21

Камен

преди 7 години

С каква лекота троловете тук обявяват по цели нации за луди, глупави, ***, задръстени! Прости им Господи, те не знаят какви глупости пишат!

20

Анонимен

преди 7 години

Не лесно да си луд

19

Анонимен

преди 7 години

А казаха ли им на белгийците като ходят бавно увити с бели, мокри чаршафи към гробищата да си държат автоматите напред за да не им покапе разтопен метал по краката.

18

Анонимен

преди 7 години

Готвят се да посрещат ядрените инженери на Меркел.

17

Гайгер и Мюлер брос

преди 7 години

Хирошима, Нагазаки, 2 000 надземни ядрени опита, Чернобил и Фукушима , показаха че няма страшно. 2 000 ядрени взрива са колкото една средно затегната война - планетата и човечеството ще устои.

16

Подготовка

преди 7 години

Тези явно знаят нещо което ние не... след йода сигурно следва и найлонови торби за труповете. Ай честито

15

Анонимен

преди 7 години

Статията не е точна - ще се раздава не само йод, но и памперси...

14

Анонимен

преди 7 години

Радиацията е много удобна и недоказуема - като цигарите. Няма нито един умрял от цигари или радиация. Да, всички те умират от рак....

13

до номер 7

преди 7 години

Ти луд ли си бе? Гайгеровия брояч знаеш ли как пращеше на село???? Нямало било радиация! Точно радиоактивния дъжд се изсипа върху България. В началото никой не знаеше, защото самите руснаци скриха. Финландците ги засякоха случайно!

12

До 14

преди 7 години

Лъжеш като дърт швед, не знам кой ти плаща.Но има предостатъчно живи съвременници на Чернобил.

11

Анонимен

преди 7 години

Йодът помага за щитовидната жлеза, но няма какво да се лъжем - при ядрена война само с йод няма да минем :)

10

матросчо

преди 7 години

Жалки сте - Искандера следи не оставя, само прах и пепел ....

9

ined

преди 7 години

Навремето когато излъчиха "козлодуйското" предаване на КУ-КУ адин колега се беше натровил от това "превантивно" пиене на йод.

8

Анонимен

преди 7 години

До ИванчоМоже би твоите близки са били от категорията на "по-равните". За обикновения българин това не важеше. Хората със закъснение научиха какво не е трябвало да правят, а също и какви превантивни мерки биха могли да вземат на принципа "След дъжд качулка!"(Едни хапваха бучки захар с капка йод върху тях, други си мажеха ноктите с йод и т.н.)

7

Анонимен

преди 7 години

7,Не гневи Бога. Българите бяха изкарани на манифестация под радиоактивния дъжди и по празниците рупаха марули, както е традиция у нас през май. В първите дни нямаше кой да им каже как да се пазят!За рязкото увеличаване на раковите заболявания и на костните проблеми няма защо да пишем, това се знае! Нито пък за смущенията в месечния цикъл и на жени, и на девойчета, които още не водят полов живот - това беше твърде актуално в шестте месеца след аварията!

6

Анонимен

преди 7 години

До 5,щом пишеш такива бълвочи явно си доста облъчен от чернобил.Не е от Чернобил, а от най-сигурната японска Фукушима

5

Шопето

преди 7 години

А Мъркелица задължи германците да си осигурят консервирани храни за всеки случай. Грешкааа, осигурете си топли дрешки, че както сте се засилили с танковете, за сега до Литва, ще попаднете на руската зима.

4

Адзура

преди 7 години

До ИванчоE, ама при нас ги даваха след, а тези са се приготвили преди

3

до 3

преди 7 години

Аааааа,щом пишеш такива бълвочи явно си доста облъчен от чернобил.

2

смЕх

преди 7 години

Тия "лекари и инженери " не ги ли посрещаха с цветя и плюшени мечета що така сега раздават йод нали щяха да ги интегрират?