43

Анонимен

преди 7 години

Аз съм привърженик на Тръмп. И аз нехая за платените от шорош и цялата неолиберална транснационално-крадлива клика протести. Що, проблем ли има??

42

Анонимен

преди 7 години

трумп е руски шпионин .хамериката си изпя песента,сега трябва от световен *** да ги направи нормална държава и да почнат да връщат награбеното.същото и със швабия ; меркел да започне да връща вересиите на хитлер.швабите вече не могат да дишат от дебелина и пряждане

41

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Тръмпи соросогнидите.

40

Анонимен

преди 7 години

Според мен едно нещо е безспорен факт: от времето на виетнамската война в САЩ не е имало такива антиправителствени и антипрезидентски протести. Това ще доведе до някакви промени. Бъдещето ще покаже.

39

Мокинг бърд

преди 7 години

Само комплексари и сбърканяци харесват Тръмп. Даже жена му не може да го понася. Има видео как го гледа с отвръщание и се усмихва изкуствено щом я погледне. Надявайте се един богаташ-мошеник да ви направи богати. Той вече трупа милиони , затова направи еврейчето-зетчето свой съветник. Заблудените овце гласуваха за клоуна, пуснаха го в кошарата и сега републиканците си чукат главите как да го импийчнат , за да запазят поне малко имиджа си.

38

usa

преди 7 години

Ненависта към Тръмп е инспирирана основно от така наречените "демократични"медии и либерален евро елит,харесващи статуквото и мразящи гражданите,но бизнеса итрезво мислещи хора харесват действията му

37

Handel

преди 7 години

Допълнение: Либерастите в Калифорния сега газ пикаят защото парите умряха - а умряха защото Търмп подписа уйаз, с който прекратява финансирането от бюджета на градовете0убежища, т,е, на градовете, където кметовете отказват да изпълняват законите на САЩ за нелегалните имигранти.

36

Handel

преди 7 години

Кви 54% гласували за него, кви пет пари? Клинтъняга получи 2,5 милиона гласа повече заради Калифорния. Като се има предвид, че в Калифорния живеят най-малко 10 милиона нелегални и че там не само не се иска никакъв документ за гласуване, но и всеки, който не го мързи. може да гласува колкото си пъти иска, то е точно обратното - за Тръмп са гласували поне 2-3 милиона американци в повече. А същевременно Калифорния ги храни тези 10 милиона нелегални с пари от федералния бюджет и сега парите умряха.

35

1

преди 7 години

Вие някога замисляли ли сте се всъщност в какво го обвиняват ?А виждали ли сте какво пише по плакатите на демонстрациите ?Ето срещу какво протестират така наречените демократи:youtube_com/watch?v=XUDtoDAGVE8Знаете къде трябва да сложите точка.

34

Анонимен

преди 7 години

Не, че нехаят, просто не са толкова кресливи като по-тъмните си съграждани и привържениците на еднополовите бракове.

33

Анонимен

преди 7 години

А Росен Плевнелиев нехаеше че хората го плюят и неневиждат. Тръмп поне защитава американските интереси.

32

Откачалки срещу

преди 7 години

Да вземем обвиненията.Не уважавал жените -хейтърство ..........Какво искат от Тръмп ,да ги уважи всичките ,а не само Мелания.Тъпотия до шия.Да пуснел ислямистите като Меркел иначе бил расист ,фашист и тем подобни .........Пак хейтърство .Защо да пуска доказани терористи и екстремисти и то след като видяхме какво стана в Германия. Искал да направи Америка велика,значи е лош човек ...Ето ви пак хейтърство .А защо да не я направи ,нали е избран да защитава Америка.

31

gogoto

преди 7 години

"74 какво им е на ценностите ."На ценностите им няма нищо. Проблемацията идва от положителната дискриминация, която налагат новите либерали като истински ценности. Ако не се сещаш кво`й туй чудо положителна дискриминация...гуглето знае

30

Анонимен

преди 7 години

И като му кажеш на селския *** ,че е със специфични потребности ще спре ли да се на.сира и да си мисли че се.ре шоколад.И как ще му помогнеш ,ако му казваш , че да се.ре шоколад е нормално. *** трябва да знае , че е *** - 1 закон на природата .

29

Анонимен

преди 7 години

Като чуя ЛИБЕРАЛ и се сещам за ***.

28

нямат подкрепа

преди 7 години

Проблемът на тези критики и на протестите е че те нямат предмет за който да протестират и се превръщат в някакво хейтърство .Преди 40 г хората протестираха истински срещу войната във Виетнам ,но с искреност и кауза.Днес всичко е не просто хаос и омраза ,но и тайно платено .Затова няма да успеят да направят абсолютно нищо освен да предизвикват недоумение.

27

Анонимен

преди 7 години

Левaците сега са заети с подготовката за празника, няма да ти отговорят.

26

Анонимен

преди 7 години

Браво на Тръмп добре започва, който не го харесва негов си проблем обаче има млн. които го харесват.

25

Тръмп

преди 7 години

Втори февруари, ден на мypви и тръмпари.

24

Тръмп

преди 7 години

Поздравявам моите почитатели от оранжевото общество в България с настъпващия празник!