13

Весо

преди 7 години

Гардът действал неадекватно! Ако,този охранител, беше опънал два шамара на развилнялата се майка, дали нямаше да го осъдят!?

12

Анонимен

преди 7 години

Ако има конфликт м/у роми ,никой да не се намесва ,колкото по-разединени толкова по-добре, като скочат срещу Българите винаги са единни,за това да се оправят сами.

11

Анонимен

преди 7 години

Гардове ? :DВинаги за охрана се взима пенсиониран военен. защото си взима пенсия и заплатата от 400лв си му е бонус да вързва двата края.Ама ние искаме с трици маймуни да ловим.

10

Анонимен

преди 7 години

Никой не си прави сметка колко струва изграждането на един кадър, като охранител. Няма как с 500лв. да очакваш много повече от едва ходещ пенсионер или некой, отишъл да се наспи нощем.. т.е. охрана има само на хартия. Другото което е - майката винаги може да каже, че е на посещение при директора или учител, тогава също няма да я спре охранител. Да допуснем, че не е сам и я придружи, няма да я чака да излезе - това не е затвор.

9

Ал.

преди 7 години

Дразнещо е, когато се употребява "гардове", за щяло и нещяло - нафукани епитети, взети от чужд език. Какви ГАРДове, какви портиери, какви охранители, бе - това са млади мъже, от които, по принцип, нищо друго не става, назначени с протекцията "наше момче", местни селски ергенчета, неумеещи нито да работят, нито да учат! Подготвени, прочели правилника, преминали съответния тест? Питайте охранителната фирма, общинския съвет, кмета и директора на училището - дано има как да отговорят!

8

GolemPraz

преди 7 години

Охраната е безпомощна. По цял ден седи на топло, пуши цигари и получава помощи от държавата във вид на заплата. Горките те. Еми да сложат и по една шапка отпред за милостиня като допълнителни доходи. Пък ако са в хептен безпомощно състояние, да им пуснат системи някакви.

7

за това

преди 7 години

До ТАКА ДЕЗаради пагубната толерантност която съсипва страната.

6

MaйMyнaтa

преди 7 години

До 2Лоша реклама няма! Пък и съм във Вършец в момента и всичко си е ОКА и с брадвите си тук сечеме дърва, не хора.

5

ТАКА ДЕ

преди 7 години

Майката и детето са от племето на ***,защо не се споменава това?!

4

Анонимен

преди 7 години

Тази мър*ла веднага на съд и да и вземат детето за един мчесец социалните, да видим после тя или то ще си помислят ли пак за такава простотия. И да я осъдят с една тлъста глоба да я видим, колко ще е отворена, аман от прости пръчки.

3

даа

преди 7 години

За заплата от 400 лв. каква подготовка искате,намериха да обвиняват най беззащитния а проблемите в училището са другаде.

2

Кирил

преди 7 години

За какви извънредни ситуации да са подготвени гардовете? Наемат хора за по 350-400лв. Според вас на какво ниво ще са тези хора?

1

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха пак тоя китен, хубав курортен град стана за посмешище!