9

Анонимен

преди 7 години

Само не стигайте до свински опашки и всичко ще е наред.

8

Анонимен

преди 7 години

Минкоо,ти колко лета ще продължаваш да си на 47 бре????

7

asd

преди 7 години

Секса е като бокса бой с меки ръкавици

6

От 20

преди 7 години

Със звездички замениха названието на един музикален инструмент. Може да бъде използван и за даване на сигнали - от рефер, полицай или даскал по физкултура.

5

Минко 47 год ерген

преди 7 години

Много го лапът! Певицата оня ден ми пееше на масата отгоре Сингарела, а Танчето беше отдолу и свиреше бясно на мандолина! Получи накрая менмилх за десерт!

4

Анонимен

преди 7 години

До Минко 47 год ергенЯдеш и пиеш бобец и зелева чорбица, приготвени от баба ти. Ееш и биеш само насън.Хайде, пий си хапчето и лягай да спиш. За днес си написа вече щуротиите, утре пак. Ако не те блокират окончателно.

3

Минко 47 год ерген

преди 7 години

Снощи моя голям приятел Гошо Патъра имаше рд, нз дали съм ви казвал за него! Оня обожава да пърди фостенцата на женските! И снощи пак докарах му едня колежка уж да я ***, оная тамън му налапа наденицаата и оня като се изряза... стана момичето и си тръгна обидена, *** е много патъра, ама като ми е френдче какво да го правя!

2

Брееееей

преди 7 години

Ами ако мъжът е този в семейството, който е началник в службата, има много отговорности и командва хора?Значи ли това, че у дома жена му трябва да го метне на рамо и да го разнася от мебел на мебел, като по този начин му показва, че тя командва парада, а той е под контрол? :)))))))

1

Анонимен

преди 7 години

Минко,отивай да се лекувашне само си луудами си и мнооогооо прооооост