27

Русофоб да е направи

преди 7 години

Русофоб да е направил повече добро за България от колко зло има ли? Няма! Русофобите в България са или предатели, или продажници, или мекерета, или ***, или Български турци. Русия е Братска страна и който е против Русия не е истински Българин. Трябва да им се отнемат гражданствата на Русофобите в България за предателство спрямо народа.

26

Васо

преди 7 години

Ние можем да намалим тази цена от 12 милиарда евро, като им предложим нашите реактори от Белене. Спонсорирахме руската енергетика, що да не направим същото и с унгарската. Па те да ни пратят колци и мрежа за оградата. Кал за тухлите, както се казваше в един стар виц не ни трябва. Затънали сме до шия.

25

Белагуев

преди 7 години

Много *** народ пише из форума на ДНЕС.БГ.......................

24

Анонимен

преди 7 години

Евалла на унгарците

23

хахаа

преди 7 години

"Русия подава ръка на Унгария"...сигурно пак ще я "спасява"...

22

Анонимен

преди 7 години

Не му прави чест на путин да нарича държата покръстила ги "тази България" и "не проявиха мъжество" !.Много добре знае, че има съюз и ние имаме най-малкия глас! Защо не каже така за Германия, която му плаща Газа и заплатата? Най-лесно да скачаш на малката държава .... ппредно доказателство за комплексар.

21

Той

преди 7 години

38 То и сега Украйна се снабдява от там и кво от това

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпрез Германия, но ако остане само Северен поток, фрау Меркел ще договаря цената общо за целия ЕС

19

Анонимен

преди 7 години

35 Ти денонощно ли си мислиш за него/нея или нея/него все тая

18

Анонимен

преди 7 години

До по-далече от РусияКолкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.Кончита Вурст ти ли си, защо се криеш ?

17

Той

преди 7 години

31 Унгарците взимат 600 лева минимална пенсия първо защото бяха по-добре от нас по време на социализма / не си унищожиха съвсем частната икономика / после когато соца се разпадна не чакаха 7 години за да затънат напълно а тръгнаха да си оправят къщичката овреме . Ясно ли е

16

Анонимен

преди 7 години

28 *** имаш сърбежи май , Буковини ти се привиждат нещо , вземи ходи при тия двамцата да си направите тройка

15

Анонимен

преди 7 години

Като затвори укрогазопровода, как ще доставя газ на Унгария?Нещо ала- бала ми се вижда.

14

Той

преди 7 години

15 Толупа а ако искаш само Зелена енергия сиреч ВЕИ плащаш за една година или 3500 квч 793 евро което прави 0,2265Доволен ли си бе толуп

13

u4en

преди 7 години

Трябват ни 2 тръби - от Южен поток и Турски поток..канализационни...отходни - от БГ към Рассия!

12

Анонимен

преди 7 години

17 Каквото и да ти подава Русия все е страшно

11

Той

преди 7 години

15 Ей толуп живеем във векът на инернет . На кого ги приказваш тртези Пускаш в гугъл на немски Stromvergleich излиза ти сайт със стотици доставчици Пишеш си постанцаала ПК демек и веднага хоп 0.22 евро без да съм търсил дори по добри а има толкова си беше и миналата и поминалата година и преди 5 години

10

шопето

преди 7 години

Цитат: "Русия подава ръка на Унгария"А бацето от Банкя тако ни е нагласил, чи и другио край да ви пододат ши го цалувате,

9

БРЕЙ

преди 7 години

КВО СТАНА,ТУРСКИ ПОТОК, А ББ,ТУРСКИ ПОТОК,А ББ,ТУРСКИ ПОТОК,А ББ ,ТУРСКИ ПОТОК, А ББ,ТУРСКИ ПОТОК ,БРЕЙ КАКВИ СМЕ ,ЕДНО НЕЩО НЕ СЪТВОРИХМЕ,САМО КРЕДИТИ.ЦЦ ЩЕ УВЕЛИЧАВА ЗАПЛАТИТЕ ДВОЙНО НА УЧИТЕЛИТЕ,БРЕЙ ОТ ДЕ ПАРИ И ТЯ ЛИ ВЗЕМА КРЕДИТИ,ТО В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ УВЕЛИЧАВА КАКВОТО СИ ИСКА,ПЕНСИИ 300ЛВ,ЗАПЛАТИ,А В СЪЩНОСТ СЕ УВЕЛИЧАВАТ САМО ЛЕКАРСТВАТА И СТОКИТЕ,ХА,ХА,ХА.ОСТАНАХМЕ БЕЗ ПОТОК,САМО С ХЪБОВЕ.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако в русия беше толкова хубаво,колкото лалат пенсиите тук. Украйна нмаше да се бяга със все сили ? Не знам укряйна да е проспорираща държава. Стига вече с тая русия смешни станахте.