25

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКалифорнийците май най-много реват. Че Холивуд без "стимуланти" не може. Джасат се "творците" та пукат по шевовете. И в редките минути на просветление реват срещу Тръмп, наричат го "луд", защото им пречи да превърнат народа на САЩ в безмисловна, с изпържен мозък, покорна на всякакви *** и извратеняци, каша, а не човеци. Пречи им да превърнат САЩ докрай в нечовешкото нещо, което предначертаха, за да крият там пороците и изродеността си. А Тръмп иска САЩ пак да са еталон! Ще са!

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Прав си. Коренни американци отдавна (близо 100 години) няма в мястото наречено САЩ. Има малък, жалък остатък от многомилионна горда, умна, природолюбива раса. На тяхно място идвали стотици кораби с престъпници, от които се отървавала Британия, хиляди - с авантюристи, с бедни работливи хора, с нerpи-роби, златотърсачи, а през 20 в. - големи учени, богати евреи бягащи от фашизма, криещи се от възмездието награбили се фашисти, лакоми за голям комат европейци, социални дармоеди и т.н

23

Анонимен

преди 7 години

Американците нямат нищо против никой защото живеят в резервати . Другите " американци" също са емигранти и деца на емигранти от бракове с емигранти . Доналд е учил история в някой бар .

22

анонимен

преди 7 години

Не е истина,че го подкрепят 49% подкрепят го повече от 80% от истинските американци защото е прав и това кото прави е доброза нормалните хора които живеят в САЩ

21

Пешо*

преди 7 години

Тези лицемерни *** имаха нужда от един Тръмп през 1492 г.когато стотици кораби с религиозни бежанци и избягали от закона богаташи налазиха хубавата земя като ***.Ако наистина има Господ, там скоро пак ще останат само индианци.

20

Анонимен

преди 7 години

Тия 31% много гласовити!Всякаква покварарена *** се надигна с/у миграционата политика останахме с впечатление ,че почти всички американци са против,а то се оказаха много по-малко.

19

Циник до 21

преди 7 години

Пхахаха....за теб е късно вече...явно ти е вродено!Вече го преместих в левия крачол!ПхахахаАко на всеки *** обръщах внимание...

18

Анонимен

преди 7 години

***, вземи се лекувай, не се мъчи така.жал ми е за тебе...

17

Циник до 19

преди 7 години

Какво значи "светът сам се е докарал"???Дали не е БАШ американския/те пезидент, който го е докарал дотам?Света ли се намеси в Сърбия - да защитава ***? Света ли спретна преврати в Сирия и Ирак...заради което милиони тарамбуки заливат Европа?Само "забелязване" не стига - иска се и мислене!Дет е казал нашия народ:"Крушата си има опашка!"

16

Анонимен

преди 7 години

До *** до ЛунатаАми щом светът се докарал до там, че да е в "ръцете на един.... човек"...кой е виновен)))Едва ли аз съм виновен, просто защото ми е направило впачетление и съм го написал.

15

Циник до Луната

преди 7 години

Ти май верно живееш на луната...как мислиш дали е важно какво мисли, и прави американския президент????Питай сърби...либийци...иракчани...японци...виетнамци...и т.н.Или по-важно е да се направиш на "интересен"?

14

от Луната

преди 7 години

Като ви чете човек остава с впечатлението, че ВСИЧКИ ЖИВЕЕТЕ В АМЕРИКА...Ужас)))Евала на Рамщайн, тия са пророци!

13

Bit

преди 7 години

Човекът обеща няколко неща и усилено работи по спазването на тези обещания.Твърдо и безкомпромисно.А който говори против презиндента, институциите и нацията си го получава, справка - синът на Мадона днес е намерен с дрога!

12

Анонимен

преди 7 години

От Мексико идва дрогата затова ревнаха срещу Тръмп

11

Анонимен

преди 7 години

Европа обра милионите "ядрените физици " и " ракетни инженери " . Другото не им харесва на американците .

10

до 10

преди 7 години

кои визираш - русофилите ли?

9

Edgar

преди 7 години

Да! Подкрепят го нормалните, работещи, семейни хора, който издържат с данъците си мултиетническата и всякаква гей бълвоч.

8

Анонимен

преди 7 години

Че кой нормален не би го подкрепил ?

7

че гевара

преди 7 години

Нормално е да го подкрепят, даже ще стават повече .И ние бихме подкрепили по-сериозна охрана на оградата ни по турската граница .

6

Анонимен

преди 7 години

Искаме европейски Тръмп.Долу либералите,да живеят консерваторите!