139

Анонимен

преди 7 години

ДА ИМА ТАКИВА ДЕЦА, НЕКА МИНАТ НА ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ- ЗА ДА НЕ СЕ ЗАДЪРЖА РАЗВИТИЕТО ИМ, А СЪЩО ТАКА ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ОСТАНАЛИТЕ КОИТО НЕ СА ТАКИВА ГЕНИИ, ЗАЩОТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ОТ СКУКА ДА БИЯТ, ПРОБИВАТ И ПРОЧЕЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ЖИВИ ХОРА , А УТРЕ ТОЯ ГЕНИЙ ЩЕ УБИВА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ ПРЕД НЕГОВИЯТ ГЕНИЙ ЛИ- ОБЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА ОТРИЧА ПОДОБНИ ИЗВРАТЕНИ ГЕНИИ. РОДИТЕЛИТЕ ДА БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА СИ ОТГЛЕЖДАТ ОТДЕЛНО ОТ ОБЩЕСТВОТО ЗАЩОТО НА ТОЯ ЕТАП ТЕ СА ВИНОВНИ ЧЕ НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО.

138

Видяхме решението им

преди 7 години

: МОН си го премести ...в другия крачол

137

Пешо*

преди 7 години

Значи има високо ниво на осъзнаване и може да бъде съден като възрастен? Това ли казват?

136

?

преди 7 години

Защо САМО констатира Председателят на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева, а не ПРЕДЛОЖИ някакво друго обучение? Преместване- ще бъде същото!

135

ромЪт

преди 7 години

Ние в махалата сме всички сУпер интелигентни и супер креативни. В училище ни е скучно - преподавателите не са на нивото ни. На работа не ходим - прекалено сме квалифицирани. С две думи - дайте ни парите си и бачкайте за нас. Супеер интелигентните

134

Големия кръст

преди 7 години

Така е! вижте Сирия,Афганистан, Ирак...природно интелигентни и ги избива на агресия и секс. Всички родени на 1.1.1999....невероятно

133

Анонимен

преди 7 години

А аз се чудех защо не съм интелигентен, ами просто, защото не съм бияч.

132

Вуте

преди 7 години

Вуте е свръхинтелигентен. И мое се изтропа у школото.

131

Анонимен

преди 7 години

Не съм съгласен с тази статия. Проблемът е в родителите. Ме могат да се справят и прехвърлят топката на училището.

130

Б

преди 7 години

Някой знае ли от каква среда произлиза?Родителите какви са? Не са ли загрижени?

129

А

преди 7 години

Нулева толерантност към такива. Проблемът е в родителите му не е в детето.

128

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости. Това, че има услужлива памет, не значи, че е интелигентен!!!! Интелигентният човек е възпитан и чувство за мярка!!!!

127

Законотворец

преди 7 години

Едно време имаше ТВУ.

126

Юначага

преди 7 години

Пичове аз съм свръхинтелигентен. Имам 4 висши. Елате сега по тоя повод да ви тегля един тупаник и да ви оскубя. Мога и с пергел да ви набода. Ще ви метна и един стол. После ще лежа по пода. Ама нищо ми няма. Аз само съм свръхинтелигентен. А вие ме търпете. Кви глупости ми пишете в тая статия.

125

Щерко

преди 7 години

Fighter е прав. Колко взе за да напишеш тази помия. Ела да ти тазкажа аз колко съм свръхинтелигентен.

124

Fighter

преди 7 години

Какви ми ги говориш в тая лобистка статия? Насилието към останалите със свръхинтелигентност ли ще обясняваш ? Прати си ти детето там да го осакати свръхинтелигентния.

123

Lan

преди 7 години

Майка на хиперактивно детеЗабравих най-важното! ИЗХВЪРЛЕТЕ телевизора! Детето трябва да има и силно ограничен достъп до интерактивни джаджи и играчки - телефони, таблети, компютър, изхвърлете плейстейшъна (ако имате), както и всякакви пеещи/свирещи джаджи! :)

122

а, разбрахме!

преди 7 години

Госпожата ясно ни го обясни - проблем няма. Скучно му е. Щом проблем няма ДАЗД няма какво да направят със сигнала. От МОН също го обясниха - проблем няма и за това просто го местим и готово. На тези квачки ние им плащаме заплатите, а те са на успокоителни и антидепресанти по цял ден и съответно проблеми няма. В цялата система на МОН и на ДАЗД са изперкулясали крави

121

Lan

преди 7 години

УМЕН ГУЩЕРтакива са ти били целите - постигнал си ги...:) Не всички умни хора си падат по манипулирането.

120

Lan

преди 7 години

115Че кой твърди, че е "нормално" :) При децата важи "ако мине", при вашето явно не е минало и интелектът е канализиран в правилна посока. Не е задължително обаче да има психическо заболяване! А и да има с него пак трябва да се работи! Това е :).