24

ЧИЧО

преди 7 години

Този "нарцис" Раданчо за съжаление продължава политиката на мавъра-Костов, за разединение на десните. Най-големи поразии с действията си , с политиката си на неговото правителство нанеси за демократичното развитие на страната. Заради него България толкова години тъпче на място, унищожавайки " синята идея" и огромното желание на мнозинството българи за бързи промени. Ако не беше той нямаше БСП да е с вирнат нос, нямаше да се появи на политическата сцена хибрида-ГЕРБ и недоразумението-Боко!

23

Бай Кольо

преди 7 години

Този човек упорито работи за разединението на десницата.Неговият ментор Иван Костов използваше подхода обединявай и обезличавай който водеше до същия резултат.Нищо чудно.че на хората от партията на Христо Иванов им е писнало от номерата и изцепките на Кънев и затова си създадоха своя партия.Прочети повече на: ***.bg/news/403682-%D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%B

22

Циник

преди 7 години

Надпартийно обединение??!! Тва пък какво жиОтно е? ДСБ ..РАДКО...СЪЮЗ ЗА ПЛОВДИВ...бе какви са тези простотии....ще изчегъртат и последния серсемин...само и само да останат на държавната хранилка! От 27 години всичките лапачи - все високи цели си поставят....и накрая едната лапаница - като за последно! Отвратително!

21

Анонимен

преди 7 години

Трудностите се увеличават,когато управленците прекаляват с наркотиците - човек просто ментално се модифицира!Скоро много имената на БГ- политици,управляващи ни след 1989г ще бъдат внесени в научната медицинска литература като клинични случаи на такива!

20

Анонимен

преди 7 години

До вчера беше демократ, сега стана баш - републиканец...

19

Анонимен

преди 7 години

Не знам кяк вече 25 год хора се връзват на еени и същи схеми. Начи или се облагодетелстват от това или са крайно простти? Ако е първото значи не е проблема само в 240 политика ами в 1 милион граждани. Ако е второто пак тези 1 -2 милиона са кофти.Деуго обеснение нямам да .. Ревеш че нищо не правят тея партии и да ги вкарваш отново и отново няма логика.

18

БАБА БУНА

преди 7 години

ТИЯ НЕ СИ НАМЕРИХА МЯСТО,ГОЛЯМ СМЯХ,И НАЙ ТЪЖНОТО Е ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ ИМ ВЯРВА.СБОГОМ

17

Анонимен

преди 7 години

смях ,смях

16

Анонимен

преди 7 години

)))))).....Намери си някоя работа, за да произвеждашБрутен ВЪТРЕШЕН. ПРОДУКТ)) Дрънканици никой не го интересуват!!

15

Анонимен

преди 7 години

Ubejdavam se cha shte glasuvam pak za Gerb,inak pak Ivan Kostov e nachelo,a pomnim negovite podvizi

14

Анонимен

преди 7 години

Да тук много добре! Сега остава да видим и реални постъпки за сплотяване на дясното! Христо Иванов не му прави чест, след подкрепата, която получи да се изнизва така от предизборно споразумение.

13

Анонимен

преди 7 години

Не се ли замисляте, че хора които се делят на 2 на 4 на 6 ...нямат място в парламента? Това са хора борещи се за власт, а не за доброто на страната!Стига вече ги бутахте в парламента да им плащаме заплати. Една партия е достатъчно . еврофондовете работят , запада ни прие като партньор, аман от навлеци.

12

socialen

преди 7 години

Малтинчо Димитлов се се чуди де да се набира. За 14 години смени 14 пъти СДСто.

11

socialen

преди 7 години

СДСто се чуди какви шашми да прави и как да се преименува, за да баламоса /фане някой ***-шаран да се излъже случайно да гласува за тях.

10

Анонимен

преди 7 години

Jalko mi e che Martin vse vliza deto ne tryabva.Shte spechelite na kukovo lyato.Gerb Bsp i vsichki na kino

9

Кой

преди 7 години

Кой ще гласува за тях .Това е въпроса КОЙ ...........

8

socialen

преди 7 години

За Методиту нищо не пишат. Сигурно се е върнал в ПП ГЕРП, за да е сигурно влизането му в следващия парламент.

7

х

преди 7 години

Нещо почнало около кръжеца на Дайнов обикновено свършва безидейно .

6

anonimen

преди 7 години

УМРЯЛ КОН НЕ РИТА --И БОРИСОВ РАЗБРА ЧЕ С ПАТЕРИЦИ НЕ МОЖЕ ДА СКАЧА ВИСОК СКОК ЗАТОВА И ПОДАДЕ ОСТАВКА ИЗПОЛЗВАЍКИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ПРЕТЕКСТ

5

Анонимен

преди 7 години

а той от кое котило е?нали кради 2 г заедно с тях,с 10 депутата правителство иска да прави,парламета ще видят през кривя макарон