120

H

преди 7 години

За който е психично здрав, разбира се - това са много повечето!Обаждайте се на 112 и (за жена ще стане "здравА") казвайте: "ПСИХИЧНО ЗДРАВ/А СЪМ! Прочетох, че броят на психично болните бил съмнително и нереално огромен, да не би да се правят измами, например с двойници?"Та те изкараха почти целия свят психично болни!

119

Шеки

преди 7 години

Другаря Живков се завърна!

118

Анонимен

преди 7 години

Кратък списък на сороските партии-eничapи:ГЕРБ, РБ, Дай Българио, ДСБ

117

Анонимен

преди 7 години

До дано не се повториПък Жан бил честен ама щеше да убие България. От тогава досега се изнесоха 2,5 милиона Българи.Кое да не се повтори, честни като Жан или периода след него?

116

дано не се повтори

преди 7 години

Спомням си навремето Жан Виденов дойде на власт в един мразовит Януарски ден. Тогава започна да пише една "Бяла книга". Клакьорите регистрираха такава мощна подкрепа че чак не беше за вярване. После кво стана . . . Пък Жан бил честен ама щеше да убие България. От тогава досега се изнесоха 2,5 милиона Българи.

115

Ани

преди 7 години

Нарушението на закона не отменя закона.Явно правните консултанти на президента не го информират добре.Това е вредно за България. Трябва да ги смени!

114

внимавам като чета

преди 7 години

Галъп е поръчкова агенция и я чета за да разбера какво им се иска на социалистите.

113

от друг сайт

преди 7 години

,,Президентът Радев наложи вето на Закона за концесиите,, и от мен Радев има +

112

Туй сигурно Галъп, а

преди 7 години

Не се съмнявайте, "независимата" агенция Галъп получава тези проценти директно от Нинова.Услужливите продажни медии веднага тиражират -- за това им се плаща

111

Ако това е вярно ...

преди 7 години

Ако този процент е верен, това означава, че хората харесват скудоумието.Истината, че господинът е един истински селски ***, като ментора си Нинова.

110

Ами да

преди 7 години

Президентът говори бавно, хората обичат да им се говори бавно, колкото по-бавно толкова по-дълбокомислено !!! Как да не го харесаш!Изказът на президента прилича на декламация -- това също много впечатлява Суверена. Нищо, че Президентът декламира, защото така по-лесно се запомнят текстовете написани от Нинова.Като оставим тези две неща и се опиташ да вникнеш какво говори, виждаш един кух, шаблонен изказ, характерен за изказа на другарите от 60 те години на миналия век.

109

питане

преди 7 години

А бай и рапона в затвора кога?

108

Беров

преди 7 години

До Хитър Петърглупости, я как се радваха венсеремосите на ефенди Орешарски и финансовия Чобан от ДПС-Търново

107

Комунис

преди 7 години

Кумънистити не искат да има плажове с цени под 1 лв за наем за чадър. Техните хора са много изгладнели.

106

камен

преди 7 години

Галъп - агенцеятя ня бсп-дпс олигархията не може и да каже друго !

105

Томислав Дончев

преди 7 години

Той размаза мамата ни, разби ГЕРБ,уволни Трътлестия от Банкя,уволни министрите на Трътлестия,уволни депутатите,разпусна НС,назначи правителство,нареди ревизия,в ЕС го посрещнаха като победител, в щаба на НАТО му козируваха, върна се и отмени Закона за концесиите.Сега виждаме как ГЕРБ на седянка се гледат като стригани овце. Одобрението за него е 79 %, утре ще стане 100 %, е това на нищо не прилича. А стига де !

104

избор

преди 7 години

щом сте гласували за него ще му сърбате буламачите

103

глас

преди 7 години

Г-н Президент вземете по бързи мерки съдебната система да бъде преобразена защото тя работи в ущърб на гражданите. Вземат големите заплати и се занимават с кокошкарски работи по точно ВСС от там мирише рибата.

102

депутат

преди 7 години

Генерале, на твоето "вето" остават 100 дни !

101

:)))

преди 7 години

Е какво направи за 10 дни та го оценихте....*** народ...румънците са хора, вие сте овце..