11

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТи за кого се безпокоиш - за ингилизите ли или за това че няма къде да отидеш да си продадеш нниското образование и липса на умения чрез най-ниско кфалифициран труд ?---ами аз съм програмист. Такива като мен не кандидатсват в джобса - канят ни! Вкл. и в чужбина имам оферти. Така, че по-скоро аз съм тоя дето в БГ с данъците и осигуровките си храни *** на село.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5, голем страх те тресе бе, гербавите ги е страх да не останат без лапачка. На обикновените хора съюз, като този не е нужен - корумпиран, алчен, сатанински.

9

Анонимен

преди 7 години

8 А мислиш че ще бъде много лесно отделянето ли. Невж си и за това ти се струва лесно

8

Анонимен

преди 7 години

Не си и помисляйте за действия като английските защото ако се случат ще разберете какво сте загубили . ВБ е друго нещо което за съжаление ние никога не сме били .

7

Анонимен

преди 7 години

10 години за да се реши нещо. Такава ни е всичката работа, после що американци и китайци ни таковат.

6

Анонимен

преди 7 години

ВБ винаги е била с единият крак навън . През 80-те при Тачър референдума едва не мина . Сега мина и кво от това . Островът си е отделно от Континента винаги е бил башка

5

Анонимен

преди 7 години

4 где си ръгнал бе на гол тумбак с чифте пишови . видяла жабата че попдковавт коня и тя вдига плавник

4

Анонимен

преди 7 години

за инигилите не ме е страх - дори да напуснат ЕС, те има с кого да контактувата - с Канаад, с Турция, сИЗраел, със САщ, с Бразилия, с Мексико, с Китай, с Япония........да му мислим ние, ако Грейт Британ напусне,само туристите не една трета са британци по Черноморието.

3

Хех

преди 7 години

Браво на англичаните, фразнцузите, италианците, унгарците... Ами ние кога?

2

честит

преди 7 години

Тия са луди. Цялата черна и мюсюлманска *** която е част от ОК не е от Европа дошла , а от колониите им?! Какво точно искат? Ще махнат полските водопроводчици, източноевропейците, и ? Кой ще работи? Да, но не за тези пари , нали? Което ще вдигне цените на потреблението. Да не говорим, че Шотландия никой не я пита какво мисли по въпроса и май ще има втори референдум? Те са ядосани на онези родени там а обвиняват източно-европейците?! Ние ли лепим стикери- тук е ислямска зона по улиците?

1

Лорд ъф дъ селяндж

преди 7 години

вече ще си внасяме само тарамбуки