44

Чичо ти Пешо

преди 7 години

Кой измисли заглавието и какво общо има "смеха" с информацията от статията?

43

успех на Лудогорец

преди 7 години

страхотен играч и си струва парите дори може да си вдигне още цената с някой друг милион всичко зависи от представянето на отбора в Европа

42

БАБА КУНА

преди 7 години

ПО-ГЛУПАВО ЗАГЛАВИЕ СКОРО НЕ БЯХМЕ ЧЕЛИ! ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ - ДОМУСЧИЕВ НЕ СЕ ОГЪНА ПРЕД ОПИТИТЕ НА ЗАПАДНИ КЛУБОВЕ ДА ВЗЕМАТ ЕВТИНО ЕДИН ЧУДЕСЕН ФУТБОЛИСТ И НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ АКО ПРЕЗ ЛЯТОТО ПРИБЕРЕ ОТ ПРОДАЖБАТА МУ ПОНЕ 10 МЛН.

41

РККА

преди 7 години

СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ едва ли можеше да започне по неуместно тази статия,посредствени драскачи......вие сте жалък смях а Кафу ще ни радва още един полусезон поне,да е здраво момчето и на лято 20 милиона...

40

Анонимен

преди 7 години

Марийка добр се е справила със статията. Имам само 1 забележка. Трябваше на конкретното "смешно" място в нея изрично да напише, че трябва да се смея, че хумора и е малко необичаен и не схванах къде трябваше да се смея.

39

Наблюдаващ

преди 7 години

В интерес на истината, ако не бяха съдийските балтии и донякъде малшанса, при повечко спечелени точки от отбора и поне една-две победи, цената му щеше да е поне двойна на тези 6.

38

Ангел

преди 7 години

Евала на Кирил че не го продаде за под искана та от него сума.Ако бяха от Левски или ЦСКА да са приели първата подхвърлена им оферта.Кафу има много какво още да покаже и смятам че Лятото ще му вземат поне 15 млн Евра!

37

_

преди 7 години

Що за пубертетско самодоволно заглавие?Всеки път като реши човек, че няма как да станете по-жалки, успявате да го опровергаете...

36

Голем Смех

преди 7 години

Смешно ли ви е, ж***лки журн***листчета?

35

Анонимен

преди 7 години

А да продаваш на *** и Пульо за по 5 ст. де що имаш и после на лято да купуваш поредния камион с маймуни, които ще играят по 2 мача и ще ги гониш, плащайки им неустойки, по-сериозно ли е?

34

Анонимен

преди 7 години

Марийке, ти последно на какви теми ще пишеш?Теми от сорта "Сблъсък: Къде да харчим на Великден - у нас или в Гърция?" или на спортни теми? Ако щеше да пишеш спортни теми, поне оценка по физическо от гимназита да имаше?Иначе все едно да седна пиша за ядрена физика, малко не върви.

33

Анонимен

преди 7 години

еххеееее голем ви казвам, направо се напиках от смях. хахахаха Някакви си "смешници" там отказали 6 млн евра, понеже искали да градят отбор. Хахахаха

32

хаха

преди 7 години

Голям смях, че английски клубове давали 6 милиона за футболист от българското първенство. Айде да се посмеем малко хахаххаххаааааа...

31

Анонимен

преди 7 години

Ами извинявайте, ама при настоящите пазарни условия 6 млн евро са нищо. Пазара с всеки ден става по-ликвиден особено с китайците, които наливат пари като луди. Вече дори дълбоките резерви в Англия почват от 10 млн.

30

Анонимен

преди 7 години

да ама за бербо дават и повече а той все мисли

29

Антрополог

преди 7 години

Ами 6 милиона са най-голямата сума предлагана на бългърски клуб за играч в цялата история.Стоичков го взеха за 4 милиона $ от ЦСКА.А Бербатов вдигна цена в други клубове.

28

до 29

преди 7 години

А колко от тях, девто ги ринеш с лопата са в бг първенство?

27

1357

преди 7 години

ТАКИВА КАТО КАФУ ПО СВЕТА С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ

26

Умен ход

преди 7 години

Е какво му е смешното? Домусчиев доста добре си беше направил сметката - ако някой даде 10млн, ще продаде Кафу. Ако ли не - Кафу ще играе в Лига Европа, ще вкара няколко гола и ако Лудогорец продължат по-напред, в касата им ще влезнат далеч повече от 10млн.

25

Пешо*

преди 7 години

Къде да се смея не ми стана ясно?