15

Анонимен

преди 7 години

Това са десет процента от приходите останалите са в джобовете на крадливите кметове. Ето за това трябва да се излезем на площадите . До кога ще ни крадат.

14

Анонимен

преди 7 години

а тези пари отиват в новите изградени паркинг на етажи. Може да не виждате нито един но за сметка на това какви вили се строят на забранени места, идея си нямате!

13

Геле

преди 7 години

еее- ревахте искаме в ЕС, искаме в ЕС - да ама там се плаща, градовете ни се претъпкаха като кутии сардели , селата - празни - на никого не му се работи - повече от ясно е , че всеки търси далаверата. Затова и градовете ще се тъпчат и ще се плаща скъпо, още по - скъпо. Я погледнете в ЕС - какви цени има за паркиране на час, проблема с таратайките става грандиозен - няма места за паркиране , бълват пушеци и т.н., а в ръцете на *** са си опасни оръжия , сеещи смърт...

12

Анонимен

преди 7 години

А колко от тези милиони потънаха в джобовете на мафията? Всичките ли?

11

Анонимен

преди 7 години

Може и да са на загуба иначе, то като гледам в синя и зелена зона сняг не се чисти и ако не заради липса на възможности за какво да е друго?

10

Анонимен

преди 7 години

от SMS - и ясно колко, а от талночета? Повече или по-малко? Май казахте половината взети пари.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8"И се хващам на бас, че всичко е на загуба!"Ти да видиш :) Не знаех, че боята е толкова скъпа. Ама като се има впредвид, че държи 1-2 месеца и се изтрива може и да си прав.Трябва да помислим как да им помогнем, не може да са на загуба :)

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИзобщо не си прав! Всичките пари отиват за синя боя за инвалидните места, за светоотразителни жилетки за служителите и за знаци синя/зелена зона! И се хващам на бас, че всичко е на загуба!

7

Отиват

преди 7 години

директно при хора от организираната престъпност. Хора с прякори са съдружници в "Паркинги и гаражи". Ако не знаете, около 12 милиона лева в София се дават за боя за синята и зелена зона, пък вие си правете сметката, колко се краде от тези 12 милиона. Затова няма и няма и да има многоетажни паркинги. Висаджията Васил Илиев искаше да прави такива и го убиха. Кражбата от синя и зелена зона е по-добър бизнес от дрогата. Санирането пък е 80% кражба - може да се провери по фактури и свършена работа.

6

Веско

преди 7 години

Имали-броили. Въпроса е къде отиват!

5

Анонимен

преди 7 години

До 4За какво е смешен, че казва истината ли. Може ли да ми кажеш колко паркинга са направени от общината. Изключвам буферните паркинги на метрото които стоят празни, ама така е по-лесно само да прибираш без нищо да инвестираш за удобството на хората. Това си е наистина чест държавен рекет. А някой знае ли къде отиват тези милиони от зоните?

4

Анонимен

преди 7 години

Картофена принцесо, къде са парите?

3

Анонимен

преди 7 години

Колко ли е гепила от тези кинти скромната Юрданка, а колко се дали и на Батко от Б? Ехааа, как сладко се прибират парички от хората вместо да се направят паркинги. Но така е печелившо, няма къде да се паркира, нарушава се и милиончетата влизат в СО. И от тук по сметките на Картофка, Батко и други. И тишина. А кой контролира тези пари, кой, Бай !

2

Анонимен

преди 7 години

Не са жителите, а най-вече гостите на столицата.

1

Анонимен

преди 7 години

Дано да повърнат тия така наречени служители. Да се направят реципрочни на броя автомобили подземни паркинги.Тогава не бих се сърдил за вдигната кола.Това е държавен рекет. Грабеж от опърпания Андрешко.