95

Анонимен

преди 7 години

Лъжат лъжат мтел дигнаха след новогодишно оня ден се чудят хората немали тв интернет мошенници уж намаляне тия са както винаги доиде ли краи на договор дигаи цените и трови нервите на хората що ли щото изхранваме *** някои ром наи вероятно или *** нова тв и бтв е време да ги разтресат ако не данс и нап да ги оправят плачат за тях

94

Jesh

преди 7 години

I te sa na besilkite predi 3 mart.

93

u4en

преди 7 години

Аз ще гласувам за - Да...Нова..Република...България !!!

92

Анонимен

преди 7 години

Само да не стане като в САЩ. В няколко щата в секциите в които се гласува машинно Тръмп води с 15-20% пред Клинтън, а в секциите където се гласува с бюлетини в същите щати резултатът е бил 15-20% в полза на Клинтън.

91

РАЗЯСНЕНИЯ!!

преди 7 години

А НЯКОЙ НЯКЪДЕ разясни ли КАК се гласува машинно?? Да не стане като референдума на С.Трифонов?( аз НЕ гласувах, защото МНОГО неща не ми бяха ЯСНИ, но вярвам всички роми и друг етнос са гласували..)Пишете в пресата, дайте макет, ПО СТЪПКИ(1,2, 3..) как се гласува! А не като влезем вътре "да се упражняваме" и да повредим програмата! ( ще има и такива - от любопитство..)

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонименхайде стига с тези комунистически внушения.....ще стоим в 19 век щото има някаква опасност.....а като гласувахме на ръка не се купуваха гласове нали ? Всичко що е машинно е по надеждно и хората по света се справят чудесно а неграмотниците те така или иначе гласуват като папагали !

89

СУПЕР

преди 7 години

АКО НЕ СЕ НАБАВЯТ МАШИНИТЕ ---ВОТА Е НЕВАЛИДЕН!!!!

88

Анонимен

преди 7 години

машините са по-лесен начин за манипулиране на вота от плащането на ръка по 50лв,просто талантлив хакер трябва да ги програмира какъв резултат да дадат,независимо какви копчета се натискат,трябва по бързо да се въведат,че току виж намалили субсидиите на левче и тогава откъде пари за гласове

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен95Не бири грижа ,ако не се купят машините ще се приберат отново в нечий джоб ,така че по-добре да се купят машините и да видим как тогава ще гласуват неграмотниците ,които си продават гласа. А на Радан Кънем браво ,че се пребориха да се спази закона от тези които са го писали !

86

Анонимен

преди 7 години

каквото и гласуване да има - Кунев(сукалчето на приведения зет) няма да е в следващия парламент. Стига с недоказани хора да се борят за място в парламента, нито е спечелили дело, нито е постигнал нещо, че да каже аз имам опит. Иска да влезе в парламента да защитава приведения зет, тъкмо прокурорите са го взели на мушка и такива пиявици не ни трябват.

85

Анонимен

преди 7 години

Порамериканските протестъри измислиха поредната простотия. Досега бяха предвидена 30 милиона, а познайте с тези бракми на колко ще набъбне сметката. И всичко това от гърба на народа и то за да избере пак същите, но този път с повече пари.

84

Затворко

преди 7 години

До Край на измамитеТъпанарите нямат край.

83

Веселяка

преди 7 години

Явно лудите в България са много. Вместо да отидат пари за нещо ценно, те ще отидат при приятелите на реформатора Димитров.

82

Анонимен

преди 7 години

Колко е комисионната на Слави за тия боклуциОт пидиrас полза няма

81

ни са знай

преди 7 години

Целта е много ясна-да се размъти обстановката,та по-лесно да се изловят рибите!

80

Анонимен

преди 7 години

До АндрешкоМашините нямат интернет достъп.Информацията в тях се качва на флашка и се отнася в изчислителните пунктове,барабар с чувалите.

79

Анонимен

преди 7 години

До АндрешкоОк, но това не прави ли по-лесна и манипулацията, ако са компрометирани машините? Т.е. дори вече няма да има нужда от мъкнене на чували, подмяната става още с натискането на бутона.

78

Анонимен

преди 7 години

До Цвъки ФизкултурникаТочно Цвъки е за електронното гласуване бе *** смотан

77

Ромлянин

преди 7 години

Аз съм за електрическото гласуване

76

иван

преди 7 години

Колкото повече се електронизира всичко, толкова повече намалява човечността. А колкото повече намалява човечността, толкова повече намалява здравомислието. С електронното гласуване се слага край на тайната на вота.