9

asko

преди 7 години

"Има различия в начина, по който жените и мъжете минават през стреса. Наблюденията на психолозите са, че когато жените изпаднат в стрес, те търсят съвет от приятели, за да излязат от депресията.При мъжете обаче е различно. Силният пол се ориентира към усамотяване и решаване на проблемите."-цитат !Относно жените...обикновенно съветващите такива съвети им дават..че понякога им скапват целият живот...даже на децата им..за мъжете им да не говоря,понеже не са роднини...

8

Шаш!

преди 7 години

Само допреди 60-70г. нашите дядовци и баби сами са отглеждали добитъка и зимнината, раждали са на нивата, пили са и са се къпали в реката, сами са си набавяли огрев за зимата, сами са си шили дрехите и обувките, сами са си правили обзавеждането и инструментите.Сега всички кифли са в стрес, ако им се разчече спиралата или няма уайфи покритие.

7

Спинкате ли?

преди 7 години

Стресът е нормално състояние при живите същества. Покоят е характерен за неживата природа. От десетина години работодателите ни карат да вегетираме и ни спестяват само "стреса" от повишаване на заплатата и от пускане в платен отпуск.

6

Анонимен

преди 7 години

В днешно време хората са толкова разглезени че всичко им се струва стрес.

5

Анонимен

преди 7 години

Така е.А най-голям стрес причинява да имаш много пари.Толкова е стресово,че почти няма милиардер дето да не олепи стотака.Че дори и повече.От стрес ще да е. Тия психолози са тотален аут

4

смЕх

преди 7 години

Виж ти не се бях сетил за подобна причина то сигурно заради това държат хората на смешни заплати.

3

Чегевара

преди 7 години

Много е стресиращо, да се чудиш как да си изхарчиш увеличението.Напряво си умирам да изпитам този стрес ,особено ако увеличението е двойно :-) Къде-къде са си по спокойни хората на който е намалена заплатата .

2

Анонимен

преди 7 години

Ти ми дай увеличение на заплатата, па ме чекай да умрем

1

Анонимен

преди 7 години

Увеличението на заплатата е любимото ми стресово състояние.