15

до 14

преди 7 години

Чух,по някоя телевизия един от гостите и да казва,че Борисов се обаждал лично на тоз и оня и го карал да каже нещо хубаво за него по телевиз,щото много го критикували.И да ви призная вярвам на този човек,като знам манталитета на нашия човек-слънце.А сутринта един каза,че Борисов най много от всичко искал да го харесват,всичко давал само да е харесван от всички.Журналистите замълчаха,ако бях там щях да попитам какво може да бъде психичното състояние на такъв човек.Но на телевизора имаше мълчание

14

Анонимен

преди 7 години

Митьо,при управлението на ББ ти се чувстваше много комфортно и лежерно.С какво те приспа,мога само да гадая,имайки пред вид табиетите му(начина му да печели съмишленици).Ако си мъж,ще изчакаш да се сформира парламент и правителство и да си поставиш исканията където трябва.И да си ги отстояваш.За да ти повярваме.

13

Анонимен

преди 7 години

Синдикатите да не служат на мафията. Това искат всички нормални хора. Освен да прибират членския внос и да живеят на широко нищо друго не ги интересува.

12

Анонимен

преди 7 години

Ей тези докато не изтискат БДЖ то,няма да мирнат!А льотчика само това чака,ще летим само със аспартама!

11

гражданин

преди 7 години

До 8 Митьо не го мисли ...Прочети в 24 часа какво благодарствено писмо е написал на ББ за пенсионната реформа, която ;направил;...........гоУям *** излезе тоя..............

10

Анонимен

преди 7 години

БДЖ не може да се оправи само с помощи от Държавата, а и не е редно, защото българите са доста глуупави и не разбират, че Държавата това е народа и плащането е от неговия джоб!Трябва и цените на превозите да се вдигнат доста, но тогава *** Балкански ще ревне!Затова и няма да имаме добър ЖП транспорт.Добро ЖП с малко пари не става!

9

Анонимен

преди 7 години

Работих за Подкрепа. Познавам лично Димитър Манолов. Много е умен, но е мошеник като тези от другите синдикати!Затова избягах след 10 години членство в този синдикат.Нашите синдикати са комунистическо-мафиотски фирми, нищо повече!.Но за това положение са виновни обикновените работници, защото са глупави, страхливи и не искат да поемат отговорност за живота си!

8

Анонимен

преди 7 години

А бре,Митьо,спри се малко!Защо се дърпаш като ученичка? Къде беше 27г?Ако след време Бойко пак дойде на власт,знаеш ли какво ще стане? Я продължавай да си траеш както досега ! Пий едно,легни си,наспи се- и ще ти мине!Ако не ,пий още едно,обърни се на другата страна и пак дремни!Ако пак не стане- срещнете се с партньорите на двустранни и тристранни срещи,пак пийте по едно и заедно си легнете -ще ви мине- важното е да не хъркате!

7

Анонимен

преди 7 години

А защо не поискахте вето от Плевнелиев.Не знаехте ли,че държавата иска да даде летището на концесия за да спасява БДЖ?Ами тогава да даде и ДАНС на концесия за да спаси здравната каса например.Сетила се Мара,да се побара.

6

Анонимен

преди 7 години

Около трагедията в Хитрино имаше една много странна ситуация.Властта беше плътно обградила мястото на катастрофата и не даваше никой да припари уж от съображения да не изчезне доказателствен материал.В същото време покриха в дън земя м-ра на транспорта,който трябваше да дава повече обяснения от МВР-шефката.Възниква подозрение дали катастрофата не е по вина ЖП-инфраструктурата,която е в плачевно състояние.Предлагам само тема за размисъл.

5

Анонимен

преди 7 години

Честит национален празник и на българските синдикати ...Да са живи и здрави! :-)

4

СДС

преди 7 години

Уви, синдикатите, както винаги са ретроградни, изостанали, подкрепящи мафиотските структури и соц. разпределението.

3

Към синдикатите

преди 7 години

Това,че искате вето на концесиите, добре.Но къде спахте досега?Установено беше,че за заздравяване на БДЖ са необходими 500 милиона лева.А само за 1 месец депутатите гласуваха 2 милиарда лева за саниране.Санирането ли е най-големия приоритет на държавата?А вие тогава къде бяхте???Защо мълчахте???

2

Lukrat

преди 7 години

Bulgari i bulgarki saediniavaite se, na 3mart zapochvame obstonationalna bezsrochna bulgarska stachka za belgiiski, luxemburgski, frenski i nemski zaplati i v rbg! Trudat na bg narod ne e po-razlichen ot truda na drugite europeiski narodi. Zasto bulgarskite zaplati da sa 230 euro? Tova e belgiiski terorizam i fashizam kam bulgarskia narod. Bulgarskite europeiski deputati sa fashisti i teroristi, zatova li gi izbrahme?! Zatova li izpratihme bulgarskite voinici v Afganistan?!

1

Анонимен

преди 7 години

ВМЕСТО ПОВЕЧЕ ПАРИ, ПОВЕЧЕ ПРИСЪДИ ЗА БДЖ РЪКОВОДСТВОТО