164

IvanovPM

преди 7 години

Кухи ***, срам за България !!!

163

има ли значение

преди 7 години

Защото са ограничени, без мнение. Защото не знаят, че в Иран, жените изяждат 50 камшика ако са хванати повече пъти непристойно облечени, тоест със смъкнат шал, и западни дрехи, защото не знаят, че в Иран при развод, жената получава мебелите, а мъжа децата и къщата. Защото не знаят, че тази състезателка, вероятно е заплашвана със затвор, или по-лошо, ако бъде хваната без забрадка в бг. Защото не знаят, какво е, някой да ти казва как да се облича, защото не знаят, че тази девойка е израсла и учила

162

Не е дим без огън

преди 7 години

Родителите им произвеждат във военните заводи в Казанлък оръжие, което се изнася за ислямистите. Както е казал народът: "Козата като се качи на покрива, ярето се качва на комина."

161

WTF

преди 7 години

Голяма работа. Поздравявам ги, че не са ограничени от американската пропаганда срещу всички араби и техните ценности.

160

кухи лейки

преди 7 години

Що не поздравихте треньора си, който е българин, облечени в български народни носии бе, помакинчета?!!! Или, май нямаше да го трогнете...

159

РККА

преди 7 години

ОТВРАТ,

158

ЖАЛКА РАБОТА

преди 7 години

Турски филми по телевизията,искривено образование и история която устройва само Турция,Ориенталска музика по дискотеките и радиото.Има много хора които си кръстят децата със ориенталски имена,сега стана модерно.Държавата спи или когато не спи стимолира това.А сме народ със който можем да се гордеем във всяка една област.Изключвам последните 15 г.

157

Анонимен

преди 7 години

До Додокакво да си представяме, нали преди месец щяха да линчуват младата арабка снимала се в Сауди без пешкир на главата. на нашите кифли майтап им се струва шериата.

156

ядосан

преди 7 години

ОТВРАТ

155

VIKING SS

преди 7 години

Жалка история.....

154

Баси Държавата

преди 7 години

Тези,предполагам красиви момичета,които нямат време да се образоват,кой знае колко,ако имаха и най малка представа каква съдба имат жените,които наистина им се налага да носят тоя ***,щяха да целуавт земята в която са се родили.Излагацията е още по голяма,защото са от революционен край и най малкото ако имаха малко родова или национална памет и самочувствие,щяха да разберат какво глупост за направили.Добре,че измежду тях няма порноактриса,че сигурно щяха да я поздравят с як gang bang :):)

153

Маке

преди 7 години

Е па бугарките виждот каде утива светот и пръви се обращот.

152

Курти

преди 7 години

Във България има забрана за носене на бурки и йхиджаби и сякви покривала,сега да видим ще има ли санкции и ще се спази ли закона.Състезателните права на тези трябва да бъдат спрени,защото посланията които пращат са опасни за демокрацията и правата на човека

151

НЕ шега

преди 7 години

Ако е играчка някой изперкал ИД ще го приеме за подигравка да им резне главите.

150

Анонимен

преди 7 години

*** П.

149

то е ясно

преди 7 години

От играчка плачка .Един ден ще плачат заради тъпотията си .....Няма я вече нацията ни ,народа е тотално изпростял и деградирал за което са виновни 70 г комунизъм и седесарска демокрация.

148

Курти

преди 7 години

Федерацията по волейбил да се самосезира и да наложи жестока глоба на клуба за рекламиране на тероризъм,ако федерацията не се намеси то мин на спорта да спре финансирането на федерацията.

147

анонимна.

преди 7 години

Хубави девойки от най- хубавият град на розите защо така?Вие чест и достойнство нямате ли ? Жалко , че сте израснали и до Бузлуджа и до Шипка. Дори и на шега- с този жест шега не бива.

146

Ваш

преди 7 години

Тези са нинджи, нещо сте се объркали.

145

ф

преди 7 години

Аз на снимката виждам един развален матрял .