Циник до 81

преди 7 години

Сам го казваш...били са....после идва исляма - и ги превръща в животни! А европейците просперират!

69

страна на ментета2

преди 7 години

"фалшиФи" бежанци , "фалшиФи" жур.на.ля Всичко е менте .

68

страна на ментета

преди 7 години

"фалшиФи" бежанци, "фалшиФи" ***, всичко е менте

67

Анонимен

преди 7 години

Пишман белите хора като нас българите, са били диви и безписмени варвари, облечени в нещавени кожи, когато арабите са били центърът на тогавашната наука, изкуство и цивилизация.Културни хора, заимствали по-древните от тях култури и наука.Дали химията, алгебрата, развили астрономията...А ние? Домъкнати на конско седло варвари, смесили се със славянската свлоч.Отделно, пет века осеменявани от всякаква османска паплч.Тях трябва да ги е гнус да се смесват с нас, не на са - с тях.

66

Циник до 78

преди 7 години

Трият ми коментарите...но пак ще опитамВ Батак - българи собственоръчно са унищожавали цялата си челяд! Направили са избор - срещу омразната вяра! И още - ако България трябва да оцелее превръщайки се в ислямски санджак - ПО ДОБРЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ! ТОВА НЯМА ДА Е БЪЛГАРИЯ!

65

Циник до 77

преди 7 години

Мда...от 700 години исляма унищожи всичко "мислещо" в арабския свят - останаха само "вярващи"...а либерастчета като теб - явно не знаят - защо аджеба европейски умове са мотора, и сърцето на съвременната цивилизация!

64

Анонимен

преди 7 години

Възходът на нашата цивилизация се дължи на гениалните умове на малцина достойни люде, които са последвани от иначе посредствените човешки маси.Когато се издига в култ прос-така от на-май-на-та-си, страда цялата цивилизация.Някои са по-добри от други, ние сме различни и всеки трябва да си заеме мястото в йерархията.Хубавото е, че естественият отбор ще си свърши работата независимо от идейните опорни точки.

63

Анонимен

преди 7 години

България умирала била...Защо ли не ми е мъчно за тази купчина идоти.Да умира, нямам такава родина.

62

Андрешко

преди 7 години

Всички "бежанци",които са си забравили паспортите,но не са си забравили парите и телефоните,да се връщат обратно.

61

Анонимен

преди 7 години

Пак ще ги натъпчат в София!!!Заселвайте ги поне в обезлюдените райони, в празните села и градове.

60

Циник до 68

преди 7 години

Ти си накаква изплющяла псевдорелигиозна твар..Ще опитам на разбираем за теб език !Фен съм на стария завет - "Око за око зъб за зъб"И фарисеите да врят в ада!

59

Анонимен

преди 7 години

Светът се променя, на мнозина не им харесва,и на мен много неща от това не ми харесват, но кой ме пита.Мртвите народи като нас (и не само като нас) просто си отиват, идват живи такива.Съжалавам.