8

Анонимен

преди 7 години

При ниско либидо веднага си прегледайте простата!

7

Берлин

преди 7 години

Важното е, че жените вярват, че господата са митични сексуални същества------------------------------------------------------------------------------------Майко мила! Уволнете незабавно "журналиста", който измисли това горното скудоумие!

6

Анонимен

преди 7 години

Да не вие грижа! Вашия партньор е важен не на ваша приятелка и близка!Всяка жена си познава партньора и има глава на раменете за да си скрепи връзката. Когато двама души имат неразбиране по-между си има не разбиране и отдвете страни на диалога.Така, че повече внимание и близост с вашия партньор/ка.Профисионалните ангажименти си остават в работата с него мир и любов. Повече отдаденост и разбиране! Работата в работата!Не сте длъжни да носите емоционалния багаж на партньори, които не се разбират.

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТака е,докато един ден научите,че докато "са спасявали бизнеса от фалит" са станали твърде интимни с друга,по-млада или по-нахална жена.Това,не винаги има връзка със секса,за златотърсачките са важни парите и егото на новият им "спонсор".

4

Анонимен

преди 7 години

Мъжете, като се скапват от работа не им е до секс. Ако трябва и да спасява бизнеса от фалит, въобще не го търсете за секс.

3

Анонимен

преди 7 години

Някои мъже, жени дори не знаят че са болни от диабет тип 2.Имат твърде високо ниво на глюкоза, без изобщо да подозират, това. Твърде нервни, лесни уморяеми. Затлъстяващи. Високо кръвно. Липса на движение, нежелание за движение, лениви.

2

Анонимен

преди 7 години

Невропатията засяга 75% от мъжете и 35% от жените. Претъпява се чувството за секс, оргазъм удоволетворение, желание за секс при диабет. При жените няма удоволствие от секс поради високото ниво на глюйоза. Влагалището е твърдо сухо и има липса на удоволетворение. И спад в желанието за секс. При мъжете е труден кръвотока в същинската част на члена. И трудна ерекция, понякога и невъзможна. Спад и пълен отказ от секс са напълно възможни. И няма нищо общо с партньорите. Това е от болестта.

1

Анонимен

преди 7 години

Поради, трудното зарастване на рани от бавното съсирване на кръв при хора с диабет. На жените им забраняват да раждат.