21

европа

преди 7 години

Българи,които са европейци и част от ЕС защитават Тръмп и Путин,които са азиатци и американци.При победа на Тръмп или Путин ЕС ще се разпадне и тези българи ще станат по бедни.Що за човек би искал държавата му да стане бо бедна,следователно и самият той за да може руснаци и американци да си живеят по добре.Трябва да си или без мозък или луд,друго обеснение не виждам.

20

Анонимен

преди 7 години

Имат много време от ЕС. Изборите във Франция са чак на лято.До тогава и Русията ще е фалирала и Щатите ще се управляват от Хилърито и Асад ще е в манастир - понеже на тях им се иска . Пък на есен , по един по един в ЕС-то ще остане само БГ-то.

19

Анонимен

преди 7 години

ДУ хаст баце... Тръмп е супер сила а ти ... чиновниче на заплата

18

Мънго Джери

преди 7 години

На калпав ЕС Тръмп му е виновен!

17

Анонимен

преди 7 години

Един от безбройните русофилски митове от хибридната пропаганда е "РАЗПАДАНЕТО НА ЕС"! Мечтайте си , русофилчета!

16

Анонимен

преди 7 години

ЕС разпада ве момчета това не го ли разбрахте !

15

SS

преди 7 години

Мамо лодката се клати яко, пустите евро дюрократи не разбраха, че за да са единни членките на евросъюза, е необходимо да имат общи цели и разбирания, а това няма как да стане.Няма как да накараш човек да хареса задължението да приеме хора бягащи от конфликт с който няма общо.България не е правила Арабска пролет и не смятам за нужно да се напъваме да приемаме бягащите от тази арабска пролет.Това е достатъчно за да се разделим от мнението на г-жа Меркел.

14

Анонимен

преди 7 години

ЕС играе по правилото "Един за всички, всеки за себе си!"

13

хаааа

преди 7 години

*** либерални дъртаци който съсипаха с своята политика Европа,дават акъл странно нали!?

12

този ни има за ...

преди 7 години

Ало Гюнтер ти защо ни правиш на луди та нали до вчера играехте точно по играта на Обама по същата схема и вижте до къде е докарахте,явно имате хората за овце....

11

Тренера

преди 7 години

Отбор съставен от слаби играчи каква сила може да е ? Марш на резервната скамейка вече имате жълт картон следва червен и гоооол Тръмп вкара за 8:0 след перфектен пас от Путин.

10

ж

преди 7 години

Реалния проблем е бъдещето на Европа като диктатура подобна на Руската ........Ако това се осъществи ТСВ е гарантирана.

9

Анонимен

преди 7 години

За ужас на руските *** ЕС ще направи необходимото да стане наистина жизнеспособен съюз, който да се справи с всички предизвикателства. А остатъчна Русия ще чака на опашката за приемането в съюза.

8

Анонимен

преди 7 години

Като не харесвате Тръмп не работете с него. Време е някой да ви каже, че не всички са длъжни да ви се кланят на червената либерастка диктатура. ТръМп е демокран и републиканец и свободен човек като такъв и сам може да взима решения какво да прави. Защо квиЧите като заклани прасета какъв ви е проблема.

7

Анонимен

преди 7 години

ами прав е човека, ЕС прави каквото Германия каже и британците затова излязоха. Една бюрокрация е ЕС, нищо повече, с какво помогна за бежанската вълна? вземат милиони евра и нищо не вършат реално. кръвопийци, сякаш не ни стигат нашите 240 да изхранваме, ами и европейските...

6

Анонимен

преди 7 години

Никой не ви иска нито вас нито централната ви банка дето занижава валутите. Hа нас налагате санкции за щяло и нещяло, а се кланяте пред едни банкери защо съсипвате валутите.

5

смЕх

преди 7 години

Тоя хубаво използва спортна терминология ,но отбор съставен от резерви и некадърен треньор винаги изпада от играта ,а сред брюкселските лентяи не виждам звезди.

4

ФЮРЕРКАТА ОТ БЕРЛИН

преди 7 години

дали звъни на ТИКВАТА да се консултира по НЕКОИ въпроси. Или НАШИО ГЛАВАНАК само за полата и се държи. Пак сме заедно, ама ние все отдолу...

3

Анонимен

преди 7 години

Май най - накрая ЕС ще почне собствена политика. Първо изритайте на обонго пудела Шмеркел и Юнкер и тогава може и да се получи нещо.

2

Анонимен

преди 7 години

Не обвинявайте Тръмп в нещо, което вие сами направихте. Поканихте мигрантите, после обвинихте малките държави за кризата. Подписахте търговско споразумение с Канада, а изключихте въпроса за визово равноправие с България и Румъния. Давате милиарди на Турция, а на членките в съюза ви спирате парите произволно, когато правителствата им не ви слушат. Никой не ви иска!