37

Анонимен

преди 7 години

На тия все некой им е виновен - я Самсунг, я Тръмп, я ланшния сняг.

36

Анонимен

преди 7 години

"Повече от всяка друга страна в света, тази държава е силна заради имигрантските си основи..." Вероятно Кук има предвид САЩ. Но как може да се каже, че тази страна има имигрантски основи, след като е създадена в резултат на насилствено завземане на земята на коренното население. Завоюването не е имиграция!!! То си е агресия! А като вземаш нещо без да плащаш за него, естествено ставаш силен. Но си крадец!

35

от Белия дом

преди 7 години

Най-голямата корпорация в Америка може да бъде ликвидирана за по-малко от месец, ако Конгресът реши да разследва далаверите с печалбите в офшорни зони. Едно разследване е в състояние да срине акциите до 10% от сегашната стойност - което означава банкрут. Така, че Кук да не се пеняви много много, а да си гледа манифактурата за играчки и приложенийца залъгалки.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКук, време е да плащаш, ако искаш образована емигрантска работна сила. Така е лесно - някоя бедна държавица ти е обучила специалист и ти го вземаш без да плащаш нищо! Да стане международен закон - приемащата държава или КОНКРЕТНАТА ФИРМА В НЕЯ да плаща на предоставилата държава стойността на обучението на специалиста. ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, БАДЖАНАК, ВЗЕМАШ - ПЛАЩАШ, ИНАЧЕ СТЕ ГРАБИТЕЛИ!

33

Анонимен

преди 7 години

"... заповедта,... заплашва да спре притока на имигранти специалисти, на които индустрията разчита силно".Нагло!Затова, готованци, спрете да крадете мозъци от бедните страни. Значи, ако ви открадна часовника е кражба, а ако крада = примамвам специалисти, които някоя държава е обучила от оскъдния си бюджет - това не е кражба!Затова, КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ИЛИ СПЕЦИАЛИСТЪТ, КОЙТО ОТИВА И ОСТАВА В САЩ, ДА ПЛАТИ НА РОДИНАТА СИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО, ИЛИ САЩ ДА ПЛАТИ НА НЕЯ ЗА СПЕЦИАЛИСТА! По споразумение! ОК?!

32

Galaxy

преди 7 години

Da si gledat rabotata ot Apple sus tqhnata super zakluchena i jalka operaciona sistema,i da ne davat mnogo akal na prezidenta...

31

Анонимен

преди 7 години

Амчи естествено всички големи корпорации ще изреват на умряло, защото сега вместо скакалци които бачкат за жълти стотинки, ще трябва да наемат американци. И затова Тръмп е фашист, расист, гадняр, лъжец и т.н и т.н. А забравиха какво беше преди 30г. когато имаха два компютара и половина.

30

до 32

преди 7 години

те пък, защото точно от тези стани взимат, най-вече специалисти:)))Но пък в интерес на истина Стив Джобс е със сртийски корени, което може бие и някаква вид солидарност.Но все пак тази законова мярка е временна, така че то и голям шум се вдига до някъде, разбира се!

29

Бау

преди 7 години

Има много интелигентни хора по целия свят и с най-различни религии. Америка за това са толкова напред защото събират отвсякъде най-добрите. Сега заради Тръмп ще трябва да имат много по-малък избор, а всички знаем американците какви 'гении' са. Нормално е големите IT фирми да са притеснени. Предполагам чужденците взимат и по-малко пари от дебелия американец, който се мисли за бог.

28

Анонимен

преди 7 години

До Apple UserТи направо ги уплаши тея от APPLE. Със сигурност сън няма да спат.

27

Анонимен

преди 7 години

До номер 11Алооо, не само, че има арбин IT-специалист, но бащата на самия Стив Джобс е бил сириец, а Стиви си беше гений. Затова, преди да бълваш малоумщини в нета, седни, прочети, щом свят не си видял и тогава напиши, ако ли не-замълчи!

26

Лазарин

преди 7 години

Тези се наакаха, че Тръмп ще ги кара да си произвеждат боклучивите телефони в САЩ. Няма да могат да имат вече 10-15 пъти надценка над производствената себестойност, благодарвние на робския, почти безплатен китайски труд. Тепърва, ще има да ви гърчи президента.

25

Анонимен

преди 7 години

Много ме кефи как всички "скачат".

24

Златна превъзходна

преди 7 години

Имитации..тия и прасетата не ги ядат.

23

iPhonner

преди 7 години

Тръмп, Апъл и ЦСКА - нумеро уно!

22

Анонимен

преди 7 години

"Най-голямата корпорация в Америка ще продължи да оказва натиск над Белия дом, за да обърне хода на нещата, казва Кук...И ако успее, ще е пряко доказателство, че не народа, а корпорациите управляват страната. Което от своя страна си е зачатък на една бъдеща кървава революция... : ))) Успех на Paple с идиотското им занимание(и идостските им продукти)!

21

aaa

преди 7 години

Колкото повече *** и се пени нео.либералната па,плач срещу Тръмп,толков повече се убеждавам,че е на прав път.

20

Анонимен

преди 7 години

До 16Народът ще ги накара. Не знам дали следиш но "престижната" CNN напоследък става на голям бъзи с двойствените си стандарти. Все почече хора в интернето пространството си правят гъргара с тази медия. А както знаем, медия с лоша репутация не може да таксува скъпо за реклами и губи пари от цялата работа

19

ШибиРиби

преди 7 години

На Лъвов Мос с тея от апъл и Гугъл ли ще ги сравнявате?

18

Кук е головодник

преди 7 години

Кук да се запита: Защо рева за дивите араби, които правят само атентати и търгуват с наркотици, а не съм казал нито дума за визите, които искаме на "съюзниците си" от НАТО и ЕС - България и Румъния?????