22

Анонимен

преди 7 години

Служителите в зоопарка едва вървят, като си тръгнат, под тежестта на торбите си.

21

Анонимен

преди 7 години

В зоопарка има ли зоопарк ?

20

Факт

преди 7 години

Ако ви се струва много издръжката на животните , пуснете ги на свобода , те сами ще си намерят храна, ако може в близост до парламента , още по-добре.

19

adn

преди 7 години

До АнонименЗначи мразиш себе си.

18

Безпартиен

преди 7 години

А просто коментар 15-няма какво да го коментирм. Зоологическа градина без хищник от рода на лъв и тъгър е се едно жена без гърди.....И пак мисля, че в някои зоо градини в България има прилични условия. Този в Пазарджикк също

17

Безпартиен

преди 7 години

Не съм съгласен с 16, има и хубави зоопаркове, този в Стара Загора, поне по хубав не съм виждал в БГ засега.

16

Анонимен

преди 7 години

Маймуните живеят по добре от глупавите българе

15

Анонимен

преди 7 години

Има решение - не си водете децата на зоологическа градина. По принцип трябва да ги забранят - едно е Био парк каквито има в Западна Европа, друго е животинско гуанатанамо каквито има в България

14

Анка

преди 7 години

Безплатна храна, по документи - изобилна. Безплатни медицински грижи, по документи - на световно ниво. Огради, за да има сигурност и да не се тревожат животните с мисли за навънка.Та това е мечтата на комунистите бе! Ако сложат малко портрети в клетките и организират редовни манифестации, всички наши другари ще пожелаят да отидат там!

13

Анонимен

преди 7 години

Маймуните обичали ядки.....ми гепаджийте де се тъпчека на правителствения фалкон омитаха тонове ядки!

12

Анонимен

преди 7 години

Представям си колко двукраки лъвове и тигри плюскат пържолите на горките четирикраки.

11

дим40

преди 7 години

В Стара Загора зоопарка е в окаяно състояние .Дори клетки не могат да направят.Някакъв аматьор заварял едно към гьотере метални пръчки .Така и не откриха неръждаемата стомана .Животните мизерстват.Но пък такса събират на входа.Най-голямата атракция са козите, множат се бързо и децата им се радват.

10

Анонимен

преди 7 години

И кантарът им не е наред. Кокоши глави 300 грама тегли като 5 кила пържоли.

9

Анонимен

преди 7 години

"Петко Куртев обясни, че МАЛКИТЕ лакомници пък поглъщат по 5 кг месо на ден."

8

Анонимен

преди 7 години

за маймуните бадеми и лешници..... на тия маймунки ако им дадат и малко уиски съвсем на хора ще заприличат

7

Анонимен

преди 7 години

То по документи и бежанците ги хранят с пържоли ама дефакто мръвките даже не стигат до лагерите :) В зоологическата градина е същата история. Изписват много и скъпи храни, а ги хранят с бълвочи.

6

Fen

преди 7 години

Статията според мен не отговаря на истината и на 1%. Посещавам зоопарка доста редовно заради двете си деца. Нито веднъж не съм видял да се дават подобни храни там. Обикновено е втрисане месо. Главно реката и оглозгани кокали. Клетките са мръсни и неподдържани. Ходим в зоопарка, защото това е единственият парк в София без кучета. Но за съжаление все по често се сблъскваме с коли на персонала по алеите

5

смЕх

преди 7 години

Само да попитам къде ги крият мръвките в хладилника на шефа ли???

4

Маймуни BG

преди 7 години

Колкото на децата в училище дават здравословна храна, толкова и в зоопарка.За криенето на пържолите и агнешкото с фъстъци са прави - така ги крият цяла година, че се намират чак в годишния финансо отчет.

3

Професор

преди 7 години

Това са пълни лъжи! Пържолите, пилетата, бадемите, лешниците и бисквитените торти ги лапат директорите на зоопарковете, а животните ядат патешки изрезки, шийници и кокоши крака. Слагат им и по някой оглозган кокал, за да се вижда, че уж ядели месо. Кражбите в зоопарковете е на олимпийско ниво и е милиони левове на година! Краде се, както се краде навсякъде, където има възможност и няма контрол!!! Това са приказки за залъгване на баламите, които плащат за всичко, включително и за кражбите!