11

Анонимен

преди 7 години

Подозирам как "Гардиън" скоро ще се нареди на опашката ЗАД CNN за инфо от белия дом.CNN нама да получава , а "Гардиън" ще я взима от CNN ! ХаХахаааа ааа

10

Reuters :)

преди 7 години

Ей "Гардиън" Това не е като да управляваш "Жълтур-добър ден/лека нощ" !

9

До 10

преди 7 години

Хайде да не преиначаваме нещата. В статията има изказано мнение за състоянието в институцията, но няма съвети кой, какво и как.Нека въпросният чичко-паричко влезе в кабинета си и да поработи месец-два, че и година или цял мандат. Тогава ще го прецЕняме, не че има някакво значение. Ако междувременно бившето Стандарт Ойл, Джърси и Ню Йорк се окаже пак забъркано в някоя многоцифрена петролна далаверка или екокатастрофа, пак ще говорим. Но ако нещата потръгнат, ще можем само да завиждаме.

8

Анонимен

преди 7 години

"Гардиън" за Тилърсън: Това не е като да управляваш "ЕксонМобил"Ха, ха... изглежда драскачът от Гардиън е натоварен с тежката мисия да управлява САЩ и затова съветва Тилерсън.Наглост без граници.Изобщо журналистите са хора, които от нищо не разбрират но постоянно и на всички дават акъл и съвети по всички въпроси.

7

Анонимен

преди 7 години

Дувгарите,хитростта не е само приоритет на нисичкия Вовка!Само той ли разбира от шпиони!

6

Анонимен

преди 7 години

Тоз угоднически смях от снимката ми напомня сценките устройвани от северокорейския диктатор.

5

Циник

преди 7 години

Щом полковник от дрезденската агентура на КГБ...кючеклията Бареков...пожарникаря от Банкя....каубои от Холивуд...могат!Не виждам защо , човека да не може?

4

Анонимен

преди 7 години

Клунада.

3

Анонимен

преди 7 години

Орденоносеца на медала "Дружба" лично закачен от Путин на гърдите на другаря Рекс Тилърсън го задължава да води братска дружба с руските освободители на всички народи за които се сещате.

2

Анонимен

преди 7 години

кравария е най лесната за управление държава защото народа и е нискоинтелигентен;интересиват се само от пари и зрелища затова циркът на тръмп е много подходящ

1

Анонимен

преди 7 години

"Това не е като да управляваш "ЕксонМобил""Напротив, много по-лесно е даже. Мачкай Тримпи соросогнидите