31

Ники

преди 7 години

Кой ще докаже че това е истина?

30

Анонимен

преди 7 години

До GoShoизбърши си сополя, първо мини през армията след това се прави на специалист

29

GoSho

преди 7 години

Тъй като гледам таз бронирана машина е от България. БМП Руско производство

28

Дали новината е авте

преди 7 години

Едва ли нещо може да оправдае зверствата на ИДИЛ, но трябва да гледаме критично на новините: кой може да потвърди дали новината е автентична или е измислена?

27

да

преди 7 години

ало, помнещия слабоумник.. двете ти световни войни са преди 70-100 години(това ли е най-доброто, което празната ти глава успя да измисли) и тогава ислямски тероризъм няма, а днес има и той е спонсориран и обучаван от САЩ.. заловените бойци на ИДИЛ сами си признават, че са обучавани в тренировъчни лагери на ЦРУ, така, че си спести глупостите

26

Анонимен

преди 7 години

"Тези, които ги захранват с оръжия не са християни а сатанисти. Точно те желаят унищожението на православният християнски свят и това е един от начините да го постигнат."И АЗ МИСЛЯ ЗА ИДИЛ, ЧЕ ТЕ НЕ СА НИКАКВИ МЮСЮЛМАНИ, А САТАНИСТИ ПРОВОКИРАЩИ ИСЛЯМА ИЗПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО МУ! МОЖЕ ДА СИ ПРАВ, НЕЗНАМ ПО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ ДАЛИ ГО ПАКАЗАХА, НО СКОРО ПО НОВИНИТЕ В ТУРЦИЯ, ПОКАЗАХА КАК АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ ХВЪРЛЯТ САНДЪЦИ С ПАРАШУТ ПЪЛНИ С ОРЪЖИЯ НА ИДИЛЦИТЕ!!!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22, последният път 30-40 хил. държаха милионен град заложник... 30-40 хил тренирани от фащ войници ... 2 милионен град можеше буквално да ги прегази. Тези, които ги захранват с оръжия не са християни а сатанисти. Точно те желаят унищожението на православният християнски свят и това е един от начините да го постигнат.

24

Анонимен

преди 7 години

И САЩ И РУСИЯ И ЕВРОПА СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!

23

Анонимен

преди 7 години

До помнещти си нормален ли изобщо?

22

чужденеца

преди 7 години

Заради това което са направили на децата тия гадове ИД. Трябва не просто да бъдат избити а изтезавани бавно до смърт,после съживени и отначало.това са деца по дяволите,деца...

21

Анонимен

преди 7 години

"До 1989 громяха християните следяха ни и ни гонеха за влизане в църква"САМО ХРИСТИЯНИТЕ ЛИ БЕ ДРАГИ??? ВЛЕНАХА ЛИ ТИ В КЪЩАТА МИЛИЦИОНЕРИТЕ, ВЗЕХАЛИ ТИ БИБЛИЯТА? ЗАЩОТО ПРИ НАС ВЛЕНАХА И НИ ВЗИМАХА КОРАНИТЕ!

20

Анонимен

преди 7 години

Такива си ги внасяме на тон.

19

помнещ

преди 7 години

До да: "тероризъм по света ще има, докато я има Америка".Ама наистина ти си за Карлуково.Тероризмът няма нищо общо със САЩ. Спомни си какво става между двете световни войни в Европа и България. Тогава Америка се беше изолирала в своите граници и се занимаваше със собствените си проблеми, но тероризъм имаше в изобилие пък за България да не говорим. Основният източник на тероризъм сега и в миналото се свързва с името Русия/СССР.

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен: "ТЕЗИ ОТ ИДИЛ НЕ СА НИКАКВИ МЮСЮЛМАНИ! ПРОВОКИРАТ ИСЛЯМА, ПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО МУ! ТЕ НЕ СА ХОРА ТЕ СА НЯКВИ СЪЩЕСТВА!"Склонен съм да се съглася. Напомнят ми на комунистите. До 1989 громяха християните следяха ни и ни гонеха за влизане в църква а след 1989-а и Добри Джуров и Луканов и Лилов се появиха по телевизията в храма, кръстеха се, целуваха кръста и иконите. ОТВРАТ. Така че между ИДИЛ и БСП/БКП няма разлика.

17

Анонимен

преди 7 години

"мюсюлманите за които говориш, по един камък да бяха взели, щяха да ги затрупат още първият ден."ТУРСКАТА АРМИЯ, КАКВО МИСЛИШ, ЧЕ ПРАВИ ТАМ! ЗАЩО НЕ ПИШАТ, КОЛКО СА УБИТИ ДО СЕГА! А ХРИСТИЯНИТЕ ПЪК КЪДЕТО УЖ ГИ МРАЗЯТ И ТЕ, ЗАЩО ГИ ЗАХРАНВАТ С ОРЪЖИЯ!!!???

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонименмюсюлманите за които говориш, по един камък да бяха взели, щяха да ги затрупат още първият ден.

15

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ ОТ ИДИЛ НЕ СА НИКАКВИ МЮСЮЛМАНИ! ПРОВОКИРАТ ИСЛЯМА, ПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО МУ! ТЕ НЕ СА ХОРА ТЕ СА НЯКВИ СЪЩЕСТВА!ИСТИНСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ ГИ КЪЛНАТ И ПЛЮЯТ!

14

Анонимен

преди 7 години

Не вярван,че затова са им отсекли ръцете.По вероятно е да са крали нещо.Всички знаем че децата на тия са най-садистичните палачи.Потвърждават го хилядите клипчета които тия периодично пускат.Тва смърди на пропаганда ала "не ви ли е жал за дечицата"?Ама дечицата като дойдат се оказва,че имат и няколко десетки роднини без които не могат да живеят.Те пък от своя страна си имат хора които трябва да дойдат и по едно време сичкото ИД се е преселило в Европа.*** но ефективен метод за милозливи ***

13

Блатен тъжник

преди 7 години

После плюйте по Тръмп, че не желае граждани на определени страни да влизат в САЩ!Всичко де що тачи Корана, утре имамът като даде фатва, или нареди джихад е длъжно да се подчини!!!"Миролюбивата" религия..Боже, Боже!:DDD

12

да

преди 7 години

тероризъм по света ще има, докато я има Америка