336

недоволен

преди 7 години

Червения терор след 09.09.1944 г. е отговор на фашисткия терор започнал от 1923 г. с убийството на А.Стамболийски и приключил на 09.09.1944 г. Този "велик" капацитет има ли представа, че А.Стамболийски му е колега, действащ министър-председател свален с преврат. Септемврийското възстание 1923 т. против кого е избухнало, възможно е в Банкя това да не е изучавано, а шлеповете с които са давени в река Дунав разбитите възстаници, един има в градинката до реката в гр. Лом, а Въпцаров, Гео Милев и др.

335

Анонимен

преди 7 години

До ГНЕВЕНСамо моля те не сравнявай Тато с боко. Толкова колкото Тато е построил, освен че всички крадоха и станаха милиардери, ми и боко стана милиардер след 20 годишно крадене преди него.

334

Ghost

преди 7 години

Най големите антикомунисти гледам са бившите комунисти. това им е нещо като алиби. А ти Борисов си ползвал и привилегии от комунизма. За такива има една дума и тя е знаеш коя.

333

Анонимен

преди 7 години

А, пък на Боко Тиквата дядо му толова са го били по главата, та се е отразило на акъла чак на неговия внук-пожарникар.

332

Дедовия

преди 7 години

Аз съм жертва на ЦРУ и диктатурата на Борисов. Мен кой ще ме компенсира !?

331

H

преди 7 години

Не се доверявайте на никого, пълно е със зомбита-двойници, подменили близките ви или представящи се за тях!Ако ви нападнат, съпротивлявайте се! Много, много зле са!Ще се разбере какви сте ги вършили и ще приключите много лошо! Колят бебета!

330

кмета на Симитли

преди 7 години

Честит 2-ри февруари Боко. Ще ти подаря геврече за празника!

329

Анонимен

преди 7 години

До Анонименшумкарите, взели власта убиват интелигенцията на страната ни.Не плачи, оставили са проваления интелект Александър Йорданов за семе.

328

неразбрал

преди 7 години

Цеца Стругарката ,щатния партиен секретар, кога ще иска прошка?То май цялото Политбюро на Герб трябва да иска прошка.

327

ГНЕВЕН

преди 7 години

Боко , покай се! Никога няма да ти простим , но все пак се покай! Кажи си как влезе в БКП на 18 години , как отказа да се деполитизираш ,как разтрива врата на Тато и се виж в огледалото.Това което виждаш е същия Тато ,комуто служеше като куче.

326

Анонимен

преди 7 години

Комунизма е създаден и почитан от чудовища.

325

шопето

преди 7 години

Глеам и Шашо Йо ,горкия тъжи, тъжи, тъжи, абе мнього тъжи мончето, сал дека не разбрх за кого тъжи, за шесте ястребинчета ли, за Стамболийски ли, за Гео Милев ли или запосланическио мандат?

324

соли х

преди 7 години

КАКВО - Я ПАК!!!

323

WC

преди 7 години

FAMILIATA ZLATEVI OT PRAVEC E PODSKAZALA KAKVO DA IZRECHE BORISOVA

322

НИКО

преди 7 години

а вие Борисов не сте ли част от тая система а родителите ви ? или келепира свърши ? за цачева също как и двамата се оказахте с избити дядовци а бяхте комунисти а плевналиев ? и той от вашето котило безсрамници

321

BG IZMET

преди 7 години

NALI BORISOV BESHE OXRANA NA KOMYNISTA TODOR GIVKOV>>>KAK E VAZMOGNO DA GO PAZI KAPITALIST A NE KOMYNIST>>>VASHTA MAMA KAKVI PRAVOSLAVNI XRISTIANI STE VIE DIAVOLI

320

факт

преди 7 години

Нашите първи комунисти-първи капиталисти!

319

Анонимен

преди 7 години

Относно Папата и еврогейците-убийци свежо от днес в Авдеевка.https://youtube/watch?v=U00zBvBtQtIТанкове за атака (танка не става за отбрана в градски условия) и зад тях автомобил на OSCE. Организацията за НЕсигурност и НЕсътрудничество в Европа

318

Анонимен

преди 7 години

Споменавайки Иван Костов значи имаш предвид Корнелия Нинова съучастник в грабежите на националните богатства.

317

Анонимен

преди 7 години

Не мога се кая за Адолф Хитлер една от жертвите на комунизма изобщо не ми липсва.