55

въпросче

преди 7 години

а кога гoце ще се прекръсти на гoце пyти...нoв

54

u4en

преди 7 години

Да поканим Путин. Да възродим Южен поток. С една тръба - канализационна - отходна - от БГ към Рассия !

53

Анонимен

преди 7 години

Ние нямаме интерес да каним московския диктатор. За русия изнасяме за $350 млн. , а внасяме оттам за $5 000 млн. , очевадно е че режима в москва източва нашите пари използвайки корумпирани политици. Грабежът трябва да бъде спрян, а не да каним и хрантутим грабителите

52

кога

преди 7 години

Кога ПРОКУРАТУРАТА ще прибере този престъпник загробил България с 4 милиарда долара от енергийните проекти и тройния шлем ???? Няма по - нагъл и отвратителен предател от Гоце в страната ! ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ТОЗИ КРАДЕЦ !!!!

51

Почна се

преди 7 години

Беше ясно, при това проруско правителство/президент, Путин пак ще започне да ни навестява. При предишния не смееше. Ама сега, БСП чукат на вратата, народът е слабопаметен и пак ще си ги избере (не че Борисов и ГЕРБ са цвете!), чакат ни ИНТЕРЕСНИ времена. Славчо, Бойко,.... този филм вече сме го гледали. Мутрите едни и същи. Българите просто не случихме на мат'риал :(

50

Анонимен

преди 7 години

DA AMA TAKIVA PRODAJNIZI KATO TEBE TRIBVA DA SA V ZATVORA IZLAGA HORATA CHE KATO STANE PREZIDENT SHE NI IZKARA OT NATO DA SLEDVASIAT RUSKI PREZIDENT DA VI VIDI PO SPISAZI KOI BIAHTE KOMUNISTI MATERIALISTI I DA VI DADAT SPORED ZASLUJENOTO

49

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТПутин ще дойде съвсем скороВ студиото на тв алфа :)

48

Анонимен

преди 7 години

До Майтапи :)използването на военен самолет за визитата до Брюксел е било знаково и е било с цел Радев "да покаже сила, мощ" ???а показа единствено необятната червена простотия

47

Анонимен

преди 7 години

Покани си го у вас бе наглец ,нали открадна цял хотел ще го посрещаш ,ще му обещаваш щлемове......и после ще чакаш българските *** да те подкрепят !

46

Анонимен

преди 7 години

Може и да има повод да дойде, но никак не ми харесва образи от тъжното ни минало да се изживяват като мъдреци! И Този и Костов....ако бяха толкова добри, нямаше да сме на този хал! Времето ви мина бе, пенсионирайте се и се скрийте!

45

АТАКИСТ

преди 7 години

Путин ще дойде съвсем скоро когато Юнкер и Меркел са безгласни букви тоест след изборите в Франция април

44

Върни парите бе

преди 7 години

Едни стотина Милиарда долара/евро заграбени от Република България като ни ги вирне и се извини и естествено потвърди че чете и пише на Бъкгарски език и е получил Християнството от България, може да почука на вратата. А ти Гоце отивай при Мишо Бирата.

43

1234

преди 7 години

Руския клонинг, отвращавам се от такива като Гоце, този докато беше президент лобира за руските АЕЦ Белене, Бургас-Александруполис и потънаха милиарди в джоба на шумкарите и Руските компании, а наяве няма нито едното, нито другото, а българския народ да плаща като поп. Сега отново иска да закърпи руския бюджет с няколко милиарда, а българина да му мисли.

42

Анонимен

преди 7 години

Първанов призова: Поканете Путин у нас, има повод да дойдеМай пак настъпи време за продухване на анaлните тръби на Путин от санитар Гоце.

41

антикумуняга

преди 7 години

тоя е най омразния ми от всички политици,само лъжи измами и крадене отделно от Рашка е на заплата,В тази криза на Европа, ценностна и политическа.Къде видя криза в европа бе льольо?В криза е Русия за две години народа обедня точно наполовина.

40

реалност

преди 7 години

Русия нали е в евразийското си бъдеще,поне така гласи днешната пропаганда от Москва .Щом е така и щом европейските са *** ,ислямисти и травестите какво иска да прави тук .А в исторически план Русия винаги е била на изток в евразия и е влизала в Европа само като заграбва територии .Нашето първо проклятие ,че не се освободихме без нея .

39

керпич

преди 7 години

По долен и противен шмиргел от този предател - троен шлем в България няма и трудно би се родил втори !!!!! Интересно, защо не е в затвора, съсипа Енергетиката и ни вкара вътре с 4, 5 милиарда евро !!!! Доживотна присъда за ПРЕДАТЕЛИТЕ !!!

38

Стою

преди 7 години

Браво на Гошито, пак требе да е президент и фа изметем либерястити

37

-

преди 7 години

харчи ги за трепане на марсиански мераци другарко. панимаеш?

36

Анонимен

преди 7 години

"А откога български премиер не е ходил в Москва?! Следващият да отиде!"Да внимават обаче, че европейците и ония зад океана може в случая да дръпнат ушички:-):-):-):-)