8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКолелото на историята се завъртя. Годината е 1933.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Странно! Заплахи срещу евреите! Та там основно на върха са евреи, богати евреи и деца от смесени бракове - банкери, финансисти, индустриалци, учени... и т.н.

6

Анонимен

преди 7 години

А да обезпокоявайте се... Дотегна им на янките да живеете на техен гръб.Обикновения американец си е човек който си се бори и си печели с много труд цял живот.Разни там корпорации, банки и какви ли не дето само си разиграват парите на янките.

5

Пешо*

преди 7 години

Като почнат пак да падат бомбите над София ще се биете през пръстите за тези думи.

4

Калин

преди 7 години

Да сме чули атентат от евреин или евреин камикадзе ? Не, не дме чули и едва ли ще чуем. Зетят на Тръмп съпруга на Иванка е евреин и негов съветник. Зетят на Хилари Клинтън също е евреин.Не харесвам евреите заради тяхната прекалена предвидливост и хитрост, но за това, че те най добре познават арабите аз им свалям шапка. Те първи дадоха документален филм със заговори на ислямисти в европейски мюсюлмански клубове и казаха че готвят арабско нашествие и атентати но англичаните не им повярвахя

3

До 1

преди 7 години

Ами и ние българите да си направим подобно влияние...но, нали, не искаме...не че не можем, но не искаме, защото сме готини.Но, да мразим останалите, сме най добри.

2

последният Джедай

преди 7 години

Масови бомбени заплахи срещу еврейски центрове в САЩ-Стани, стани янки американски, от сън дълбок се събуди,срещу народа еврейскити янките поведи!Ще се усетят най-накрая янките, къде се намира яйцето, в което е скрита иглата, счупването на която ще убие Кашчей и ще настъпи мир и спокойствие по света!

1

бг

преди 7 години

Най-големите еврейски центрове са Държавния Департамент,Белия Дом,Пентагона,Уол Стрийт,Федералния Резерв(ат).