67

Pipi

преди 7 години

Плащай те още данъци

66

Анонимен

преди 7 години

Милиционерите не са грамотни . Само глоби са се научили да пишат толкова могат . Много е трудно да се напише констативен протокол . Те не са виновни а тези които са ги изпратили на пътя без да ги научат.

65

Коки

преди 7 години

Ама МВР нали го реформираха?

64

Моше

преди 7 години

Шкембелиите са го глобили щот са си разкарвали мързеливите трътки зарад него.Пратили са ги, а те "Уффф, с'я шъ треа работя ли... Дай да му друснем една глоба - да си знае"

63

Анонимен

преди 7 години

А дали ще глобят пътите полизаи за измисленият акт ? И общината за неромонтиряният път ? Едва ли в мутроландия където асвалта се топи по бързо от снега. И където асфалта служи Свинетка и Гойко, да си направят ПР. но не и за каране на коли.

62

Анонимен

преди 7 години

До ПеркоПробвай поне 3 пъти за да стигнеш до верния отговор. Лек ден!

61

Перко

преди 7 години

Интересно ми е МВР какви мерки взема срещу служителите си издали актове, които после са паднали в съда.

60

Анонимен

преди 7 години

Дайте им по една лопата и да зариват поне дупки! А не цел ден, да спът у тия патрулки!

59

11111111111

преди 7 години

Това е както през турско робство -трябвало е да се плаща данък когато турците са изяждали храната на бългаите че СА СИ ИЗХАБЯВАЛИ ЗЪБИТЕ

58

#

преди 7 години

По подобен казус преди 15тина години бях изнамерил техническо описание за път за движение на моторни превозни средства и какво се смята за дефект/дупка и т.н. Дали някой журналист най-накрая няма да вземе да се поразтърси и да даде гласност на този феномен - технически това не е обезопасен автомобилен път, но винаги искат да пишат акт на водача, че видиш ли не си бил съобразил скоростта с "пътя". МИ ТО НЕ Е ПЪТ! Който носи отговорност за пътя, той трябва да плаща за нанесени щети.

57

Анонимен

преди 7 години

Масова е неграмотността при пътните ченгета. В България повечето даже незнаят, как да разследват определените казуси и обикновенно набеждават някой изряден шофьор. Пътните полицаи трябва да докажат, че той е виновен. Чувал съм и за други хора, които са обявени за виновни на същия принцип без доказване.

56

Анонимен

преди 7 години

200 лева е за посещението на адрес от КАТ за издаване на протокол пред застрахователя.

55

Пукаш гума в дупка,

преди 7 години

Пукаш гума в дупка, глобяват те за несъобразена скорост...... Обжалваш и печелиш.Това е практиката. КАТ не могат да напишат акт директно на общината, за това става с разправии и бюрокрация.

54

КАТ да се закрие

преди 7 години

Доколкото знам, КАТ също има задължения по закон, ако пътя не е в ред (дупки, ...). Ако напишат в протокола, че има ПТП заради дупки, КАТ официално ще признаят, че не са си изпълнили задълженията по закон.

53

Анонимен

преди 7 години

Дай направо да премахнем всякакви пътища, знаци и светофари и ай някой се е блъснал, хоп - несъобразена скорост (да е внимавал и карал бавно, след като е нямало път, знаци и светофари) и проблема с катастрофите и инфраструктурата в България е решен веднъж завинаги

52

КАТ в действие

преди 7 години

КАТ толкова си може. Започвам да се съмнявам, че КАТ предварително си подготвят протоколите за ПТП и там винаги пише несъобразена скорост

51

Анонимен

преди 7 години

Бойко и *** от МВР

50

Млад шофьор

преди 7 години

В милата ни татковина това въобще не е парадокс, а ежедневие ! На теорията и на курмуванията в учебния център ни обръщаха внимание, че такъв случай се третира като ПТП - колко е издържано от правна гледна точка е съвсем друга тема. Важното е, че съда е отсъдил правилно, а не е потвърдил глобата. Мисля, че е време от КАТ да се въведе изискване по пътищата да се движат само високопроходими машини или луноходи, за да се премахне нуждата от ремонт на пътищата и ограничение на скоростта !

49

Хех

преди 7 години

Еми така си е в ***. Къде е тук новината? Нито една друга държава няма практика - Когато са откраднали парите за ремонт на пътищата просто слагат 2 знака. Първият - Неравности по пътя, и вторият - Някакво безумно ограничение което няма как да се спазва от никого. И така си стоят с години! Да не говорим пък и че съм виждал случаи - пътя оправен, но ограничението там си стои пак години след това в комплект с полицейски патрул в храстите!

48

Анонимен

преди 7 години

до 50не те знам какъв си но леки щети се изплащат с двустранен протокол или с изявление в което пишеш къде се е случило това без да има трета страна , по твоята логика ако ми ударят колата на паркинг без да видя кой е и подам сигнал в полицията знаеш ли какво става , образува се дознание и докато не приключи ще видиш пари от каско през крив макарон