22

ha ha haaa

преди 7 години

Машинките Тука има-тука нема.... Егати фалшивините се очакват....

21

Анонимен

преди 7 години

Абе хора, вие не разбрахте ли че от изборите няма файда, дали са честни или нечестни, значението е никакво. Важно е след тях дали се изпълняват предизборните обещания. Много пъти станахме свидетели на подмяна на вота, на безпринципни лъжовни коалиции, които нямат нищо общо с гласа на избирателя. Ето вижте Тръмп - каквото казваше, започна да го прави още от първия ден. Дали е правилно или не, това е друг въпрос, но политици и партии които си държат на обещанията - в България липсват.

20

Анонимен

преди 7 години

Откъде ще се вземат 3000 машини за електронно гласуване, само саботират изборите и се правят на велики. Ние данъкоплатците пак ще платим милиони. Никой от възрастните хора, а и голяма част от младите няма да ги ползват.

19

Анонимен

преди 7 години

До до анонимен 30Народа е работодателят и понеже у нас е поставен в ъгъла на него да му се налага да гладува ,да мизерства за да осигори охолството на законодателите така както те си коват законите само в тяхен интерес и сега когато народа си е казал думата ще трябва да му се наложи на дерибейската маса от политици и законодатели да се съобразят с него. Сега си скубят косите ,че са изпуснали по законодателен ред да намерят отново вратичка да се измъкнат както правят винаги ,но пък народа ще е д

18

Анонимен

преди 7 години

Какви избори ? Има един голям чакащ резултат от масивен референдум, който трябва да се приложи. Какви са тези избори?!?!? Това е като да се гласува че сме република , а да има избори за монарх?!?!? АлооооСлужебният кабинет да всиква велико народно събрание и да се сменя системата! СЕГА!

17

Анонимен

преди 7 години

Ида гласуваш и да не гласуваш у нас мафията си има държава ! Изводите и изборите се налагат от само себе си !

16

8п97ои6

преди 7 години

а пари за машинно гласуване откъде ????Безумие е да се въвежда сега

15

Анонимен

преди 7 години

Когато ФАКТИТЕ говорят и Боговете мълчат!!"В края на 2016 г. делът на държавния дълг нарасна до 29,4% от БВП"Само за инфо на "посрещачите", когато Тиквуня идва на власт дълг/бвп е ....15%!!!!!Сега трябва да екзеку*тираме тези които гласуваха 2009 за този май*мун!!

14

Доктор Сър Пичук

преди 7 години

В 2/3 от щатите в САЩ е машинното и електронното гласуване са забранени от закона поради опасения за манипулация на вота, а ние сме тръгнали да се водим по акъла на крадеца тралалайчо и ветропоказателя мартин димитров. В интернет има стотици клипове и репортажи за това как машинното гласуване на президентските избори в САЩ умишлено отчита гласове на хилари клинтън когато е натиснат бутона за Тръмп. Явно новия Костинброд се готви, но в много по-голям мащаб...

13

Нас

преди 7 години

На миналите избори хакнаха ЦИК и президентството ! Та ,това ли ще им се опре !?

12

Nagazigo Do Duwara

преди 7 години

Да му имам кахъря на Трайча и Раданча!...

11

БАБА КУНА

преди 7 години

ГЕРБАДЖИЙСКАТА ЦИК УМИШЛЕНО САБОТИРА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ЗА ДА БЪДАТ ПО-ЛЕСНО МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИТЕ В ПОЛЗА НА ГЕРБ.

10

Омерзен избирател

преди 7 години

Всичката им Мара е втасала, та проблема им е дали навсякъде да има или да няма машинно гласуване. Пореден кьор-фишек без абсолютно никакво значение след като пак ще се гласува за партийни листи в които може да се вкара всякакъв *** дето примерите са мноооого: бат Сали, Прасчо на мама, пловдивската куха лейка и още множество незнайни бегръбначни организми далеч от вида хомо сапиенс.

9

Анонимен

преди 7 години

На изборите гласувайте с преференция от 8 нагоре, така поставените на предни позиции гнусни партийни муцуни ще бъдат заменени с не толкова гнусни

8

Men

преди 7 години

Пълна пародия е това машинно гласуване разликата е единствено и само че имаш един скъп принтер във всяка секция. Пак чували, пак ръчно проене. Т.е поредната далавера за харчене на държавни пари за нещо което не решава абсолютно никакви проблеми.

7

Анонимен

преди 7 години

Мажоритарно машинно или не няма никакво значение и който и да избереш, пак ще слуша небългарските началници от ЕС и САЩ.

6

Изборни машинации

преди 7 години

В закона да запишат, заседанията на ЦИК да се провеждат на МАРС!

5

Анонимен

преди 7 години

Ще трябват и тройно повече пари и за компютри.

4

Анонимен

преди 7 години

не само машинно, ами и електронно трябва да стане гласуването! какво стана с референдума, всичко се потули, уж щяха да го въведат. така ще стане и с мажоритарната система, просто едни хора лапат едни пари, печатат се едни хартии за милиони левове за сметка на народа, едни стават милионери и милиардери, а други обедняват все повече защото няма интерес да се спре с този процес и да се върви към нововъведения. самозабравили се политици! вижте румънците какво правят, ние спим!!!

3

Анонимен

преди 7 години

ЦИК и комисиите стават излишни.