148

ников

преди 7 години

Скачат голите обещания и лъжите. Да бяха го направили всичко това презминалите 8 години, а не сега, когато ножът вече опира в кокалите.

147

Анонимен

преди 7 години

Обещано от ГАСУВАЩ. Никога повече ГЕРБ !!!

146

A

преди 7 години

Цецка много си смешна! И изказванията ти са смешни и претенциите също. Ти си част от една голяма смешка.

145

Анонимен

преди 7 години

Цецо *** ,ми ваште лентички дето ги рязахте под път и на път на магистрали, спортни площадки ,пешеходни пътеки и светофари не беа ли Пи Ар *** ,и вечно некой требваше да ви е благодарен за това че разпределяхте народните пари как ви отърва ,тоест както може да се краде най добре .Не ви е срам гербери вие сте една безсъвестна банда ,не партия

144

edin

преди 7 години

Герберист+антикомунист=шизофренист, увреждане получено от тежкия живот в ***.

143

Симо

преди 7 години

Тази забрави каква посукана *** дойде и не можеше две думи на кръст да върже. Като разбрахме как е завършила право не се учудвам на високия и интелект. А, тези приказки за повишаване на доходите не са ли предизборен пиар. При двете им правителства на ГЕРБ хората не видяха реално повишаване ни на пенсии, ни на заплати, детски, грижи за болните деца с редки заболявания. Заиграване с ваксините и т.н. Хората на президентските избори показаха, освен че искат нови хора , но не искат вас

142

Анонимен

преди 7 години

"Обещано от ГЕРБ - по-високи заплати, пенсиите скачат"---Гарантирано от ГЕРБ: "САМО ОБЕЩАНО" :):)Два мандата к'во държахте?

141

ззд

преди 7 години

Никога повече ГЕРБ!

140

Драго

преди 7 години

Не искаме обещания а резултати

139

Анонимен

преди 7 години

"Обещано от ГЕРБ - по-високи заплати, пенсиите скачат."---И друг път съм констатирал, че "днесбеге"-то, отвреме-навреме, имат доста добро чувство за хумор. А, иначе, Тетка Ц. си е смешна и без да се изказва ...:)

138

Анонимен

преди 7 години

Няма спасение, няма почивка от тази и ГЕРБ. Вчера се появи на поклонение по случай жертвите на комунизма. Такава наглост партийната секретарка да е там. Ама и тия жертви ако са истински жертви биха я попитали какво прави там. Нали вече не са в управлението. Обикалят телевизиите като коледари, ама малко ще са наивниците които им вярват. През 2г. по 30мил. и за какво? Да задоволят егото на Борисов. И после дайте пари за лечение на болно детенце. И дават тия на които пенсиите ще се "актуализират".

137

Не ви вярваме Цецкее

преди 7 години

От както дойде ГЕРБ на власт през 2009г. не са ми увеличили заплатата с 1 лев!Увеличават пенсиите с по 2-3 лв. (половин кутия цигари)!Два пъти бяхте на власт и нищо не направихте за народа и пак се мъчите да ни излъжите!Късно е либе за китка! Изчерпахте кредита на доверие, дайте на други да се проявят или оакат!

136

Анонимен

преди 7 години

Сеам и гнус ме е да ги слушам и чета тези.

135

БАБА БУНА

преди 7 години

ЗАЩО СЕГА РЕВЕШ ЗА ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,ДО СЕГА НАЛИ БЯХТЕ НА ВЛАСТ,ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ,СЛЕДВАТ ПАТРИОТИТЕ, ЕДИН ПО ЕДИН,НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ВИЕ ДА СТЕ,КОЙ МОЖАЛ, МОЖАЛ ,....

134

утрепки

преди 7 години

Да, средната пенсия "скача" с 3 лева!!!!! Как нямат срама въобще да го изрекат!

133

власт

преди 7 години

Бойко си вкара голям автогол не знам дали решението за оставка е взел сам или някой му подложи динена ***. Никога няма да има този брой депутати който е имал до сега. Народа живее по зле и няма доверие в Герб. Лош имич му създават Горанов и Менда Стоянова . До сега винаги сме гласували за тях но разочарованието ни е голямо.

132

ВСИЧКИ

преди 7 години

Да гласуваме ВСИЧКИ за ГЕРБ със Среден пръст !

131

Анонимен

преди 7 години

Днес гърбавите (професионален) имат празни, всеки ден различни чупки.Днес има едни пари за пенсий и запрати ! - чупка 22 като параграф 22 - без надежда.

130

Анонимен

преди 7 години

Цуроооо - къде ми е САНИРАНИЯ дом за 2-3-4-5 млрд Ъ

129

власт

преди 7 години

Има други Партии за които вярвам че ще изпълнят това което са обещали.