91

do 99

преди 7 години

Mi ne priqtelu ne vsichki sa takiva kakvito si gi mislish,ako ot men zaviseshe ne 15 god zatvor publichen razstrel shteshe da ima za nego ne da go sudqt za 15 god...

90

Анонимен

преди 7 години

Само един *** ло ум ник и Велизар Енчев може да си позволи да обижда народа си.

89

Анонимен

преди 7 години

Само един *** и Велизар Енчев може да си позволи да обижда народа си.

88

Не се чудете

преди 7 години

Само много *** човек може да плюе по Държавата, защото Държавата олицетвирява и отразява населяващите я хора."*** народ - слаба Държава" това много отдавна са го казали умни хора.Всички, които обвинявате Съд, прокуратура, институции знайте, че хората работещи там са наши познати, съседи, роднини...Скаппан ни е народа, а от там и Държавата.Същото е и в Русия.

87

Шоп

преди 7 години

Това е ПТП.Не е убийство, още по-малко предумишлено такова. Ако не беше се укрил 15 години са прекалено голям срок.

86

Шоп

преди 7 години

Очевидно е, че щом кара така от 15 години, значи кара добре. Ако ударът е станал в неговата лента, значи не е виновен.

85

Анонимен

преди 7 години

това ви докара герб за 8 години,,Бойката се орани добре,,възмъжа и сега внучета е взел да си развъжда...крадецо и разбойнико до тук докара държавата ..не че и БСП са по различни,,всички с едни ***...възстание трябва народе ..

84

az

преди 7 години

Само 15 години , ще излезе след 6 - няма такава държава!!! Закривай!!!

83

стефчо

преди 7 години

такъв симпатяга се слага във варел от роднините на жертвите и се качва на лодка да се повози през ноща..(без знание на полицията)

82

Гиб Мелсън

преди 7 години

Затуй си купувайте джипове. Да не могат разни неграмотници с килийно образование да ви мачкат и газят вас и близките ви.

81

H

преди 7 години

Относно обажданията в най-долното съобщение на "H" с цитат какво да казвате липсва "НА", трябва да е "Броят НА психично болните", останалите изменения не са фатални, все пак четете най-горният:(За който е психично здрав, разбира се - това са много повечето!)Обаждайте се на 112 и казвайте: "Прочетох, че броят на психично болните бил съмнително и нереално огромен, да не би да се правят измами, примерно с двойници? ПСИХИЧНО ЗДРАВ/А СЪМ!"

80

Анонимен

преди 7 години

Неграмотен, нямащ 8 клас, как започва да работи като предприемач в Германия и нямал пари да си плати на експертизата ? Убил трима , с 12 присъди , укрил се от правосъдието и само 15 години затвор ?!?!??!Това е поредната подигравка .Дайте да убия този който му е дал 15 години ( по 5 за жертва ) пък като за първо провинение ще мина с 2 годишна условна, да видим пак ли ще се дават на престъпници с по 12 присъди за тройно убийство само 15 години !

79

H

преди 7 години

За който е психично здрав, разбира се - това са много повечето!Обаждайте се на 112 и казвайте: "Прочетох, че броят на психично болните бил съмнително и нереално огромен, да не би да се правят измами, примерно с двойници? ПСИХИЧНО ЗДРАВ/А СЪМ!"

78

H

преди 7 години

Обаждайте се на 112 и казвайте: "Прочетох, че броят на психично болните бил съмнително и нереално огромен, да не би да се извършват фалшификации, примерно с двойници? ПСИХИЧНО ЗДРАВ/А СЪМ!"

77

H

преди 7 години

Обаждайте се на 112 и казвайте: "Прочетох, че броят психично болните бил съмнително и нереално огромен. Да не би да се правят фалшификации,примерно с двойници? Психично здрав/а съм!"

76

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо му се връзват медиите .От Нова интервю му правят в затвора. На този му трябва килия без лампа и да няма с кого да говори поне 5 год.

75

Анонимен

преди 7 години

Какво ни занимавате толкова години с тази твар. Ликвидация и това е.

74

BG IZMET

преди 7 години

DARGAVA NA KORYMPIRANI IZMAMNICI I DOLNI MASTII

73

H

преди 7 години

Да разбираме, че има козметици от всякакъв род, които работят "на тъмно"?!Я с личните карти моля, да се регистрира първо кой ще претърпява процедурите, подробно описание на самите процедури и ако има снимка, с която да идва, посочвайки я: "Ей на тоя искам да заприличам", електронна база със снимките(и оригиналните от личната карта) - кой на кого е заприличал, ако изобщо трябва да е законно подобно нещо да заприличваш на някого.

72

хуманист

преди 7 години

Заслужава с камъни на площада!Аман от права на престъпници...