57

вината

преди 7 години

това е вашето демосвободия ,препоръчвана от соровци министри ,права на ученици ,свободна и разюздана политика на герберско и европееиско ръководство,до къде се стигна ,хора ,това не са вече ученици да получават знание защото те си го теглет от телефони,аифони и всичката тази техника те само пият,смъркат, биячи ,нагли и свирепи ,с маската на устата ,ти знаеш ли кои е бащами,,бе ,чалгари

56

MAD

преди 7 години

Спрете ЧАЛГАТА . И в училище да се обеснява на децата. Да се обеснява на децата че гледаното предаване по телевизията,киното, интернет и др. не е така в истинския живот.

55

Анонимен

преди 7 години

Родителите като са *** какви да са децата...

54

Честито

преди 7 години

Това са бъдещите политици, лекара, учители и бизнесмени ... честито ако усещате какво ще е положението след 10-на години.

53

Анонимен

преди 7 години

Кучето скача според тоягата.В училище "тояга" няма,казано метафорично.Няма ефективни наказания,децата нямат граници,чувстват се свободни да правят всичко.Наказания има само за учителите и директорите.И не е нужно да си гений,за да разбереш,че управляващите нарочно са създали такива нормативни документи.Новият закон за образованието е кладата му.Досега го тъпкаха,убиваха - сега вече ще го превърнат в пепел.

52

ЛУДИЯ МУНЧО

преди 7 години

МИ ТО..РОДИТЕЛИ И ДЕЦА НА ЕДИН АКЪЛ.....ПРОСТАЩИНАТА ТОТАЛНО НИ ЗАЛИВА....

51

АМИ , ДА....

преди 7 години

Без Тато---ПО ТАТОВСКИ....ХА,ХА,ХААААААААААА....ТАТЕ НОСИ , МАМА МЕСИ .....ДА ЖИВЕЙ , ЖИВЕЙ ТРУДА....!!!!!!

50

corbaciganyuv

преди 7 години

На времето в Русе имаше един "Джубокса" - правеше записи на касети за 6 лв, а по това време учителите получаваха по 6 лв на ден. А той сигурно изкарваше 100-200 лв. на ден. Това бяха далаверите - дребни измамници, ресторантьори, таксиджии и тексимаджии, които бяха богатите.

49

Анонимен

преди 7 години

Децата на България, криви глАви, гуци-гуци, Азис, Мейзер-***,.........класика Бг-2017

48

Анонимен

преди 7 години

Вижте си политиците за да разберете КОИ СТЕ ВИЕ!!!!!!Да мразиш политиците си значи мразиш собственият си образ.

47

Дедо ви Тошко-Правец

преди 7 години

С две думи Наркомани ,*** ,Биячи и Затворническа *** расте .Ашколсун машаллах ***

46

Анонимен

преди 7 години

Народа-***, Борисов и той ***, Е, какви искате да са ви децата??? Айнщайн ли?Няма начин. Пурковци, това са децата на България ДНЕС!!!

45

Анонимен

преди 7 години

Nqma koi da gi nakara da svarshat malko rabota, za da se pochuvstvat polezni. Roditelite sega gledat vsichko da svarshat vmesto decata si, a te ot skuka nqmali nastroenie! Kogato za bqh teenager si imah zadaljeniq, koito trqbvashe da izpalnqvam! I nqmashe opravdaniq! Sega bili agresivni!

44

ssd

преди 7 години

Представете си като им отнемат цигарите и алкохола...

43

Анонимен

преди 7 години

Или с думи прости, днешните деца на България са ***.И.

42

Анонимен

преди 7 години

Както колегата Су34 казва- нормална новина за една такава нация.

41

Анонимен

преди 7 години

Ами прости родители, прости деца. 45г работническа класа, "баровци" бяха шофъори, военни, и всякакъв среднообразован персонал, крадяха и се хвалеха, престижно беше да слушаш сръбска музика и да си международен. А образованите бяха, докторчета, инженерчета, архитектчета и т.н. Сега децата на тез индивиди искат да са мутри да имат некои лев за заведенията и дърто БМВ, правят се на големи играчи, агресивни са към учители и по-умни връстници а не разбират какви са смешници е ще са обслужващ персонал

40

Аз

преди 7 години

родителите са пуйки задремали ще им бият децата и те ще се жалват вместо да хвърчат о директор до министър

39

ДО 44: даскалка

преди 7 години

Едно време нямаше закон. Имаше респект от учителите. Когато учителите кажеха на баща ми, че съм направил някоя щуротия в училище, нямаше сила на тая земя да го убеди в противното. Съответно си отнасях яко наказание. Сега, какво? Закон ли ни трябва за това нещо? Всичко е в мисленето на хората и ценностите които се възпитават в къщи.

38

Анонимен

преди 7 години

Стига с тоя комунизъм!!! Няма го вече почти 30 години. Стига вече за щяло и нещяло да го пъхате навсякъде. Затова че сега са ***.и и неграмотни, са виновни политиките на последните 27 години. Това е целта. Колкото по неуки , толкова по лесни за манипулация. Тотално народа изпростя вече. Българина е такова нещо. Или някой му е виновен, или чака някой да го оправя. За 27 години имаше време нещо да се подобри. Спрете с тоя комунизъм и направете вие нещо по добро