6

lele

преди 7 години

А за изхвърлените чували - трябва доживот!

5

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, нея ще я съдят за една декларация. А какво правим с изборните секции в Турция, където напълно неграмотното население гласуваше със скорост от човек на 30 секунди и по-малко? Скорост която е физически невъзможна, освен ако всичко не е попълнено предварително и хората само влизат и излизат. И тогава не е възможно, защото един възрастен човек не може да влезе и излезе за толкова време. Защо тях никой никога не ги съди? При положение, че там се фалшифицират стотици хиляди гласове.

4

Mimi

преди 7 години

Многократно съм участвала в изборни комисии.Има големи възможности за фалшификации,стига да си умен и ловък,но......това се върши и на повисоки нива.Да не говорим за неумишлените грешки,от неграмотност.Системата е такава,че болшинството си остават неоткрити!

3

Анонимен

преди 7 години

Това само за един човек няма да се направи. Това се прави за 1 милион "мъртви души". После се чудите за чувалите с бюлетини.Българино, правят те на *** българино, защо толкова безропотно стоиш?!?!А госпожата не е там да фалшифицира , а да не допуска фалшификации. Никакъв затвор - глоба 50 000 лева да и дойде акъла в главата. Сега и да я храним ли?

2

Анонимен

преди 7 години

Да бе, да, 1 човек, голяма работа. Що не гонят истинските мурафети, захванали се с жената.

1

Анонимен

преди 7 години

Само тя ли !?