10

помним ние

преди 7 години

*** комунист много трудно слиза от власт. Захапката им за кокала е по-яка от тази на питбул, ама така им се пада на комшийте като гласуват за тях. /п.п. ха дано ние се усетим някак, че като слушам *** как обещава апартаменти, пенсии и тн..../

9

Пешо

преди 7 години

Комунистите се подкрепят международно. Срам и позор.

8

Анонимен

преди 7 години

Как беше в България ? За Варна бяха писали 70000 само, че бяха към 2-3000 ***, половината на заплата при поръчителя.

7

Анонимен

преди 7 години

Две мишки давали мнения пред продажната Бг он Еър и казали, че протестите не били протести, а по-скоро събрали се хора, заради по-топлото време. Хората не били протестирали, това било преувеличение (да не би на някой да му хрумне същото и в Бг)...не, мерси

6

Анонимен

преди 7 години

Ей го къде е Букурещ, по-близо от Варна. Все едно ние не излизаме зад граница и не знаем какво става навън, че трябва да вярваме на платени пишман експерти.

5

123

преди 7 години

Като гледам видеото въобще не ми приличат на нереален мит протестиращите.Съвсем реални,истински хора ,протестиращи срещу реални и нагли разпоредби.

4

Анонимен

преди 7 години

Наглеци са това, не експерти... Но е 21 век, който иска може да прогледне!

3

Анонимен

преди 7 години

Как бре. БГ медиите са независими - нищо не зависи от тях - пишат за този, който плаща.Само за (малко) успоконие, положението с медиите в Германия е същото. Само, че там е дори по-зле щото хората си плащат за това, да се пише каквото диктуват отгоре. И то сериозни суми. Например данъка ми за медии е по-виск от данъка на колата. А още по-лошото е, че ако напишеш нещо неудобно, веднага те мятат за "насаждане на омраза", външна пропаганда и прочие. Така, че има още накъде да падаме.

2

Анонимен

преди 7 години

Митове????? Имало някакъв указ... бааааази наглеците!!!!Значи, да си узаконят корупцията не е нищо кой знае какво?!?!? Да, за нашите кгб медии и политици наистина, това си е съвсем в реда на нещата и не могат да разберат за какво се вълнуват толкова в Румъния. Тука трябва същотото да стане, иначе пак ще ни треснат някой многомилярден проект със съмнителна полза за България, но със съвсем ясна такава за братушките!

1

Анонимен

преди 7 години

Бг медиите -винаги с властта .......Затова те не са мит ,а гадната реалност .