25

Браво

преди 7 години

Румънци, не спирайте да се борите за правата си! Не ставайте като нас - българите...!

24

Васо

преди 7 години

До Бежанец: И ти не блестиш с много интелект, щом не си разбрал бате си Боцко. Щото той си свали сам правителството преди да му се е сринал рейтинга. Не му е първица, ама този път няма да му мине номера.

23

сминдух енд чесън

преди 7 години

Социалисти за пример,слагат си таван на кражбите,а у нас таван няма.

22

Анонимен

преди 7 години

Румъния заслужава да бъде давана за пример - дълго години независимата прокуратора затвяряше хора от всимки партии. Социалистите опитаха да прокарат поправак в закона, за да освобдят своите хора - и веднага се надигнаха стотици хиляди хора, президентът е с тях, има министри подали оставка.А у нас - обществото спи.

21

СДС

преди 7 години

Гневът на румънците................МЪЛЧАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ........

20

Анонимен

преди 7 години

В комшиите,а у нас?Нима всичко е наред?

19

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

Ако това беше в икономическа стабилна Бьлгария,тука веднага щеше да бьде предложено 100%увеличение на цената на тока и протестиращите щяха да мирясат.

18

Кратун

преди 7 години

Ето защо румънците ще се оправят! И ние можем ако се вдигнем и изметем руския олигархичен корупционен модел. Следващият път, когато чуете "нека да няма насилие, да бъдем европейци", "плавен преход" и прочие емоционални манипулации, да знаете, че никой крадец не си тръгва от добри чувства към окрадения. Стига сме спали!

17

:)

преди 7 години

обиколил си да... два половин свята, позьор:))))а че се смяташ за *** човек това си е твоя работа

16

Анонимен

преди 7 години

До Behind Enemy Lines КУку отвори си очите - крадливеца НЯМА ЦВЯТЯ направете ревизия къде отидоха 2млрд за 5-6 месеца (саниране на Луната)

15

Behind Enemy Lines

преди 7 години

Така е когато е на власт румънското БСП. При тях е червена чума, при нас са червени боkлуци. Където и да вземат властта по света "социалистите" се свързват с корупция, терор, бедност и мракобесие.

14

Anonimen

преди 7 години

Не е зле да си внесем малко румънци да събудят заспалото население на страната ни,което нищо не го трогва.Взеха 16 милиарда заем-ние мълчим.Крадат като за последно-ние пак мълчим.Прокуратурата е безсилна да вкара корумпирани политици в затвора-ние пак мълчим.Е,затова Румъния ни изпревари,а ние ще им дишаме прахта.

13

Анонимен

преди 7 години

Майдан в Румъния на живо: https://youtube/watch?v=1kCr0Nwe9Ks18 "с един плакат пред Радев и Герджиков като дойде сметката за тока" ХРЕТИН ходи да стискаш токите на Банкябостан за тока, президента сега застъпи.АБЕ вкарайте тиквата в затвора - заслужил е.

12

Анонимен

преди 7 години

Майдан в Румъния на живо: https://youtube/watch?v=1kCr0Nwe9Ks18 "с един плакат пред Радев и Герджиков като дойде сметката за тока" ХРЕТИН ходи да стискаш токите на Банкябостан за тока президента сега застъпи.АБЕ вкарайте тиквата в затвора - заслежил е.

11

Анонимен

преди 7 години

Има нещо сбъркано в Румъния.Колкото и да е *** един политик не би направил това което направиха румънските управляващи. Това е нещо като акт на ритуално самоубийство.Там нещата отиват на гражданска война........от едното нищо.Има нещо гнило в целият този случай.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонименами излез да крещиш с един плакат пред Радев и Герджиков като дойде сметката за тока

9

Анонимен

преди 7 години

Тези, след като протестират срещу npocтотиите на румънското БСП, и румънския Орешарски, copocoиди ли са или наркомани?

8

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е кога ще го направим и ние

7

Анонимен

преди 7 години

Дойдоха социалостоте на власт в румъния...и веднага погром...знакови законопромени ... връщане 10 год назад. Това е то. Истината в очите на гражданите. Това е трагедия и безочие.

6

Анонимен

преди 7 години

Тези, след като протестират срещу npocтотшите на румънското БСП copocoиди ли са или наркомани?