27

Разхожда се госпожат

преди 7 години

със 6 деца/ да са й живи и здрави/ но до всяко дете бодигард,Как да плачат майките на децата на коитито са отрязали ръцете за наказание. Как ще живеят тези деца?Много е лесно да галиш звяра през решетката.Да дава акъли на който ще но не и на нас дето 500 години сме се радвали на "МИР И ЛюБОВ"

26

Анонимен

преди 7 години

До там да стигнат те не са бежанци,а икономически мигранти даже с зелени карти да тръгнат,мексиканците по причини някакви са бежанци,на тях от зелените карти май не им раздават кат на съседи,тях ги водят кат икономически мигранти и ограда им слагат кат на индианци,коит вътре ги местят кат бежанци,стесняват постоянно с местене на оградата с разпоредби разни и таят надежда да избягат от родина им и континент кат ги налазили колониалисти,може би отпреди по картата на Пири,веч са малко може на замен

25

Анонимен

преди 7 години

Злобния скелет не спира да скърца и да плаши хората с тракане на кокали. СКРРРРЪЪЪЪЪЦ, ТРАК-ТРАК-ТРРРРАААК.

24

Анонимен

преди 7 години

ПО-радикал от левите радикали няма. Потоп да става ако ще , ние сме прави и точка!

23

Анонимен

преди 7 години

Защо един обикновен човек , който е страдал от мюслитата не иска да ги види. Все някой милионер , който живее в палат с огромна охрана става много състрадателен . Поживей в Афганистан поне една година и после се изказвай .

22

Анонимен

преди 7 години

Като я набарат камиларите ще разбере за какво става дума. Друга песен ще запее. Т.н. Западна култура до такава степен се е предала, че за да не си развалят спокойствието са готови да сложат шалвари и фе,,сове. Ние българите сме усетили "сладостта" на исляма 500 години. Тази кукундела няма начин да усети това но ако иска нека поживее в Пакистан, Бангладеш, Афганистан за да разбере изродщината на "мирния ислям".

21

смЕх

преди 7 години

Тая скумрия се е взела на сериозно за нея май всичко се свежда до осиновяване.

20

Анонимен

преди 7 години

Ясно е ,че е неустоимо привлечена от тях,не разбирам защо не им се отдаде?Могат и да пуснат клипчета в интернет.Тия отзад на снимката когато им е изгодно казват,че са на 30 години а когато не казват че са на 6.

19

Анонимен

преди 7 години

нула хубави филма има тази и освен да цицка глупавия си мъж са пари, за друго не става. баща й не й говори от 20 години, с майка си преди да се разболее също не са се поздравявали. а тези мургавичките на снимката зад нея сигурно си мислят: ох, да пораснем с 2-3 години и ей сега ще й обясним за човешките права изотзадзе.

18

Анонимен

преди 7 години

Като чета помията тука, се питам как можа България да падне толкова ниско. Вие хора ли сте?

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДжоли осакати се за да живее!

16

Луцифер

преди 7 години

Колкото по остарява Анджи ще става по състрадателна и по обществено активна! Нали трябва да се появява в медиите...

15

Анонимен

преди 7 години

Анджи , след като си остърга яйчниците и гърдите на 38 г , бях сигурен че ще се разведе с БП, защото е куку. Говори за състрадание а иска 100 000 $ на. месец от БП. Ето това е истинското и лице, луда двулична ***, понеже не е жена. Затова и мъжът и си намери жена, понеже тя не е. На 38 стана мумия , твърде рано приключи тя. И нищо ксчествено не очаквайте от нея повече , нищо не става от тая лудата лигла, затова и Брат се спаси от нея и ще изкара пълноценно и качествено живота си.

14

Анонимен

преди 7 години

Тази става все по-противна, ще догони Мути някой ден най-вече по грозота

13

много съм умен

преди 7 години

Тоя дето днес нападнал полицай в Париж, сигурно е бил някой накърнен и уязвим бежанец, на който са му отказали полет до USA...

12

fi

преди 7 години

Тъкмо се чудех къде е Анджелината и как така не взе участие в тая *** холивудска истерия, и ето на - блесна!

11

карина

преди 7 години

да се чете:Това е и причината да не бъде приемана твърде на сериозно в тези и опити

10

карина

преди 7 години

Анджелина Джоли от дълги години се опитва да гради имидж като пратеник на мира, като човек - борец за справедливост и състрадателност към слабите. Има обаче нещо театрално в това нейно амплоа, някак не изглежда истинска, няма я харизмата на този тип хора. Това е и причината да не бъде приемана твърде несериозно в тези и опити.

9

Анонимен

преди 7 години

И тази се е запътила към киреча. Започвам да се убеждавам, че трезвомислието не е на почит зад океана.

8

Анонимен

преди 7 години

Дидие Дрогба е построил 5 болници в Африка със собствени средства, а не като тази, а и много други, с чужди. В статии и интервюта всички можем да сме самаряни...