45

Анонимен

преди 7 години

да накаже и държавата или общината, или поне да изиска от тях по- добре да си вършат работата: като отнемане на животни, събиране на глоби, обезопасяване, и разни такива, за които си плащаме постоянно!

44

Кукуригу

преди 7 години

П.П. Не оспорвам, че на бащата му е повече от предостатъчно наказание загубата на сина му и няма смисъл да бъде наказван повече (но законът е такъв), коментирам само умнотата на пишещите тук.

43

Кукуригу

преди 7 години

Според присъдата бащата Е карал с превишена скорост - 102 км./ч. Това късно вечерта. Аз лично на прав и широк междуградски път повече от 70 по тъмно не смея да вдигна.Но, разбира се, долният корумпиран съд лъже за това и е за разстрел.Това за прокуратурата, дето не повдигнала обвинение на някакъв, който убил не знам кого си и тва било доказано с петорна експертиза, също е явна глупост, напълно достойна за коментиращ в днес.бг.

42

Анонимен

преди 7 години

Не само кравите а всички селскостопански животни трябва да имат идентификатор. Бързо и лесно се установява собственика на животното, съответно отговорността. Само че едно мъртво дете не е достатъчно на 240-те лентяи да започнат да мерпят опит от белите държави.

41

Кратун

преди 7 години

Прочетете закона. Там ясно пише кой е виновен ако питомно животно предизвика катастрофа на пътя. А онзи дето пише глупостите, че колан щял да го спаси, нека да пробва. Като му влязат едни 450 - 500 кг с 50 км/ч през предното стъкло дали коланът ще го спаси. Това не е удар с автомобил, където центровете на тежестта са на едно ниво.

40

Анонимен

преди 7 години

До БъзИскрено ти пожелавам да имаш среща с кон в 23.00 , пуснат да пасе от безхаберни ц,игани на главен междуградски път.Преживяването е невероятно.Питайте Девненци , те знаят колко години пасяха ц,иганските коне под кофичките.Накрая добре че автобус ги отнесе.Сложи си и колана - ще и помогне.

39

Анонимен

преди 7 години

обвиняем за смъртта на момчето става бащата, въпреки че не е шофирал с превишена скорост и не е употребил алкохол...,как така да не се казва за алкохолната проба на бащата?????? четете ли въобще?

38

БРИЛЯНТНО РЕШЕНИЕ

преди 7 години

БРИЛЯНТНО СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ БРИЛЯНТНИ СЪДИИ . . . ОТЛИЧНА ПРАВОВА ДЪРЖАВА !

37

до 47

преди 7 години

приятелю, то хубаво на коня ще сложат номер на ухото, ама стопаните и те половината са без лични карти и удостоверения за раждане. трябва и на тях едно номерче да се сложи :)

36

Анонимен

преди 7 години

Ето това е ефективна българска съдебна система.Намерен е ВИНОВЕН и е наказан, точка.

35

Ужас

преди 7 години

В изродска държава живеем...

34

4

преди 7 години

Всеки кон с номер на ушите и на отчет, та да се знае кой му е стопанина, както кравите, прасетата и овцете в фермите.

33

Некъф луд

преди 7 години

Пак прикриха електората на ДПС

32

Мунчо

преди 7 години

Тия с тогите постоянно се доказват като анти съдии. Вероятно нарочно го правят за да вбесяват хората. Навличането на тоги изглежда им изключва чувството за самосъхранение и започват да се изживяват като богове! Необходимо и здравословно за тях e от време на време на да се разходят до гробищата за да си освежат паметта с реалността!

31

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 7 години

Е как така не могат да открият собствениците?!Кой се занимава най-много с коне?Правилно-***!

30

probi

преди 7 години

До МислещДържавата е такава, каквато българският народ е допуснал да бъде!Докато този народ не осъзнае, че е сила огромна, че е в състояние да измете всичките мизерници, които го доведоха до унизителното положение, в което се намира...няма да има настояще и бъдеще за никого. Форумите са добро място за констатации, псувни, мъркане...Но така нищо и никога няма да се промени! Едно време казваха: " Преклонената глава сабя не я сече! " . Е, не разбрахте ли вече, че тази глава първа пада?

29

OMG_Lucker

преди 7 години

Всеки си има право на мнение, вкл. по.. хм.. д3билните пишещи по- долу, дето обвиняват бащата. Смятам, че никой съвестен баща няма да кара с превишена скорост нощем, когато е с детето си. А той е съвестен- ходили са да карат момче до болницата, това говори ли ви нещо? Също така: майката иска собственика на коня ДА ОБЕЗОПАСИ пътя. Това ми говори за 2ма читави родителя, които са имали супер малшанс :/

28

Алю

преди 7 години

До онбашиятаИмаш ли представа колко тежи един кон? Само ще ти кажа че кон или малко теле при 60км/ч е като да се блъснеш в тухлена стена.... преди време приятел блъсна кон, отърва се без сериозни травми... обаче имаше от карантията на коня и на задната седалка...

27

Анонимен

преди 7 години

Само да ви кажа, че това е така защото нито Столична Община и прехваления им вече бивш кмет по екологията, нито инспектората НИТО МВР и институциите отговорни за животните имат къде да "складират" конете. Нямат база и за това просто не ги прибират и ги пускат, а м*нгала вика, че незнае на кой е коня, за да не носи отговорност. И понеже ние имаме пари за всичко друго, но не и за важните неща, за това се разкарват коне убийци и подобни добитъци.Държавата е абдикирала от тези "дейности".

26

Азъ

преди 7 години

Същата прокуратура НЕ повдига обвинение срещу шофьор убиец карал с превишена скорост, в лоша видимост и след петорна експертиза констатираща вина!